Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso, zwariowalas takie zdjęcia tutaj wstawiać??? Jeszcze któras urodzi że złości :PP
Masz szczęście że właśnie wyjelam szarlotek z budyniem z piecaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 17:33
iNso87, Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Jeszcze od moniek jest dużą z tego co kojarze ale ona jest na koniec listopada z terminem
Wg usg moja mała też jest tydzień do przodu czyli na koniec listopada a konkretnie na 26
Dziewczyny fotki ciasta ahhh.....(((( ile ja bym dała by móc zjeść kawałek !!! ;(
-
nick nieaktualnyEvka wrote:Jak mija Wam dzień dziewczyny? Leniuchujecie, czy wręcz przeciwnie - energia Was nosi?
Flakonik - pięknie dziewczyny rosną, i tak myślę, że przy moim niedużym brzuszku to ja bym dwójki nie zmieściła, a przecież Ty też nie masz dużegoNie dokuczają Ci maleństwa za bardzo jeśli chodzi o kopniaki?
Ja sobie tak leże i leże, zbijam bąki i nagle coś mi mokro. Cała koszulka mokra.
Polało się z cyców i aż zaczęły leciutko szczypać.
Idę do mamuśki zszamać carbonareA Wam życzę miłego popołudnia.
Za to po zjedzeniu ciasta z masa krowkowa teraz mi szaleja w brzuchu. Czasami zaboli jak ktoras mi na pecherz uciska czy kopie ale tak to jest znosnie -
nick nieaktualny
-
Nadrobilam
ja u fryzjera to moze z 3 lata nie bylam;p nie licząc uczesania w styczniu na swoj slub;)
wlosy tzn odrosty maluje na czarno sama w domu regularnie co msc a mam długie kudly,z reszta blond odrosty i nie wyobrażam sobie pomalować po 9 msc :p
Ja tez chce kupic ten laktator z pierdolami w zestawie, mam butelki i smoczki z canpolu to podpasi -
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Wg usg moja mała też jest tydzień do przodu czyli na koniec listopada a konkretnie na 26
Dziewczyny fotki ciasta ahhh.....(((( ile ja bym dała by móc zjeść kawałek !!! ;(
annielica, alicja_ lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:48
iNso87 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Tak wlasnie sie zastanawiałam czy to od tego czy jeszcze nastepnego wskaze
edit
ale powiało...groza9 msc!
Oj taakk, 9 msc to juz bez zartow
Inso jak mozesz takie pysznosci wrzucac! Jakbym dopadla to chyba wszystko bym opędzlowała:-D
Ktoras pisala o wypadaniu wlosow po porodzie. To jest kolejna sprawa ktorej sie boje. Teraz w ciazy moje wlosy odzyly. Czy wypadania wlosow po porodzie mozna uniknac?
A i czy karmiac piersia mozna isc na solarium? Jestem blada jak pietruszka, jak by mozna bylo to ze dwa tyg po porodzie bym poszla juz, ale pewnie trzeba zaczekac bedzie min do konca pologuiNso87 lubi tę wiadomość
-
No to ja po wizycie
co do wagi klusków to mój dzisiaj 33t2d 2480
ale lekarz mówi że jest na środku skali i do porodu powinien mieć 3600-3700. Nagrywalismy filmik i zrobił nam w 4d jajka bo buźki nie chciał pokazać i powiem wam że moje dziecko ma taki sprzęt że ho ho ho
następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy GBS i próby wątrobowe też będę musiała zrobić ze względu ma kamienie w woreczku. Wyniki powiedział że ok i żelaza nie kazał brać.
Karola1990, iNso87, MeGi2986, Nadulka, Marta0912, Dżulia, genoweffa, Mama-julka, Klara87 lubią tę wiadomość