Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta0912 wrote:annielica mam przeczucie, że na Święta zrobi mi prezencik i się pojawi
Zobaczymy.
Accik też tego nie ogarniam jak to można wyjść przez takie małe coś...
No wlasnie, czasem przy seksie zaboli jak się jakos źle otrze a tu taka głowa ma przejść -
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj jak powiedziałam lekarzowi że bym chciała żeby Kacper wyskoczył na koniec listopada to mnie lekko sprostował że mam tak niesamowicie bo najlepiej jak się dziecko w terminie rodzi, ale ja i tak optuje za tym że od 22 listopada małego wykurzamy
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia no ja na tablecie mam non stop otwarte forum
więc jak tylko go biorę do ręki to patrzę co się dzieje
Ostatnio mój mąż otworzył bo oczywiście czasem mu opowiadam co u Was i mówi co kurwa?? Wy tu macie 1300 stron?
Hahah u mnie to samotyle ze ja z telefonu caly czas i otwarta strona non stop. Moj to nazywa ze siedze "na głupotkach" i mowie mu ze wcale duzo sie nie udzielam i ze raczej czytam, kiedys wzial telefon patrzy i mowi: coooo 717 polubien? 988 postow? Jestes autorytetem?? No to rzeczywiscie malo sie udzielasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 20:46
-
Pchelkaa wrote:Hahah u mnie to samo
tyle ze ja z telefonu caly czas i otwarta strona non stop. Moj to nazywa ze siedze "na głupotkach" i mowie mu ze wcale duzo sie nie udzielam i ze raczej czytam, kiedys wzial telefon patrzy i mowi: coooo 717 polubien? 988 postow? Jestes autorytetem?? No to rzeczywiscie malo sie udzielasz
"
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie chyba najwięcej, bo +16 już...
Co prawda cała opuchnięta chodzę i liczę na to że to woda która się zatrzymała, no ale boję się że będzie powyżej 20...
Moja lekarka powiedziała że ewentualne cc jak się mały nie obróci to na tydzień przed terminem, ale to przed samiuśkimi świętami wypadnie więc mam nadzieję że uda się z 10 dni przed.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 20:51
-
nick nieaktualnyJa w przypadku sn tez nie boje sie ze bede "nie ciasna", ale zastanawiam sie jak to dziecie wyjdzie, glowka to glowka (jest pewnie wielkosci duzego grejfruta), ale barki????
Tinusia u mnie tez ulozenie miednicowe i mozliwe ze cc, jutro dowiem sie wiecej. -
nick nieaktualnyTinusia wada serca. Ale od zawsze byłam nastawiona na cc, więc to nie jest dla mnie szok. W sumie jestem zadowolona. Z moich znajomych też prawie wszyscy cc, Nasze mamy też cc, więc w sumie o cesarce słyszałam więcej niż o sn. Ja w sumie od zawsze jestem mało zdolna do kochania przez budowę to w sumie może sn i dobrze by mi zrobiło:P
Acikk no właśnie ja słyszałam kilka historii, że po porodzie życie seksualne nie było już takie same i było to przyczyną konfliktów. Oglądałam też kilka programów i wypowiadali się Panowie i podobno nie zawsze jest tam tak jak przedtem i trochę ich to smuciło. Brzuch po porodzie też podobno nie jest taki jak przedtem bo mięśnie są osłabione i rozciągnięte. Owszem związek nie opiera się na samym sexie przecież i nie jest to aż tak istotne, ale ciekawa jestem jak to widzicie i czy macie obawy -
nick nieaktualnyZielone oliwki moj gin tez mowil ze ok tydz przed tp robi cc w przypadku ulozenia posladkowego. Z jednej strony chcialabym cc- wiedzialabym kiedy to nastapi, ale to tylko jeden plus, reszta to minusy wedlug mnie. Chocia jakby jutro okazalo sie ze sie obrocila to pewnie bym spanikowala:-D bylam tylko na jednych zajeciach w SR, reszte opuscilam przez zle samopoczucie
-
Pchelkaa wrote:Ja w przypadku sn tez nie boje sie ze bede "nie ciasna", ale zastanawiam sie jak to dziecie wyjdzie, glowka to glowka (jest pewnie wielkosci duzego grejfruta), ale barki????
Tinusia u mnie tez ulozenie miednicowe i mozliwe ze cc, jutro dowiem sie wiecej. -
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Ja w przypadku sn tez nie boje sie ze bede "nie ciasna", ale zastanawiam sie jak to dziecie wyjdzie, glowka to glowka (jest pewnie wielkosci duzego grejfruta), ale barki????
Tinusia u mnie tez ulozenie miednicowe i mozliwe ze cc, jutro dowiem sie wiecej.
Właśnie z główką jest największy problemDziecko ma giętkie kości a pochwa jest baaaaardzo elastyczna:P mnie osobiście ciekawi jak to możliwe, że taka twarda szyjka tak bardzo się otwiera
-
nick nieaktualny
-
Annielica staram się być dobrej myśli
zresztą jak że wszystkim
chyba jestem zbytnią optymistka - o porodzie też jakos tak myślę że AA jakos to będzie, boje się tylko tego żeby nie być sama w domu jak się zacznie
a potem to niech się dzieje co chce
annielica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to się boję Pchełka, że nastawię się na CC w terminie wskazanym przez lekarza i albo nie dotrwam i zacznie się akcja, albo się Mały odwróci na kilka dni przed... Moja znajoma tak miała właśnie niedawno
Tym bardziej że już jest niewielkie rozwarcie więc nie wiadomo jak się to potoczy. U mnie tydzień przed to będzie 22.12 więc trochę słabo, bo na święta nie wyjdę a w święta wypisów nie ma...
Mnie jest w sumie jakby obojętne czy to będzie cc czy sn bo i jedno i drugie ma swoje plusy i ma swoje minusy;)
Ja się obawiam wyglądu swojego ciała bardziej niż odczuwania jakiegokolwiek. Mój tyłek i biodra wyglądają jak pocięte nożem, brzuch na razie bez rozstępów. Ale nigdy po ciąży ciało nie jest takie samo...