Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej;) ją od wczoraj w szpitalu, wczoraj mnie nastraszyli że już robia CC bo mam skurcze a ją się z nimi spieram że za tydzień mam mieć CC;) ale na szczęście później stwierdzili że dostane magnez i zobaczą czy się uspokoi;)
Dzisiaj z kolei ordynator na wizycie pyta czemu się tak spiesze do porodu że lepiej jeszcze ponosić ciążę i bądź tu człowieku mądry skoro wczoraj chcieli mnie ciąć na siłę;/
Jestem strasznie opuchnieta, kostek już nie mam widocznych;/ -
Chciałabym sobie kupić jeden stanik do karmienia w jakiejś przyzwoitej cenie. Później po porodzie jak ewentualnie zmieni się rozmiar dokupić, tyle że problem polega na tym, że w moim rozmiarze (E lub większy) nie mogę nic znaleźć w sklepach stacjonarnych. Jeśli już to tylko 'babcine'. A przez internet nie za bardzo, bo wolę przymierzyć.
Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny , a czy któraś z Was stosowała Buscopan w ciąży? Znowu mam ostre bóle żołądka, w 24tc znalazłam się przez te bóle w szpitalu i tam mi podali kroplówkę z buscopanu i pyralginy i natychmiast pomogło. Zastanawiam się nad wzięciem buscopanu w tabletce bo nie chce wylądować znów w szpitalu. Do gina na razie nie mogę się dodzwonić. Ech...
-
nick nieaktualnyKate4, to już tak blisko
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Współczuję Wam dziewczyny tej zgagi. Ja nawet nie wiem co to jest i obym tego nie doświadczyła.
Jestem po wizycie. Pierwszy raz od dawna uspokojonaMimo ciągłych napięć brzuch szyjka się trzyma. Mam odstawić wszystkie leki i zacząć normalnie funkcjonować
Za 2 tygodnie mogę rodzić. Mała waży ok. 2700, przepływy ok. I nawet polip gdzieś zniknął.
Nadulka, MeGi2986, Madzisek, Kate4, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki moj maz ma o 14 egzamin prosze okciuki bo tak sie denerwowal ze az ja sie zaczelam denerwowac i mu mowilam zeby sie tak nie spinal bo i ja sie pospinalam a ja nie moge sie spinac bo zaczne rodzic i wtedy dopiero sie on zdenerwuje:D
Takze im wiecej kciukow tym lepiej
No i jak zda to wreszcie bede miec meza dla siebie do konca tygno teraz to jak duch ino siedzialcw tych ksiazkach i laptopie
kwiatakacji, Madzisek, Pola_27, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Kwiatakacji podczytujesz? Mam do Ciebie pytanko.
Podczytuję, podczytuję
My byliśmy dzisiaj w przychodni dla dzieci dopytać się czy można złożyć deklarację do pediatry, bo w szpitalu chcą mieć adres gdzie przesłać kartę szczepień i tak się zmęczyłam tym, że musiałam się położyć.
A na dzisiaj w planach prasowanie - tyle tego, że nie ogarniam.
Któraś z dziewczyn pytała się o wózek taco city move - my będziemy taki mieli- narazie jest u siostry. Siostra była z niego zadowolona, zwłaszcza z gondoli, że nie jest zbyt mała.
Dżulia ja też nigdy nie kupowałam staników online, ale teraz nie mam siły szukać swojego rozmiaru stacjonarnie i zamówiłam - jak się okazało trafiłam, może w sklepie dobrałabym lepiej, ale z drugiej strony i tak dobieram rozmiar na oko, bo nie wiem jakie będą piersi po porodzie i to biustonosz tylko na początek.
Dziewczyny udanych wizyt, alicja i kate4 odpoczywajcie i czekajcie cierpliwieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 13:06
Kate4, alicja_, stars2345 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandarynkaa wrote:Dziewczyny , a czy któraś z Was stosowała Buscopan w ciąży? Znowu mam ostre bóle żołądka, w 24tc znalazłam się przez te bóle w szpitalu i tam mi podali kroplówkę z buscopanu i pyralginy i natychmiast pomogło. Zastanawiam się nad wzięciem buscopanu w tabletce bo nie chce wylądować znów w szpitalu. Do gina na razie nie mogę się dodzwonić. Ech...
Ja brałam na kolki żołądkowe od kamieni w woreczku. Jeszcze przed przyjazdem do szpitala po konsultacji z ginekologiem dostałam zalecenia żeby spróbować złagodzić ból Boscopanem ale nawet tym silniejszym, FORTE. Ginekolog mówiła że jest bezpieczny. Niestety mi nawet on nie pomógł i skończyło się na interwencji na oddzialemandarynkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandarynkaa wrote:Dziewczyny , a czy któraś z Was stosowała Buscopan w ciąży? Znowu mam ostre bóle żołądka, w 24tc znalazłam się przez te bóle w szpitalu i tam mi podali kroplówkę z buscopanu i pyralginy i natychmiast pomogło. Zastanawiam się nad wzięciem buscopanu w tabletce bo nie chce wylądować znów w szpitalu. Do gina na razie nie mogę się dodzwonić. Ech...
Dostałam Buscopan Forte na skurcze kilka tygodni temu. Pomogły mi te tabsy.mandarynkaa lubi tę wiadomość
-
Acikk oczywiście kciuki zaciśnięte! Niech tam mąż da czadu
Z tych galot to się uśmiałamTo Ci pech
Kate trzymaj sięZa Ciebie też trzymam kciuki
Lekarze Cię strasznie wodzą za nos, raz mówią, że kroją, potem im się odechciewa
Ja od 11 do 12 ucięłam sobie drzemkęZrobiłam obiad i najchętniej znowu bym szła spać
ale chyba nici z tego, bo szwagierka ma urodziny, trzeba jechać do sklepu coś jej kupić...tylko co....
Kate4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:Kate4 to faktycznie musiało się zrobić poważnie jak już chcieli robić cc
dobrze, że jesteście już pod stałą opieką :*
informuj nas w miarę możliwości na bieżąco co u Was
Ciekawe czy mój sen okaże się proroczy i urodzisz jako pierwsza na naszym forum
ostatnio też chyba komuś się śniło, że nasza Alicja pierwsza była rozpakowana..?alicja_, Nadulka lubią tę wiadomość