Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Piegus wrote:Cytat z pierwszej lepszej strony: "Uznaje się, że pomaga ona głównie w czasie porodu, ze względu na to, że ma właściwości wzmacniające mięśnie macicy. Dzięki temu skurcze są skuteczniejsze, a poród sprawniejszy". No i słyszałam też, że wpływa na elastyczność samego krocza.
Specjalnie dla zieloneoliwkiah nie sluzy Ci ten brak alko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 14:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Specjalnie dla zieloneoliwki
ah nie sluzy Ci ten brak alko...
Misia- w tym kielichu to i z 5 butelek się zmieściObawiam się że po takim okresie abstynencji mogłabyś nie podołać
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Wiecie co, jem blok czekoladowy, i popijam go gorącą czekoladą.
Wczoraj z mężem gadałam, że nie odpuszczę po porodzie( jak już w domu będę żeby pielęgniarki nie widziały) lampki wina mmmm....
-
ZieloneOliwki wrote:o, dzięki!! no właśnie a podobno w ciąży się nie powinno pić soków z malin i jeść malin bo skurcze powodują ;>
Misia- w tym kielichu to i z 5 butelek się zmieściObawiam się że po takim okresie abstynencji mogłabyś nie podołać
O matko, to ją bym mogła nawet z wymiotowac po takiej dawce :0 o niee -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneoliwki nie widzialaś mnie nerwowej. Nie lubię jak ktoś ze mnie robi wielbłąda (czytać: wyrodnej matki).
Też lubię poczytać co ma ktoś do powiedzenia, ale i tak zrobię po swojemu bo każde dziecko jest inne i właśnie - trzeba działać intuicyjnie. A to że jestem mamą nie znaczy że pozjadałam wszystkie rozumy. Zdaję sobie sprawę że drugi syn będzie inny i inaczej trzeba będzie się nim zająć.
Także chillautpati_zuzia lubi tę wiadomość
-
ZieloneOliwki wrote:na mnie czekają dwie butelki ślubne, od maja! w tym jedna MOGEN DAVID blackbe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:24
justyna14, iNso87, Dżulia, alicja_, moniek90, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Gdzie je można kupić??????? z opisu jest pyszne...
Mama Julka czemu wielbłąda?w marketach są na pewno, w Tesco, Carrefourze...
acikk-u mnie nie ma barku bo by za długo nie wystał
u nas stoją dwa wina i flacha ze ślubu, na pępkowe zostawiona
rewelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz co Acikk? zołza z Ciebie i tyle! Jak śmiesz wstawiać takie zdjęcia na tym forum?!
Co do herbatki z liści malin - jest to uznawane za "przyspieszacz" porodu i nam położna mówiła że tą metodę i wszystkie inne można stosować kiedy wybije nasza "godzina zero" czyli kiedy ciąża będzie donoszona