Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIdę się ogarnąć bo lenia dziś mam i od rana leżę w łóżku..

I później na zakupy żeby to burrito zrobić mężowi
i na to wszystko chyba kupię sobie jakieś piwo bezalkoholowe, a co tam, zaszaleję dzisiaj!
Trzymajcie się i nie dajcie się ponieść emocjom! Kocham Was, buziaczki, całuski i w ogóle...
nick nieaktualny, rewelka, Nadulka, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
Acikkk zamorduję za to zdjęcie barku!!! mam dziś takiego smaka na whisky z colą że szok!
Widzę, że jestem wyrodną matką i moje problemy wywołały burzę, sorki, nie chciałam.
Olek teraz walczył krócej bo tylko jakieś 6-8 min mi marudził i płakał. Znów tylko dwa razy wzięłam na ręce potuliliśmy się, potem już tylko głaskanie rączki i po niespełna 30 min już spał. Także dziś ani razu nie lulałam go na rękach. Ogromna ulga dla kręgosłupa i Poli.
kaatka niestety spanie z dzieckiem na jednym łóżku już nie wchodzi w rachubę a to ostatnio moment, żeby go tego oduczyć. Gdybyś bywała u nas częściej, wiedziałabyś , że Olek już kiedyś zasypiał sam, ale potem przyszły ząbki i znów wróćiliśmy do lulania i spania z rodzicami. Nie jest też tak, że przeprowadziliśmy się wczoraj, dziecko się jeszcze nie odnalazło. On już się przyzwyczaił do nowego domu, dla nas to krótko bo 2 tyg ale on już po 3 dniach nie miał problemu że u niego to tu a nie u dziadków. I tak, zależy mi na dobru mojego dziecka i chyba każda matka zawsze stawia potrzeby dziecka nad swoje, to nie znaczy, że ma dać sobie wejść dziecku na głowę.
Matleena, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyAcikk to mój kończący się likier do Twojego arsenału jest tyci tyci. A ja głupia wyprawke dla dziecka szykuje a to trzeba barek zapełnić.
Zieloneoliwki jest różnica między herbatą z liści i owoców.
Maatlena nie waż się jej pić! Dla nas za wcześnie!
Edit. Piję się ja jakoś na dwa tygodnie przed porodem.
Kaatka jest przedszkolanką jak kojarze. Także wiadomości z pierwszej ręki.
Suerte nie życzę sobie - jestem wiedźma
Zaraz wsiadam w samolot i będziesz powtarzać sto razy. Jakaś szamanka - phi 
Rewelka wielbłąda bo źle się odczytuje moje posty. Konsekwencja jest brana jako sadyzm. To tak oczywiście w wielkim skrócie i mega uproszczeniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:29
Acikk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
MeGi2986 wrote:Ja swego czasu uwielbiałam likier SHERIDAN mmmmm

Ale później wychodziły częściej imprezy i przerzuciłam się na bimberek malinowy

Megi ale to chcesz pic ten bimberek malinowy zamiast herbatki z liści
?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Acikkk zamorduję za to zdjęcie barku!!! mam dziś takiego smaka na whisky z colą że szok!
Widzę, że jestem wyrodną matką i moje problemy wywołały burzę, sorki, nie chciałam.
Olek teraz walczył krócej bo tylko jakieś 6-8 min mi marudził i płakał. Znów tylko dwa razy wzięłam na ręce potuliliśmy się, potem już tylko głaskanie rączki i po niespełna 30 min już spał. Także dziś ani razu nie lulałam go na rękach. Ogromna ulga dla kręgosłupa i Poli.
kaatka niestety spanie z dzieckiem na jednym łóżku już nie wchodzi w rachubę a to ostatnio moment, żeby go tego oduczyć. Gdybyś bywała u nas częściej, wiedziałabyś , że Olek już kiedyś zasypiał sam, ale potem przyszły ząbki i znów wróćiliśmy do lulania i spania z rodzicami. Nie jest też tak, że przeprowadziliśmy się wczoraj, dziecko się jeszcze nie odnalazło. On już się przyzwyczaił do nowego domu, dla nas to krótko bo 2 tyg ale on już po 3 dniach nie miał problemu że u niego to tu a nie u dziadków. I tak, zależy mi na dobru mojego dziecka i chyba każda matka zawsze stawia potrzeby dziecka nad swoje, to nie znaczy, że ma dać sobie wejść dziecku na głowę.
Justyna daj spokój po co się tłumaczysz, nie warto
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za kibicowanie, zobaczymy ile teraz pośpi. Pierwsza drzemka trwała ponad 1,5 godziny. Teraz też mógłby tyle pospać.
U nas dziś tak ciepło, że w samym grubym swetrze spacerowałam
słońce grzeje że hej, jakby na wiosnę się zanosiło a nie na zimę.
Ostatnio pisałam Wam, że teść mnie tak zirytował. Mężowi wspomniałam o tym, i że nawet nas jego rodzice jeszcze nie odwiedzili a to już 2 tyg. I co zrobił mój mądraliński? Napisał do swoich rodziców z pretensjami
a co oni na to? nic. odzew zerowy
wiec się chyba obrazili hahaha
Ostatnio jak byliśmy u nich, też swojej mamie powiedział, żeby pamiętała, że Olek to też jej wnuczek. Poszło jej wtedy w pięty
czasem jak chce ten mój mężulek to potrafi
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyja się nie znam, skoro jedno i drugie ma wpływ na poród i jedno i drugie ma coś wspólnego z malinami to osobiście bez konsultacji z kimś kto się zna bym nie ryzykowała po prostuMama-julka wrote:Acikk to mój kończący się likier do Twojego arsenału jest tyci tyci. A ja głupia wyprawke dla dziecka szykuje a to trzeba barek zapełnić.
Zieloneoliwki jest różnica między herbatą z liści i owoców.

taaak, jakie my głupie!! Acikk takie zakupy dziś zrobiła po wypłacie, a mogła za to kolejną półkę zapełnić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boże jak Wy produkujecie... Człowiek na chwilę do giną na wizę wejdzie i kupi sobie puder w drogerii a tu już 5 stron do przodu.
Informuje iż moja mała nadal mała. 33 tydzień i 1700 gram, wody płodowe też w dolnej granicy, miejscema mało, główka w dół i raczej już nie fiknie w drugą stronę.
nick nieaktualny, Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, Dżulia, moniek90, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Justyna daj spokój po co się tłumaczysz, nie warto

Też miałam to napisać! Justyna jestem dumna z Ciebie za konsekwencję
Ps. Ależ ona jest wyrodna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:36
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny