Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto ja tez bede wyrodna matka bo dziecko bede chciala by spalo w lozeczku a nie znami kiedy bedzie potrzebowalo biskosci to mu ja dam nie mowie ze nie zdarzy sie ze z nami usnie ale nie na stale nie zapominajmy ze dorosly czlowiek tez kiedys by tego wszystkiego uczony i zadna kzywda sie nie stala :)Koniec tematu kazdy ma swoje zdanie w tym temacie a ja chce duzo seksu po porodzie zanim moj wyjedzie
aaaaaaaaaaa moje dziecko sie obudziloWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 14:20
-
Acikk wrote:Rewelka wiesz trudno najwyżej będę wstretna matka
ale nie wyobrazam sobie spać 4 lata z dzieckiem bo wtedy to chyba 4 lata bez seksu bo jakos nie wyobrazam sobie tego robic z dzieckiem w łóżku.a 4 lata bez seksu to już tylko rozwód. To napewno będzie dobre dla dziecka
Niestety nie tylko Ty będziesz wstrętną matką, Ja teżA i Ja zawsze wolałam spać sama, po 3 latach małżeństwa jeszcze się do końca nie przyzwyczaiłam, i najlepiej mi się śpi jak mąż idzie spać
więc moje dziecko na pewno to odziedziczy
-
nick nieaktualnyA po co ta herbatka?
Wyczytałam gdzieś że maliny powodują skurcze ;>
PS. to ja też będę wyrodną matką bo też będę starała siężeby dziecko spało w swoim łóżeczku, a bliskość będę okazywać mu w inny sposób niż "przytulanie się" z mężem na oczach dziecka m. in
Wiecie co na obiad dziś zażyczyl sobie mój mąż? burrito!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 14:22
-
rewelka wrote:Niestety nie tylko Ty będziesz wstrętną matką, Ja też
A i Ja zawsze wolałam spać sama, po 3 latach małżeństwa jeszcze się do końca nie przyzwyczaiłam, i najlepiej mi się śpi jak mąż idzie spać
więc moje dziecko na pewno to odziedziczy
To będziemy wstretne obie -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Dokładnie zieloneoliwki
zwłaszcza że jest tak Milo
No i kuźwa to ja wczoraj parę godzin wcześniej pisałam że mam nadzieję, że atmosfera będzie cały czas miła.Tak to jest jak ktoś się wtrąca między wódkę, a zakąskę.iNso87 lubi tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:No i kuźwa to ja wczoraj parę godzin wcześniej pisałam że mam nadzieję, że atmosfera będzie cały czas miła.Tak to jest jak ktoś się wtrąca między wódkę, a zakąskę.
Bo takich rzeczy się nie mówi!!! wiadomo było że coś będzie nie tak, Ja raz w życiu w pracy dzień pochwaliłam, i po 15 minutach się z klientem pokłóciłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:No i kuźwa to ja wczoraj parę godzin wcześniej pisałam że mam nadzieję, że atmosfera będzie cały czas miła.Tak to jest jak ktoś się wtrąca między wódkę, a zakąskę.
Ja chętnie przyjmuję dobre rady nt. wychowywania dzieci i chętnie czytam też o Waszych metodach wychowawczych i je sobie analizuję i w ogóle, ale nie lubię jak ktoś mi na siłę wpycha w mózg swoje mądrości życiowe czy są dobre czy złe bo każdy się uczy na swoich błędach a nie na "Dobrych" radach czyichś.
I to czy ktoś na forum będzie nam wciskał siłą te rady tu, czy w życiu codziennym to nie ma różnicy, trzeba to zignorować. I tak zrobię po swojemu i tak , a jeśli postąpię źle to mówi się trudno, p[rzy kolejnym dziecku tego błędu nie popełnię i chętnie komuś powiem co wg. mnie zrobiłam źle a co dobrze, ale resztę zostawię temu komuś
Nie raz usłyszymy że coś źle robimy, a szczególnie my- te które pierwszy raz zostaną mamuśkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 14:32
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra.... To ja też muszę się przyznać, że będę wyrodną matką.
Moje dziecko będzie spało w swoim łóżku.
A tak poza tym to najbardziej wkurzają mnie osoby które nigdy się nie odzywają na forum, a jak już coś napiszą to muszą się dopieprzyć do innych dziewczyn. A jeszcze w tym celu - cofają się kilkadziesiąt stron i cytują jakąś wypowiedź wyrwaną z kontekstu żeby udowodnić swoje rację.
Miałam to samo kiedyś z którąś "cichą burzą"
Mi$ia26, Mama-julka, Madzisek, genoweffa, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny