Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:Super Justyna teraz juz bedzie coraz lepiej
Jak wstaje w lozeczku to tez mozesz go polozyc nawet ja nie placze,ale jak mowisz juz zalapal o co biega. Takie maluchy to zdolne bestie. Moj tak jak Olek probowal i proboje choc nie wolno, albo np. mam kolezanki i postawie ciastak, Gabrys oczywiscie dostanie jedno drugie i sie patrzy i wyciaga raczke po tzrecie, ale nie bierze tylko czeka na moja reacje i jak mowie nie wolno to minka w podkowke i placz, ale trzeba tlumaczyc choc wydaje sie,zene sluchaja
w takiej sytuacji przychodzi i sie przytuli i po placzu. W kacie tez laduje, ale to juz za bicie bo przeciez nie za placz
czasem pokazuje nerwy,tatus mowi ze po mamusi
pamietam jak kiedys bardzo dawno temu probowalam sie spakowac i nie moglam zaknac wlaizki i polozylam sie na niej i plakalam kopalam kurw... hahaha wygladalam jak gabrys teraz w ataku zlosci
A niedawno sobie wyobrażalam jak wygląda takie dziecko na podłodze w sklepie w ataku histerii bo na żywo nie widziałam. I teraz mam zagwozdkę bo muszę Ciebie sobie wyobrazić na tej walizce he he.pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:dziewczyny jakiś czas temu pisałyście o szumisiach..
czy któraś z Was kupowała może takiego?
http://allegro.pl/szumis-szumiacy-mis-spiacy-maskotka-na-sen-i-kolki-i5747549558.html
albo takiego z funkcją crysensor ?
http://whisbear.com/sklep/szczegoly/whisbear-szumiacy-mis-z-funkcja-crysensor-arbuz-17/wszystkieNadulka lubi tę wiadomość
-
A co do mleka to mam to samo
mąż dostaje przydział z kopalni 0,5 l na dzień ale to nie wystarcza i tak dokupujemy:D właśnie się biorę A płatki
I myślę co by tu porobicdostałam wyplate
obiad mam gotowy bo pomidorowke i kluski na parze z truskaweczkami hmmm chyba muszę odpoczywać
-
AAA muszę Wam opowiedzieć mój super sen
Poszlam do lekarki na wizytę w ciazy i ona mnie zbadała i mówi że nie ma już sensu bym jechała do szpitala bo zaraz Antoś się urodzi. I polezalam chwilę u niej na kozetce i się urodziłtak po prostu
i był taki śliczny i jeszcze z mężem mowilysmy że ma taka sama minke jak na tym zdjęciu z USG
moniek90, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:Zieloneoliwki jakbym Cię nie znała, to bym Cię kupiła
I co Ci po pustym kieliszku hę?
Tinusia link może być, ale zdjęcia se daruj jakby co...
Piegus piję wodę tylko latem. W taką pogode różne herbaty i soki do rozrobienia i oczywiście mleko. Wychodzi tego że dwa litry.
Martosza może jakaś parówka, tzn. miska z gorąca wodą plus olejem eterycznym i ręcznik na głowę. Masc majerankowa pod nos bo kropli nawet z najniższym stężeniem to nie wiem czy można.
Mama-Julka zaczynam terapie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Jeju jak czytam porody koejnych mamusiek to az chce zeby juz ten dzien nastapil
Skoro ciaza w 37 tyg donoszona to za tydzien moge rodzic
Martoszka oby cie szybko puscila ta cholera co sie przypatala
A jaa za dwa!! Haa dwa tygodnie co to jestale znając moje szczęście pewnie urodze za 5
-
nick nieaktualnyAle chce wytrzymac do tego 38 tyg jakos tak ladniej brzmi
jezuu to juz bliskoooo
zaraz bedziemy sie chwalic zdjeciami a ktoras z bizniakowych mam miala cc jakos teraz na poczatek listopada umowione ale nie pamietam czy kate czy dagietkaalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Bo Acikk lubi się drażnić
A swoją drogą będziemy takie odpady forumowe. Będą tematy typu nawał mleka, a my biedulki będziemy siedzieć na tej bombietaakie z Was grudniówki ;<
-
nick nieaktualny
-
Mama Julka zieloneoliwki my będziemy narzekać na nieprzespane noce a Wy będziecie jeszcze odpoczywać
wszystko ma swoje plusy
i jeszcze będziecie uprawiać ostry seks celem wypędzenia dzidkow a my będziemy chodzic z seksi pod paskami
alicja_, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Mama Julka zieloneoliwki my będziemy narzekać na nieprzespane noce a Wy będziecie jeszcze odpoczywać
wszystko ma swoje plusy
i jeszcze będziecie uprawiać ostry seks celem wypędzenia dzidkow a my będziemy chodzic z seksi pod paskami
ten argument do mnie nie przemawia
a! i wypłatą też się chwalisz a ja zaglądam co chwilę na konto i jeszcze ni maWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 12:43