X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę się ogarnąć bo lenia dziś mam i od rana leżę w łóżku..:P
    I później na zakupy żeby to burrito zrobić mężowi :D
    i na to wszystko chyba kupię sobie jakieś piwo bezalkoholowe, a co tam, zaszaleję dzisiaj! :P
    Trzymajcie się i nie dajcie się ponieść emocjom! Kocham Was, buziaczki, całuski i w ogóle... ;) <3

MeGi2986, rewelka, Nadulka, Moniusia89 lubią tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 16:00

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikkk zamorduję za to zdjęcie barku!!! mam dziś takiego smaka na whisky z colą że szok!

Widzę, że jestem wyrodną matką i moje problemy wywołały burzę, sorki, nie chciałam.

Olek teraz walczył krócej bo tylko jakieś 6-8 min mi marudził i płakał. Znów tylko dwa razy wzięłam na ręce potuliliśmy się, potem już tylko głaskanie rączki i po niespełna 30 min już spał. Także dziś ani razu nie lulałam go na rękach. Ogromna ulga dla kręgosłupa i Poli.

kaatka niestety spanie z dzieckiem na jednym łóżku już nie wchodzi w rachubę a to ostatnio moment, żeby go tego oduczyć. Gdybyś bywała u nas częściej, wiedziałabyś , że Olek już kiedyś zasypiał sam, ale potem przyszły ząbki i znów wróćiliśmy do lulania i spania z rodzicami. Nie jest też tak, że przeprowadziliśmy się wczoraj, dziecko się jeszcze nie odnalazło. On już się przyzwyczaił do nowego domu, dla nas to krótko bo 2 tyg ale on już po 3 dniach nie miał problemu że u niego to tu a nie u dziadków. I tak, zależy mi na dobru mojego dziecka i chyba każda matka zawsze stawia potrzeby dziecka nad swoje, to nie znaczy, że ma dać sobie wejść dziecku na głowę.

Matleena, Madzisek, alicja_, Pchelkaa lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk to mój kończący się likier do Twojego arsenału jest tyci tyci. A ja głupia wyprawke dla dziecka szykuje a to trzeba barek zapełnić.

Zieloneoliwki jest różnica między herbatą z liści i owoców.

Maatlena nie waż się jej pić! Dla nas za wcześnie!
    Edit. Piję się ja jakoś na dwa tygodnie przed porodem.
    Kaatka jest przedszkolanką jak kojarze. Także wiadomości z pierwszej ręki.

Suerte nie życzę sobie - jestem wiedźma :-D Zaraz wsiadam w samolot i będziesz powtarzać sto razy. Jakaś szamanka - phi ;-)

Rewelka wielbłąda bo źle się odczytuje moje posty. Konsekwencja jest brana jako sadyzm. To tak oczywiście w wielkim skrócie i mega uproszczeniu ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:29

Acikk, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Ja swego czasu uwielbiałam likier SHERIDAN mmmmm :D :D :D
    Ale później wychodziły częściej imprezy i przerzuciłam się na bimberek malinowy ;) :P

Megi ale to chcesz pic ten bimberek malinowy zamiast herbatki z liści :D :D?

ZieloneOliwki lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    Acikkk zamorduję za to zdjęcie barku!!! mam dziś takiego smaka na whisky z colą że szok!

Widzę, że jestem wyrodną matką i moje problemy wywołały burzę, sorki, nie chciałam.

Olek teraz walczył krócej bo tylko jakieś 6-8 min mi marudził i płakał. Znów tylko dwa razy wzięłam na ręce potuliliśmy się, potem już tylko głaskanie rączki i po niespełna 30 min już spał. Także dziś ani razu nie lulałam go na rękach. Ogromna ulga dla kręgosłupa i Poli.

kaatka niestety spanie z dzieckiem na jednym łóżku już nie wchodzi w rachubę a to ostatnio moment, żeby go tego oduczyć. Gdybyś bywała u nas częściej, wiedziałabyś , że Olek już kiedyś zasypiał sam, ale potem przyszły ząbki i znów wróćiliśmy do lulania i spania z rodzicami. Nie jest też tak, że przeprowadziliśmy się wczoraj, dziecko się jeszcze nie odnalazło. On już się przyzwyczaił do nowego domu, dla nas to krótko bo 2 tyg ale on już po 3 dniach nie miał problemu że u niego to tu a nie u dziadków. I tak, zależy mi na dobru mojego dziecka i chyba każda matka zawsze stawia potrzeby dziecka nad swoje, to nie znaczy, że ma dać sobie wejść dziecku na głowę.

Justyna daj spokój po co się tłumaczysz, nie warto :)

Mi$ia26 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:41

ZieloneOliwki, Madzisek lubią tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna super ze Olek tak dzielnie sobie radzi e-ciocie sa meeeggggaaa dumne ze daje dzis odpaczac mamusi i dzidziusiowi w brzuszku :)

justyna14, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za kibicowanie, zobaczymy ile teraz pośpi. Pierwsza drzemka trwała ponad 1,5 godziny. Teraz też mógłby tyle pospać.

U nas dziś tak ciepło, że w samym grubym swetrze spacerowałam :) słońce grzeje że hej, jakby na wiosnę się zanosiło a nie na zimę.

Ostatnio pisałam Wam, że teść mnie tak zirytował. Mężowi wspomniałam o tym, i że nawet nas jego rodzice jeszcze nie odwiedzili a to już 2 tyg. I co zrobił mój mądraliński? Napisał do swoich rodziców z pretensjami :) a co oni na to? nic. odzew zerowy :) wiec się chyba obrazili hahaha
    Ostatnio jak byliśmy u nich, też swojej mamie powiedział, żeby pamiętała, że Olek to też jej wnuczek. Poszło jej wtedy w pięty :) czasem jak chce ten mój mężulek to potrafi :)

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Acikk to mój kończący się likier do Twojego arsenału jest tyci tyci. A ja głupia wyprawke dla dziecka szykuje a to trzeba barek zapełnić.

Zieloneoliwki jest różnica między herbatą z liści i owoców.
    ja się nie znam, skoro jedno i drugie ma wpływ na poród i jedno i drugie ma coś wspólnego z malinami to osobiście bez konsultacji z kimś kto się zna bym nie ryzykowała po prostu ;)
    taaak, jakie my głupie!! Acikk takie zakupy dziś zrobiła po wypłacie, a mogła za to kolejną półkę zapełnić :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Acikk az jestem ciekawa co chcialas napisac w tym temacie jak ci sie post skasowal :P

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    kochana Ty się nie do tego wpisu odniosłaś!!!

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Acikk az jestem ciekawa co chcialas napisac w tym temacie jak ci sie post skasowal :P
    hahaha no ja też :) komputer jej zastrajkował :)

7w3d 💔
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:44

justyna14, ZieloneOliwki, MeGi2986 lubią tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestroga zeby lepiej umilkla :P

justyna14 lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:

Hehe :) ciętą mam wymowę więc nie warto :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże jak Wy produkujecie... Człowiek na chwilę do giną na wizę wejdzie i kupi sobie puder w drogerii a tu już 5 stron do przodu.
    Informuje iż moja mała nadal mała. 33 tydzień i 1700 gram, wody płodowe też w dolnej granicy, miejscema mało, główka w dół i raczej już nie fiknie w drugą stronę.

ZieloneOliwki, Nadulka, MeGi2986, pati_zuzia, pati_zuzia, Madzisek, Dżulia, moniek90, genoweffa, kwiatakacji lubią tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

Też miałam to napisać! Justyna jestem dumna z Ciebie za konsekwencję :-D

Ps. Ależ ona jest wyrodna ;-):-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:36

justyna14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Hehe :) ciętą mam wymowę więc nie warto :)
    Dlatego to takie ciekawe az szkoda ze sie skasowalo :)

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    kochana Ty się nie do tego wpisu odniosłaś!!!
    Po prostu chciałam napisać żebyś się nie przejmowała i nie tłumaczyła tutaj dlaczego tak a nie inaczej postepujesz że swoim dzieckiem :) jesteśmy z Tobą :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1395 1396 1397 1398 1399 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ