Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia no ja na tablecie mam non stop otwarte forum
więc jak tylko go biorę do ręki to patrzę co się dzieje
Ostatnio mój mąż otworzył bo oczywiście czasem mu opowiadam co u Was i mówi co kurwa?? Wy tu macie 1300 stron?
balbo, alicja_, mnk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania14 wrote:ja pewnie w czwartek pobije rekord
aż się boje momentu kiedy mi powie ile Marysia waży
18 września 29+3 miała 1500g a za 3 tyg
8 października 32+2 miała 2250h (750g więcej... )
to jutro? 3kg? do porodu 4?
boje się ;(
mi też wyskoczył dzisiaj 9mc na bb
co rano boje sie wejsc na forum ze juz jakas sie rozpakowała, nasze dzieciaczki już nie takie małe , na szczescie
a ja wierzę, że wszystkie wytrzymamy conajmniej do połowy listopada!
Jesteśmy silne babki!Acikk, Nadulka, mnk, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia no ja na tablecie mam non stop otwarte forum
Ostatnio mój mąż otworzył bo oczywiście czasem mu opowiadam co u Was i mówi co kurwa?? Wy tu macie 1300 stron?
To jak moja kolezanka ostatnio zobaczyła, że mam tu naskrobanych już ponad 2 tysiące postów to się za głowę złapała, hahahamnk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybalbo wrote:I my po wizycie, nasz Witek ma już 2100 gr i wszystko pięknie się rozwija. Ja za to schudłam przez ostatni miesiąc o kilogram....przez tą dietę cukrzycową. Jakoś mnie to nie martwi - 5,5 na plusie.
Ale z tymi fotami ciasta to przesada....aż monitor zaśliniłam
Ja przed dietą w ciąży też dużo nie tyłam. Teraz mam 6,5 kg na plusie ale ważyłam się w butach. Ja też się nie martwię bo za każdym razem lekarz mówi, że najważniejsza jest waga dziecka. Jak waga dziecka w normie to na naszą nie ma co patrzeć. Jeszcze trochę i maleństwa będą z nami a my w Święta damy czadu po ciastachmnk, balbo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia no ja na tablecie mam non stop otwarte forum
Taka nasza natura, że dużo piszemy gadamy itp
Na ostatniej wizycie lekarz mnie pyta czy chciałabym urodzić w starym roku czy już w nowym. Mówię mu,że trochę się obawiam tego że dziecko będzie najmłodsze w klasie, a na początku widać te różnice. On mi na to, że dziewczynka da sobie radę, że dziewczynki cały czas gadają ze sobą, do innych, z samymi sobie
Takie z nas trajkoty niejednokrotnie.
Szkoda, że tatusiowie nie mają takiego forum. Byśmy podpatrzyły o czym oni tam piszą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 19:43
alicja_, mnk, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybalbo wrote:I my po wizycie, nasz Witek ma już 2100 gr i wszystko pięknie się rozwija. Ja za to schudłam przez ostatni miesiąc o kilogram....przez tą dietę cukrzycową. Jakoś mnie to nie martwi - 5,5 na plusie.
Ale z tymi fotami ciasta to przesada....aż monitor zaśliniłam
Super, gratulujęDuży synek:)
A 5,5kg to świetny wynik:) Nie będzie co zrzucać po ciąży:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Kurde. Leże sobie na plecach Antek się wierci i nagle ogarnęło mnie przerażenie jak ja go wypcham przez taka mala dziurę
Misia ten masaż krocza jak robicie?? Podziel się
Acikk, mnk, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj to sie smieje ze jak bede rodzic to z telefonem w reku zeby tylko pisac na forum co sie dzieje :)My dzis bedzi3emy pierwszy raz robic masaz krocza zobaczymy jak pojdzie
Acikk tu masz link http://www.mamazone.pl/tv/film,24679,masaz-krocza-przed-porodem.aspxalicja_, Dżulia lubią tę wiadomość
-
Mi$ia26 wrote:Moj to sie smieje ze jak bede rodzic to z telefonem w reku zeby tylko pisac na forum co sie dzieje :)My dzis bedzi3emy pierwszy raz robic masaz krocza zobaczymy jak pojdzie
Acikk tu masz link http://www.mamazone.pl/tv/film,24679,masaz-krocza-przed-porodem.aspx- potem Ty będziesz musiała jemu 'pomasowac'
Pchelkaa, Marta0912, Matleena, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo juz mi zapowiedzial on mi jedno a ja mu drugie hahah
Moje dziecie ostatnio poubilo moj pecherz bo siedzi tam chyba caly czas az czasem mnie pipka zakluje chyba ze to nie od tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 20:15
-
nick nieaktualny
-
Madzisek wrote:A czemu mieli by Ci wywoływać?
Nie wiem szczerze mówiąc. Byłam ostatnio u położnej i miałam 16+ już, glukoza dobrze wyszła więc skierowała mnie na dodatkowe usg i powiedziała że jak to po prostu dużo qód płodowych to spoko a jeśli dziecko duże to będą mnie umawiać z lekarzem położnikiem i ewentualnie umówić termin wywoływania. Oni tu nie są za cc, cc tylko w specjalnych przypadkach robiąmoże dlatego, chociaż nawet bym nie chciała. Prawde mówiąc sama byłam w szoku jak mi powiedziała o wywoływaniu więc