X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa wrote:
    Moja droga, dla Ciebie nawet na boisku być może:D daleko nie muszę wychodzić ponieważ mam takowe za płotem:D

Widzisz jakiego nosa miałam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa wrote:
    Kurde no... Ja piwa nie lubie, nigdy nie wypiłam nawet szklanki bo po jednym łyku miałam dość. Za to wódka, wino i nalewki są jak najbardziej mile widziane. A muszę się pochwalić, że na stryszku mam jeszcze 5l bańkę bimbru upędzonego przez studentów AGH, którzy przeszli specjalne szkolenie oglądając wszystkie sezony "Bimbrowników". Samogon dobry, nie ściemnia się i przede wszystkim głowa po nim nie boli:D

A w moim 80m salonie wiele materacy się zmieśći;p

Co tu napisać :-/

...Dawaj namiary :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojito z białym bacardi <3 mmm pomarzyć można:P ja z tych lubiących rum:D

• gosia mmr Ekspertka

Wysłany: 30 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate,

Powodzenia, trzymam mocno kciuki! Nie bój się cc, jak jest zaplanowana, to nie ma strachu, na spokojnie przeprowadzą Cię przez procedurę i wszystko wyjaśnią. Dzieciaczki masz już bardzo duże, także wszystko będzie dobrze:) To niesamowite, że u Ciebie to już, ja na mojego jeszcze muszę czekać, ale niech siedzi sobie grzecznie jak najdłużej.
    Ja ostatnio nie mam weny do pisania, ogólnie raczej u mnie bez zmian, dalej w domu, dalej leżąco-chodząco po mieszkaniu. W tym tygodniu jeszcze byłam na konsultacjach u okulisty i próbuje znaleźć położną do porodu...

tb73hdge49irrilb.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:13

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzę na forum, a tu już marzenia o alkoholizacji :-D

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia tylko pisała rano że ma ktg robione i wychodzą jej skurcze 90-120 chyba ale pielęgniarka powiedziała że to pewnie od ruchów, miała jeszcze czekać co powie lekarz ale nastała cisza. Mam nadzieję że ja jutro wypuszcza, wkoncu co w domu to w domu.

1usap07w9hybl9h9.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa wrote:
    Kurde no... Ja piwa nie lubie, nigdy nie wypiłam nawet szklanki bo po jednym łyku miałam dość. Za to wódka, wino i nalewki są jak najbardziej mile widziane. A muszę się pochwalić, że na stryszku mam jeszcze 5l bańkę bimbru upędzonego przez studentów AGH, którzy przeszli specjalne szkolenie oglądając wszystkie sezony "Bimbrowników". Samogon dobry, nie ściemnia się i przede wszystkim głowa po nim nie boli:D

A w moim 80m salonie wiele materacy się zmieśći;p
    To już wiemy gdzie będzie biba :-P

Nadulka, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa bimberek mmmmmm :P :P to przypomnij gdzie mieszkasz?? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia mmr wrote:
    Kate,

Powodzenia, trzymam mocno kciuki! Nie bój się cc, jak jest zaplanowana, to nie ma strachu, na spokojnie przeprowadzą Cię przez procedurę i wszystko wyjaśnią. Dzieciaczki masz już bardzo duże, także wszystko będzie dobrze:) To niesamowite, że u Ciebie to już, ja na mojego jeszcze muszę czekać, ale niech siedzi sobie grzecznie jak najdłużej.
    Ja ostatnio nie mam weny do pisania, ogólnie raczej u mnie bez zmian, dalej w domu, dalej leżąco-chodząco po mieszkaniu. W tym tygodniu jeszcze byłam na konsultacjach u okulisty i próbuje znaleźć położną do porodu...
    Dzięki;) Ty bidulko tez musisz leżeć;/ a jak sytuacja z mężem?pogodzeni?

• Matleena Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 16:01

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • akira Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola_27 wrote:
    Ależ Ty uparta i zawzięta jesteś... Ostatnie zdanie musi do Ciebie należeć? Zachowaj twarz i swoimi spostrzeżeniami racz może inne wątki 18+ lub coś w ten deseń...
    Jak kobieta w ciąży drugiej kobiecie w ciąży może coś takiego napisać???

Dużo jest prawdy w tym co napisała katka. Myślę, że wie o czym pisze (pewnie jest lekarzem bądź psychologiem) i jestem przekonana, że chciała Justynie pomóc. Zgadzam sie z tym co katka pisze o potrzebach dziecka. Nie odebrałam jej postów w ten sposob, że chce kogokolwiek pouczać. Chciała raczej zachęcic do dyskusji na temat, a dostała mocno po glowie i zostala wyproszona z forum.

Flakonik, kwiatakacji lubią tę wiadomość

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 16:01

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    No niestety nie dało się jasno zrozumieć. Ja tam nie lubię kłótni, ale Twoja wypowiedź zabrzmiała tak, jakby jedyną dobrą metodą wychowywania dziecka była Twoja metoda.
    dokładnie w ten sam sposób odebrałam te wypowiedzi. I przejrzałam pobieżnie wątek kiedy kaatka miała spięcie z Alicją_ i również tak to odbieram.

alicja_, Matleena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Moja siostra też jest przedszkolanką, ale po doświadczeniach z naszym najmłodszym bratem ma trochę inne podejście. No i komu tu teraz wierzyć?

Zmiana planów. Jedziemy jutro dopiero. Fajnie mi się sprzątało, zrobiłam na obiad zapiekankę rybną, ogarnęłam prawie całą kuchnię (zostały mi do rozpakowania alkohole).
    I nagle okazało się, że bateryjki w pupie się wyczerpały. Zaraz chyba zaliczę zgon :P

Pomydliło mi się z tym zawodem. Napewno możesz wierzyć swojej siostrze.

Dziś zrobiłaś to co zaplanowałaś to odpoczywaj. A alkohole pomogę z chęcią rozpakowac, ale mieszkasz po drugiej stronie Pl :-/

Matleena lubi tę wiadomość

• balbo Ekspertka

Wysłany: 30 października 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszata92 wrote:
    Mojito z białym bacardi <3 mmm pomarzyć można:P ja z tych lubiących rum:D
    Mohito można śmiało bezalkoholowe zrobić... Piwo tez bezalkoholowe ujdzie... No ale wino bezalkoholowe jest niepijalne niestety.....

Wina! Czekolady! Aż mnie trzęsie dziś na czekoladę - jedna kostka gorzkiej mnie nie zadowolona, gdybym mogła to opierdzielilabym cała mleczna milke, a nawet dwie!

• gosia mmr Ekspertka

Wysłany: 30 października 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 wrote:
    Dzięki;) Ty bidulko tez musisz leżeć;/ a jak sytuacja z mężem?pogodzeni?

Mogę sobie chodzić trochę, ale mam uważać na twardnienia i inne pobolewania, więc chodzę po domu, ale dużą część dnia spędzam na leżąco. A z mężem udało nam się dogadać, jest lepiej.

Kate4 lubi tę wiadomość

tb73hdge49irrilb.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balbo wrote:
    Mohito można śmiało bezalkoholowe zrobić... Piwo tez bezalkoholowe ujdzie... No ale wino bezalkoholowe jest niepijalne niestety.....

Wina! Czekolady! Aż mnie trzęsie dziś na czekoladę - jedna kostka gorzkiej mnie nie zadowolona, gdybym mogła to opierdzielilabym cała mleczna milke, a nawet dwie!

Piłam bezalkoholowe, ale to nie to samo ;p ja opedzlowalam ostatnio pół opakowania ptasiego mleczka z karmelem :p a dziwię się skąd te 11 kg na plusie. Haha

‹‹ 1401 1402 1403 1404 1405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ