Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Co do porodow to co ma byc to bedzie:-) marzy mi sie przezyc sn, w dodatku ze za ok rok planujemy drugiego bobasa a po cc chyba trzeba troche odczekac, no i jak pierwsze cc to juz pozniej zawsze cc? :$
Opowiem przypadek mojej mamy-pierwszy poród cc bo siostra ułożyła się pośladkowo i za cholerę nie chciała przekręcićpo trzech miesiącach od porodu mama w kolejnej ciąży ze mną
lekarz wściekły! Do dzisiaj mama pamiętaj jak uderzył pięścią w biurko jak mu mama powiedziała że chyba jest w ciąży. Zaczął straszyć że nie donosi ciąży, że będzie wcześniak, że rana po pierwszej cesarce się rozejdzie, itp. Mama sobie nie brała tego aż tak do serca (na szczęście) i nie panikowała. Po 9 miesiącach przyszłam ja na świat, poród cc, zaplanowany w terminie. Cała ciąża przebiegała wzorowo. Także to zależy od organizmu kobiety. Z perspektywy czasu mama cieszy się że tak wyszło. Ma dwie córy rok po roku. Na początku łatwo nie było ale później coraz lepiej
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja pospalam do 10 posprzatalam i siedze do pol nocy bol brzucha mialam i skurcze
Rewelka kazdy inaczej mowi o tym masazu ze jak zacznie bolec to trzeba przerwac jutro sprobojemy znowu
Dzxiewczyny a czy smoczki i buteki kupujecie jednej firmy bo ja mam niby aventu ae wzorki na smoczkach sa nijaki i zastanawiam sie nad kupnem z innej firmy ??
Dziewczyny gratuuje udanych wizyt
Szwagierki znajoma miesiac temu rodzila drugie dziecko pierwszy porod CC drugi Sn i to w 2 godziny
Wow Pola super zdjecia przesicznie wygadaszWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 11:51
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:Super wygladasz pola
ja to wogole uwielbiam zdjęcia oglądać zwłaszcza że ślubów o takie tam
szkoda że tu wszyscy tacy anonimowi chętnie bym po oglądała zdjecia z Waszych ślubów np
Ja juz ze slubu jedno czy dwa wstawilam :p wiec mam odhaczone haha -
Moniusia89 wrote:to może Acikk wstaw jako pierwsza ze ślubu to może zachęcisz resztę
Pola śliczne fotki też bym sobie na jakiś ślub pojechała a moi znajomi jakoś nie śpieszą się z tym
Ha ha a ja byłam wmtym roku na trzech slubach znajomych wszystkie wesela w ciazy taka lipaaale najbliższe w maju juz bez ciąży
OBY hahaha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 12:02
Moniusia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MeGi2986 wrote:Pola ślicznie wyglądasz
U nas co roku z 1-2 wesela wypadają. W nastepnym w maju sie wybieramy
Oby tylko udało się z tyłka kg zrzucić i wyglądać jak kobieta
U nas było śmiesznie z tymi ślubami bo my w naszej "ekipie" - a mamy taka fajna że wszystkie pary są że sobą "od zawsze" i znamy się jeszcze z gimnazjum a część nawet z przedszkolai wogole nikt nie chciał nawet słyszeć o ślubie tylko my z moim mężem
i nagle po naszym weselu wszyscy porezerwowali terminy i albo są już po ślubach albo maja niedługo
takze nie wiem czy potrzebowali jakiegoś wzorca czy jak
Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Tez o tym pomyslalam ze zaraz po kolei beda plodzic potomstwo za przykladem Acikk