Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzis nic nie obudzi chyba tyko drzemke trzeba walnac sobie wczoraj przysnelam i w ostatniej chwili sie obudzilam zeby M obiad zrobic a w nocy i tak do 1 usnac nie moglam a o 6 pobudka a co bedzie jak maly bedzie na swiecie :)

• Evka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ide spac...a kto mi zabroni;)

Matleena, Ola_45 lubią tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk niestety już nie ma odwrotu, teraz zostało tylko się modlić żeby poród był lżejszy niż każdej innej ;)

Acikk lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    A ja ide spac...a kto mi zabroni;)
    Ja chyba tez bo dzis od 6 nie spie - maz na urlopie :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terraska wrote:
    Dziewczyny, jak dobrze ze sie trzymacie w dwupakach jeszcze :) przyjdzie jeszcze czas na wstawanie w nocy co 3 godziny ;)
    Kochana, to widocznie mnie ten czas dopadł już dawno, bo ja akurat juz wstaje co 3h siusiu, i nie mylić tego że co 3h się budzę, bo bezsenność to teraz moja nieodstępująca "przyjaciółka"

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poczekam jeszcze troche wypije kawke i tez spac sie chyba poloze :) Megi ja tego bou teraz nawet niechce sobie wyobrazac ale jakos tego dzieciaczka trzeba wypuscic :)

• Nazja Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten słoneczny,zimny dzień ;)
    Ja już najedzona i napita,ale trochę niewyspana. Pies nam się rozchorował i już co poniektórzy mówią, że to jego ostatnie tygodnie/dni (niestety ma już swoje lata). Mam nadzieję, że mu przejdzie, bo na nowymi "atrakcjami" jakoś nie tęsknię :(

f2wlwn15q3fd6na8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Kochana, to widocznie mnie ten czas dopadł już dawno, bo ja akurat juz wstaje co 3h siusiu, i nie mylić tego że co 3h się budzę, bo bezsenność to teraz moja nieodstępująca "przyjaciółka"
    Megi bezsenne noce i mnie dopaldy przyplatalo sie to i odejsc niechce nawet jak jestem bardzo zmeczona to ciezko usnac a w dzien chodze nieprzytomna ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 11:18

• Acikk Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Acikk niestety już nie ma odwrotu, teraz zostało tylko się modlić żeby poród był lżejszy niż każdej innej ;)
    Fajnie by bylo gdybysmy mogly sie tu przechwalac ktora miala lzejszy porod :D

Madzisek lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Wy tu o spaniu a ja nie umiem spac w dzien niewazne ile bym nie spala w nocy :(....nonic to wyspijcie sie i za mnie, ja za to ide sie ogarne i czas na zakupy, na obiad dzis placki po węgiersku, mniammmm :D

• Matleena Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:59

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:49

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    II transfer - 15.05.2025 - ❤️
    17.01.2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia więc łącze się z Tobą w bólu i wizji zombie za dnia...no nic nie wyśpimy się na zaś, ale może będziemy już zachartowane na czas po porodzie ;)

Acikk patrząc jak dobrze sobie radzimy i długo się trzymamy nierozpakowane to kto wie, może będziemy jeszcze bardziej zajebiste i dostąpimy zaszczytu przyjemnego porodu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu czy ta zgaga kiedys odpusci mam taka ze ledwo da sie wytrzymac i juz prawie nic nie dziala :) Z jednej strony chcialabym juz urodzic z drugiej boje sie tego wszystkiego koncowka ciazy juz nie jest taka piekna ;/

• Nazja Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_45 wrote:
    Powiem wam szczerze że tak się zmachałam tym wyjściem z domu, niby przeszłam się tylko trochę, jechałam tramwajem i nawet miałam miejsce siedzące, trochę pochodziłam po schodach podziemnych w centrum i się tak zmachałam że szok O.o
    Moja kondycja jest w opłakanym stanie. Jak już wracałam do domu to strasznie mi się zaczął stawiać brzuch, ból okropny. Myślałam ze nie dojdę do domu.
    No ale udało się i teraz leżę, jest już lepiej. Zjadłam Twix'a i mam zgage. Zajebi*cie ;x

Też już się szybko męczę, jak gdzieś pójdę. Jakieś 3 tygodnie temu zabolał mnie brzuch jak szłam do sklepu; najpierw coś zakuło,a potem zrobił siętwardy. Od tego czasu ograniczam chodzenie do terenów osiedlowych,a w inne miejsca jeżdżę samochodem ;)

f2wlwn15q3fd6na8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Accik ja juz nie pamietam kiefy taki maly brzuszek mialam :P

• Nazja Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba naprawdę nieciekawie macie z tą zgagą :/ Mnie na szczęście nigdy nie dopadła :)

f2wlwn15q3fd6na8.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha "przyjemny poród" to było by coś
    Ja dopiero zjadlam śniadanko,odkurzyłam i umyłam podłogi a teraz mam takiego lenia że szok, czekam na męża bo wraca z pracy i chyba pognijemy jeszcze w łóżku. Potem obiad

1usap07w9hybl9h9.png
  • Piegus Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio byłam u znajomej, którą też męczyła okropna zgaga jak była w ciąży. Mi na szczęście pomaga rennie, więc nie musiałam korzystać z czegoś innego. Ale ona poczuła ulgę dopiero jak zrobiła sobie roztwór z sody oczyszczonej z wodą (pół łyżeczki czy nawet mniej na pół szklanki). Z racji, że zgaga to kwas żołądkowy, a soda to zasada to neutralizuje.

I tak sobie teraz patrzę w necie czy faktycznie można w ciąży, to piszą, że skutkiem ubocznym może być zatrzymywanie wody w organizmie. Ale to chyba jak się to stosuje regularnie. Sądzę, że jeśli któraś z Was się okropnie męczy i już nic na nią nie działa, to chyba warto spróbować.

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus, jakie ładne liczby :-D Masz skończony 35 tydzień, zostało 35 dni. U mnie na odwrotnie, tzn. zostało 53 dni :-P

Piegus, Matleena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 1452 1453 1454 1455 1456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ