Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
alisss871 wrote:Wiesz co Acikk? zołza z Ciebie i tyle! Jak śmiesz wstawiać takie zdjęcia na tym forum?!
Co do herbatki z liści malin - jest to uznawane za "przyspieszacz" porodu i nam położna mówiła że tą metodę i wszystkie inne można stosować kiedy wybije nasza "godzina zero" czyli kiedy ciąża będzie donoszona -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Zieloneoliwki no u nas się zapełnił w czasie mojej ciąży - siłą rzeczy bo mój mąż sam raczej też nie pije. A jak idzie na noc do pracy to nawet nie ma kiedy no bo co jebnie SE drina o 8 rano? Bez sensu.
jak jeździłam swojego czasu na staż, to na przystanku pod sklepem o 7:20 dzień w dzień stał facet ok. lat 30 z plecakiem, kupował w sklepie bułki i setkę, stawał za wiatą, walnął i za 3 minuty wsiadał w autobus. Ewidentnie do pracy
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A to wino jest słodkie? Bo nie pilam takiego nigdy
w ogóle wszystkie wina mogen david są dobre, ale to najlepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:01
-
Acikk wrote:A to wino jest słodkie? Bo nie pilam takiego nigdy
Wyjątkowe wino, które charakteryzuje się wspaniałą koncentracją owocu z wyraźnie wyczuwalną jeżynową nutą. Kolor Mogen David Blackberry zachwyca głębią rubinu z fioletowymi refleksami. Wino wyjątkowe pod każdym względem. Posiada ono certyfikat koszerności wydany przez Rabbiego J.H.Ralbaga, co oznacza, że trunek ten jest wolny od wszelkich zakazanych substancji i produkowany wedle ściśle określonych przepisów przez religijnych Żydów. Znakomite czerwone wino pochodzące z USA. W smaku przyjemne, o trwałym smaku i zapachu.
Mogen David Blackberry
Kraj: USA
Kolor: czerwone
Smak: słodkie
Pojemność: 750 ml
Zawartość alkoholu: 10%
Podawać schłodzone
Zieloneoliwki, będę szukać, i to będzie pierwsze które wypiję, uwielbiam takie owocowe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Na skrócenie drugiej fazy porodu. Choć gdzieś czytałam, że powinno się skonsultować jej picie z lekarzem. Więc może poczekam do wtorku?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte wrote:ZieloneOliwki, nic mi nie mów, zabrzmie jak patologia ale tak mi się piwska z sokiem chce, że szok... ostatnio mnie gardło bolalo i wzięłam ta malinowa tabletkę co to w ciąży można, miała taki smak piwa, że od razu mi się polepszyło!!!
-
Cześć dziewczyny,
Widzę, że ostro się alkoholizujecie w marzeniach
Ja marzę, by w PL było w końcu dostępne rumuńskie winko Lacrima Lui Ovidiu -łzy owidiusza 5 letnie - najlepsze wino jakie kiedykolwiek piłamNo chyba, że któraś z Was zagranicznych znajdzie takie coś u siebie, jestem skłonna kupić i zapłacić za wysyłkę tego smakołyku!
Jeśli zaś chodzi o spanie w łóżku, ja bym nie chciała, ale wiem, że jak się dzieciątko rodzi to mamusia potrafi jednak je brać do siebie do łóżkaWięc się nie zarzekam.
A tymczasem lecę leżeć do łóżka. Ale będę Was podczytywać na tel.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:16
-
nick nieaktualnyAcikk doladnie tak jak zieloneoliwki napisala smak jest nieziemski i nie do zapomnienia mmmmmmmmmmm :)Takich smakoszow jak my to chyba na calym forum nie mam
Ja mam lekarza w poniedzialek to podpytam czy juz moge pic ta herbatkeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:16
-
nick nieaktualny