Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A widzieliśmy na usg jak nasze dziecko rączką odsówa sobie ciągle z twarzy łożysko
i jak doktorek go szturchał żeby buzie pokazał to mu rączkami głowice odsówał
uparciuszek
aż lekarz się z tego śmiał a ja się tak rozczuliłam
i na koniec nam zrobił papa
iNso87, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk – też chciałabym się zamknąc w 10kg, ale zobaczymy co z tego będzie
Pchelkaa – trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Ola wyglądasz super:) Zgrabniutki brzuszek;)
Flakonik – Fajnie, że na wizycie wszystko w porządku:)
Ja też mam już długo szyjkę skróconą, ale nie należy się tym martwić!Najważniejsze, że nie ma tego rozwarcia:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Oj taakk, 9 msc to juz bez zartow
Inso jak mozesz takie pysznosci wrzucac! Jakbym dopadla to chyba wszystko bym opędzlowała:-D
Ktoras pisala o wypadaniu wlosow po porodzie. To jest kolejna sprawa ktorej sie boje. Teraz w ciazy moje wlosy odzyly. Czy wypadania wlosow po porodzie mozna uniknac?
A i czy karmiac piersia mozna isc na solarium? Jestem blada jak pietruszka, jak by mozna bylo to ze dwa tyg po porodzie bym poszla juz, ale pewnie trzeba zaczekac bedzie min do konca pologu
Karmiąc piersią można chodzić na solarium. Tylko z umiarem ale to wiadomoteż chętnie się przejdę bo nigdy taka blada jak w tym roku nie byłam.
-
Oj InSo, torturujesz nas dzisiaj. Ja na diecie niskoweglowodanowej z uwagi na cukrzyce pokroic bym sie dala za takie pysznosci... No nic, uciekam do kuchni pochlonac w ramach deseru niskotluszczowy jogurt naturalny
ale kiedys sobie odbije!!
Czyli nie tylko u mnie rozstepy na calego... U mnie na piersiach to byly nawet przed ciaza, wiec tych nie licze. Najgorsze sa krechy przez pol brzuchano nic, maz nie ma wyjscia, musi je polubic
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Madzisek wrote:Jak siedzieliśmy w poczekalni to na stoliku leżała gazeta "twój maluszek" i na okładce tytuł jednego artykułu "jak nie zgubić,zapomnieć dziecka", odrazu pomyślałam o tobie Acikk
:P powiedziałam mu to wczoraj że zapomni dziecka do przedszkola zawieźć to się oburzył i powiedział że głupia jestem
Madzisek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:annielica – Ty się martwisz, że dzidzia za duża, a ja – że moja za mała.
Ahhh .. my kobiety -przyszłe mamy to zawsze sobie znajdziemy jakiś problem do zmartwień
mnk – Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytęmy narzekalysmh na twardnienia brzucha to zieloneoliwki zaraz się martwiła że jej nie twardnieje
hehe po prostu musimy się martwić i już
taka rola matki
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Farbuj Farbuj
ja też całą ciążę farbowalam, nic się dziecku napewno nie stanie a jak mama będzie szczęśliwa bobobsiebie zadba to dziecko też będzie szczęśliwe
Acikk ja tak o tobie Przy tym artykule pomyślałam bo właśnie o mężu i tym przedszkolu wczoraj pisałaś -
nick nieaktualnyalicja_ wrote:annielica – Ty się martwisz, że dzidzia za duża, a ja – że moja za mała.
Ahhh .. my kobiety -przyszłe mamy to zawsze sobie znajdziemy jakiś problem do zmartwień
mnk – Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Hehehe oj to racjacieszę się, że ładnie rośnie ale jakby była mniejsza dłużej by rozmiar 56 ponosiła, a mam go bardzo dużo:P a tak to chwila i w 62 wskoczy
U Ciebie na korzyść to, że mała jest niewielka bo łatwiejszy poród będzie
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZapowiedxialam dzis mojemu ze w weekend farbuje bo wygladam jak strach na wroble a ten sie boi ze nam sie rude dziecko urodzi powiedzialam mu ze glupi jest i tyle
Inso wstydz sie zeby tak torturowac tak pysznym ciastem
U mnie tez u mnie tez juz wskoczyl 9 miesiac i to juz zarty nie sa
Madzisek gratuuje udanej wizyty super ze wsyztsko dobrze
Wiecie co myslalam ze osdzaleje mialam problem z internetem i nie moglam wejsc na forum to az mnie nosilo to jest juz uzaleznienie
alicja_, iNso87, mnk lubią tę wiadomość
-
I my po wizycie, nasz Witek ma już 2100 gr i wszystko pięknie się rozwija. Ja za to schudłam przez ostatni miesiąc o kilogram....przez tą dietę cukrzycową. Jakoś mnie to nie martwi - 5,5 na plusie.
Ale z tymi fotami ciasta to przesada....aż monitor zaśliniłamAcikk, Marta0912, alicja_, MeGi2986, Nadulka, iNso87, Dżulia, mnk, genoweffa, Mama-julka, justyna14, Kate4, pati_zuzia, Klara87, kwiatakacji lubią tę wiadomość