Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola_27 wrote:
    Herbatka z majeranku na katar. Łyżeczkę majeranku zalej wrzątkiem, odczekaj kilka minut, przecedź. Możesz osłodzić łyżeczką miodu :)

Koszmar dzieciństwa...

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    Super Justyna teraz juz bedzie coraz lepiej :) Jak wstaje w lozeczku to tez mozesz go polozyc nawet ja nie placze,ale jak mowisz juz zalapal o co biega. Takie maluchy to zdolne bestie. Moj tak jak Olek probowal i proboje choc nie wolno, albo np. mam kolezanki i postawie ciastak, Gabrys oczywiscie dostanie jedno drugie i sie patrzy i wyciaga raczke po tzrecie, ale nie bierze tylko czeka na moja reacje i jak mowie nie wolno to minka w podkowke i placz, ale trzeba tlumaczyc choc wydaje sie,zene sluchaja :D w takiej sytuacji przychodzi i sie przytuli i po placzu. W kacie tez laduje, ale to juz za bicie bo przeciez nie za placz :D czasem pokazuje nerwy,tatus mowi ze po mamusi :D pamietam jak kiedys bardzo dawno temu probowalam sie spakowac i nie moglam zaknac wlaizki i polozylam sie na niej i plakalam kopalam kurw... hahaha wygladalam jak gabrys teraz w ataku zlosci :D

A niedawno sobie wyobrażalam jak wygląda takie dziecko na podłodze w sklepie w ataku histerii bo na żywo nie widziałam. I teraz mam zagwozdkę bo muszę Ciebie sobie wyobrazić na tej walizce he he.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa wrote:
    Koszmar dzieciństwa...

Haha, ja tam chętnie piję przy katarze ;)

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa wrote:
    Koszmar dzieciństwa...

Nie znam smaku herbaty majerankowej :-P Moim koszmarem była potrawka z kurczaka. A teraz lubię mmm.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka wrote:
    dziewczyny jakiś czas temu pisałyście o szumisiach..

czy któraś z Was kupowała może takiego?
    http://allegro.pl/szumis-szumiacy-mis-spiacy-maskotka-na-sen-i-kolki-i5747549558.html

albo takiego z funkcją crysensor ?
    http://whisbear.com/sklep/szczegoly/whisbear-szumiacy-mis-z-funkcja-crysensor-arbuz-17/wszystkie
    Ją mam tego drugiego tylko mniejszego;)

Nadulka lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do mleka to mam to samo :D mąż dostaje przydział z kopalni 0,5 l na dzień ale to nie wystarcza i tak dokupujemy:D właśnie się biorę A płatki :)
    I myślę co by tu porobic :) dostałam wyplate :D obiad mam gotowy bo pomidorowke i kluski na parze z truskaweczkami hmmm chyba muszę odpoczywać :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA muszę Wam opowiedzieć mój super sen :D
    Poszlam do lekarki na wizytę w ciazy i ona mnie zbadała i mówi że nie ma już sensu bym jechała do szpitala bo zaraz Antoś się urodzi. I polezalam chwilę u niej na kozetce i się urodził :D tak po prostu :P i był taki śliczny i jeszcze z mężem mowilysmy że ma taka sama minke jak na tym zdjęciu z USG :D

moniek90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Martosza83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Zieloneoliwki jakbym Cię nie znała, to bym Cię kupiła ;-) I co Ci po pustym kieliszku hę?

Tinusia link może być, ale zdjęcia se daruj jakby co...

Piegus piję wodę tylko latem. W taką pogode różne herbaty i soki do rozrobienia i oczywiście mleko. Wychodzi tego że dwa litry.

Martosza może jakaś parówka, tzn. miska z gorąca wodą plus olejem eterycznym i ręcznik na głowę. Masc majerankowa pod nos bo kropli nawet z najniższym stężeniem to nie wiem czy można.

Mama-Julka zaczynam terapie:)

f2wlanlibm0fi1og.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martosza83 wrote:
    Mama-Julka zaczynam terapie:)

Powodzenia. Dla mnie katar to katorga. Paskudne uczucie :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju jak czytam porody koejnych mamusiek to az chce zeby juz ten dzien nastapil :) Skoro ciaza w 37 tyg donoszona to za tydzien moge rodzic :)

Martoszka oby cie szybko puscila ta cholera co sie przypatala :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Jeju jak czytam porody koejnych mamusiek to az chce zeby juz ten dzien nastapil :) Skoro ciaza w 37 tyg donoszona to za tydzien moge rodzic :)

Martoszka oby cie szybko puscila ta cholera co sie przypatala :)

A jaa za dwa!! Haa dwa tygodnie co to jest :) ale znając moje szczęście pewnie urodze za 5 :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:59

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chce wytrzymac do tego 38 tyg jakos tak ladniej brzmi :) jezuu to juz bliskoooo :)
    zaraz bedziemy sie chwalic zdjeciami a ktoras z bizniakowych mam miala cc jakos teraz na poczatek listopada umowione ale nie pamietam czy kate czy dagietka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A jaa za dwa!! Haa dwa tygodnie co to jest :) ale znając moje szczęście pewnie urodze za 5 :P
    iii co się chwalisz?! :P ja za sześć! ;<

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    iii co się chwalisz?! :P ja za sześć! ;<

Bo Acikk lubi się drażnić :-P

A swoją drogą będziemy takie odpady forumowe. Będą tematy typu nawał mleka, a my biedulki będziemy siedzieć na tej bombie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Bo Acikk lubi się drażnić :-P

A swoją drogą będziemy takie odpady forumowe. Będą tematy typu nawał mleka, a my biedulki będziemy siedzieć na tej bombie ;-)
    no właśnie, te tu przeżywają że do porodu tuż tuż a nas pod uwagę w ogóle nie biorą, Zołzy! :P taakie z Was grudniówki ;<

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    no właśnie, te tu przeżywają że do porodu tuż tuż a nas pod uwagę w ogóle nie biorą, Zołzy! :P taakie z Was grudniówki ;<

Taaaa i gdzie tu solidarność :-P
    :-D

• Acikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Julka zieloneoliwki my będziemy narzekać na nieprzespane noce a Wy będziecie jeszcze odpoczywać :D wszystko ma swoje plusy :D i jeszcze będziecie uprawiać ostry seks celem wypędzenia dzidkow a my będziemy chodzic z seksi pod paskami :D

nick nieaktualny, Pola_27 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Mama Julka zieloneoliwki my będziemy narzekać na nieprzespane noce a Wy będziecie jeszcze odpoczywać :D wszystko ma swoje plusy :D i jeszcze będziecie uprawiać ostry seks celem wypędzenia dzidkow a my będziemy chodzic z seksi pod paskami :D
    tylko że ja od miesiąca mam noce nieprzespane, więc nie sądzę żeby coś się zmieniło w drugą stronę:P ten argument do mnie nie przemawia :D

a! i wypłatą też się chwalisz a ja zaglądam co chwilę na konto i jeszcze ni ma :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 12:43

• Matleena Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:59

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
‹‹ 1389 1390 1391 1392 1393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ