Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zazwyczaj na stojaco prasowalam, ale tutaj ktores z dziewczyn wstawialy wlasnie zdjecia swoich stanowisk pracy
i po wyprobowaniu mi tak pasuje przynajmniej plecy nie bola. Ale co kto woli
To ja wstawiam wode na herbatke
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Teorii wielkiego podrywu jeszcze nie widzialam więc możemy spróbować, gre o tron oglądałam i wkurza mnie to, że wszyscy giną...
Wiecie co, szukam też dla mojego M prezentu pod choinkę, wiem, zę wcześnie, ale w tym roku chcę być przygotowana. Jako, że rok temu za bardzo się nie postarałam to teraz szukam drona lub helikoptera na zdalne sterowanie. Mój jak każdy duży chlopiec lubi takie zabawki:). Tylko cały czas się zastanawiam czy taka latającą maszynkę z kamerą czy bez zamówić, oraz czy czas lotu na jednokrotnym naładowaniu 8-10 minut to nie za mało... Skomplikowane a nie znam sie na tym za bardzo...Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiowa no to najlepiej poczytaj na necie na co warto zwrócić uwagę
Ja też melduje się na posterunku tradycyjnie już o 8 jak mąż wrócił z pracy to z nim trochę pobajerowalam i potem drzemka do 11
Ciasto upieczone juz wczoraj, jeszcze lasagne muszę naszykowac bo dziewczyny z pracy do mnie przychodzą dziś to pewnie pogadamy o czym innym niż tylkonta ciąża i porody to się może trochę oderwealbo wkurwie jak mi po opowiadają o naszej nowej szefowej-krolowej
U mnie też słoneczko dzisiaj swiecii od razu inaczej jak sobie patrzę na mój kolorowy las który mam za oknem
-
Dziewczynki żeby uniknąć wywoływania porodu trzeba włączyć tryb mega szczęście
bo przecież do wywoływania podają oksytycyne czyli nic innego jak hormon szczęścia
haha wiem fajnie się gada a sama nie wiem co mnie czeka
Pola mnie też dzisiaj zalalo rano ale już się tym nie przejmuje. A pozatym było gęste i białe na papierze wiec to chyba nie woda
Muszę jechac po paczkę do paczkomatu - zamowilam sobie 1 kg zelek i 1 kg gum rozpuszczalnych maoam krachermniam mniam
zakleje się na amen
Ola_45, Pola_27, Moniusia89, ZieloneOliwki, Dżulia, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Asiowa wrote:Teorii wielkiego podrywu jeszcze nie widzialam więc możemy spróbować, gre o tron oglądałam i wkurza mnie to, że wszyscy giną...
Wiecie co, szukam też dla mojego M prezentu pod choinkę, wiem, zę wcześnie, ale w tym roku chcę być przygotowana. Jako, że rok temu za bardzo się nie postarałam to teraz szukam drona lub helikoptera na zdalne sterowanie. Mój jak każdy duży chlopiec lubi takie zabawki:). Tylko cały czas się zastanawiam czy taka latającą maszynkę z kamerą czy bez zamówić, oraz czy czas lotu na jednokrotnym naładowaniu 8-10 minut to nie za mało... Skomplikowane a nie znam sie na tym za bardzo...
No to Kochana mozemy na ten temat pogawedzic, bo moj mezulek wlasnie sprzedal swoja zabawke. Dal za nia kupe kasy, polatal pare tygodni, ale okazalo sie ze w De wymagane jest ubezpieczenie, takie jak przy smochodzie, bo bez tego mozna dostac grzywne, a przy nie daj Boze wypadku jakimkolwiek, jest odpowiedzialnosc karna i finansowa. Poza tym u nas nawet sasiadowi nad ogrodkiem nie mozna przeleciec bez jego uprzedniego pozwolenia. Takze wiecej problemow i utrudnien z tego bylo, niz samego pozytku. Maz latal nad polami i lakami, filmiki udostepnial na yt i tyle frajdy z tego bylo. Co do baterii, moj maz mial w komplecie az 6, wiec wymienial co 10-15 min, bo na taki czas lotu pozwalala jedna bateria. Dron wazyl 450g, majtalo nim przy wiatrach, wiec w wietrzny dzien nie bylo sensu latac. Sa ciezsze, ale cena juz odstrasza, chociaz ta jego pszczolka tez wcale tania nie byla. Z akcesoriami typu torba, baterie zaplacil 1500ejedno szczescie, ze za dobre pieniadze ja sprzedal, wiec nie bylismy bardzo w plecy
-
Z tego co wiem w Polsce na drony trzeba mieć pozwolenie, dlatego zabawki w marketach nazywają się np. kwadrokopter
Ogólnie to są delikatne rzeczy, tak jak i helikopterki (w tamtym roku były w biedrze przed świętami).
Dziewczyny a gdzie się Evvik zapodziała? -
Dziewczyny mieszkające w Niemczech zazdroszcze dostepu do słodyczy których u nas nie ma
a w szczególności zielonych żabek haribo które ubostwiam :DD
Dobrze że jest allegroi że one już czekają w paczkomacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 11:29
Pola_27, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Witam sie "niby" w 9miesiacu bo wlasnie belly mi wybilo;) ale wg mnie i tego spisu co podawalam na pierwszej stronie czekam twardo do 4.11 i wtedy to moj 9msc
rakze powiedzmy jedna noga w..
Znowu musze nadrabiac co tam naskrobalyscie a zdaje sie wczoraj pisalam na forum.. :p i pewnie 100 stron przez pare godzin sie narobilo. -
nick nieaktualnyWitam, u nas wszystko w porządku po wczorajszej wizycie. Szyjka długa, zamknięta, z dzidzią też wszystko ok. Niestety zapomniałam się spytać ile waży i na dodatek nie wzięłam zdjęcia z USG. W każdym razie przede mną już prawdopodobnie ostatnia wizyta 17.11 na której będziemy ustalać termin CC. Wczoraj torbę spakowałam, brakuje tylko staników do karmienia.
Nie możemy się jeszcze zdecydować na imię dla córki. Przy pierwszej wiedzieliśmy już od samego początku jak będzie miała na imię. A teraz żadne imię jakoś do końca nas nie przekonuje, mam nadzieje że do porodu uda nam się w końcu coś wybrać. Pozdrawiam wszystkie mamusieMeGi2986, Mama-julka, genoweffa, kwiatakacji, alicja_, pati_zuzia, Marta0912, Klara87 lubią tę wiadomość