Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcik przeginasz z tym małym brzuchem!
Ile Antoś waży teraz? Ile Ty przytyłaś w ogóle?
Trzymam kciuki za męża! Dawaj znać jak poszlo!
moniek90 – kochana kojarzysz taką Monikę blondynkę z naszej szkoły rodzenia? Twoja imienniczka zresztą.
Annielica – Przykra informacja z tą Anel
A w którym tygodniu wydarzyła się ta przykrość?
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Dziewczyny jakiś czas temu zastanawiałam się co słychać u Anel. Udzielała się na początku i znikła. Teraz przypadkiem odpaliłam wątek w którym się udzieliła i Anel jest po raz kolejny aniołkową mamą
na liście na pierwszej stronie jest wpisana z TP na 25 grudnia...
-
alicja_ wrote:Acik przeginasz z tym małym brzuchem!
Ile Antoś waży teraz? Ile Ty przytyłaś w ogóle?
Trzymam kciuki za męża! Dawaj znać jak poszlo!
moniek90 – kochana kojarzysz taką Monikę blondynkę z naszej szkoły rodzenia? Twoja imienniczka zresztą.
Annielica – Przykra informacja z tą Anel
A w którym tygodniu wydarzyła się ta przykrość?
Alicja haha Ty jesteś niemożliwapakuj torbę bo nie wiadomo kiedy zaś pojdziesz, a kilometrów natluczesz że ho ho
ale pewnie już się czujesz swojsko w tym szpitalu
No przytylam przytylam 8 kga Antoś ważył 2200 ale to było prawie 2 tyg temu. Pojutrze mam wizytę to zobaczymy co tam u Kluska
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Zieloneoliwki zajrzyj w necie na aktualną gazetkę z lidla
Ja kupiłam te kulki za 3,50 i po prostu wieszam na sznureczku na balustradzie balkonukupię im zapas
mam nadzieję że gołębie mi się nie zaczną zlatywać.. tylko muszę pomyśleć gdzie powiesić bo ja na balustradzie mam osłonę balkonową.
Acikk, te kule są z tłuszczem czy samo ziarno?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 14:47
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja haha Ty jesteś niemożliwa
pakuj torbę bo nie wiadomo kiedy zaś pojdziesz, a kilometrów natluczesz że ho ho
ale pewnie już się czujesz swojsko w tym szpitalu
No przytylam przytylam 8 kga Antoś ważył 2200 ale to było prawie 2 tyg temu. Pojutrze mam wizytę to zobaczymy co tam u Kluska
No to z Antosia kawał chłopa jest! Ciekawe ile teraz maAcikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Zieloneoliwki bo ciąża Acikk musiałaby trwać jak u słonia - dwa lata - żeby dogonić nas gabarytowo
A swoją drogą Acikk bujasz o wadze, miarę masz nieteges, a teraz żebra nie tego. Cóż jeszcze? Chciałagym Cię na żywo widzieć, zwłaszcza te osławione kilogramy he he.
We wszystko inne wierzę co piszesz
A na spotkanie zapraszam -
ZieloneOliwki wrote:ooo, dzięki! Idę dziś do Lidla
kupię im zapas
mam nadzieję że gołębie mi się nie zaczną zlatywać.. tylko muszę pomyśleć gdzie powiesić bo ja na balustradzie mam osłonę balkonową.
Acikk, te kule są z tłuszczem czy samo ziarno?
Ja też kupiłam zapasale normalnie szaleństwo jest
u mnie gołębie nie latają ale ją mam balkon na las nie wiem jak gdzie indziej by było
-
nick nieaktualnyJa tez juz po 2.5 godzinnej drzemce a tu juz trzeba nadrabiac obudzilam sie taka godna ze nawet cukru teraz nie zmierze bo az strach
Kate jeszcze troche i zobaczysz maenstwa jeszcze tylko tydzien oby dzieciaczki chcialy poczekac
Acikk kciuki zacisniete za meza jak przeczytalam twoj wpis o tych spodniach to odrazu sie obudzilam i usmialam
A co do brzuszkow wczoraj polozna do mnie ale ma pani duzy brzuszek przed pania byla dziewczyna 2 dni przed terminem i ona ma polowe mniejszy niz pani i to jeszcze z cukrzyca ja jej ze tez mam cukrzyce i waga stoi mi w miejscu i rzeczywiscie jak sprawdzila to nawet schudlam kilogram potem jej byto chyba troche glupio wstretna krowaA nasza Acikk to przerabia chyba zdjecia w photoshopie bo jest chuda jak niewiem gdzie ten Antos tam sie jej miesci
Acikk, Kate4, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Kwiatakacji powiedz kolejną składkę też płacisz wysoką? Bo dzwoniłam do księgowej obcykanej w te sprawy i powiedziała, że nie muszę płacić wysokiej ale ona by radziła. Bo to i tak idzie do zwrotu ale po tym co ona widzi co się dzieje z ZUSem bezpieczniej jest wpłacić wysoką. Bo tak to mogą zakwestionować wypłatę i powiedzieć, że celowo było to zrobione. A jak są 2 wysokie to nie mają takich podstaw. U mnie akurat fajnie bo zwiększyłam składkę akurat jak zwiększył mi się dochód.
Zapłaciłam wysoką składkę za październik mimo, że teoretycznie od 20 jestem na macierzyńskim. Moja księgowa powiedziała to samo, że jak zapłaci się wysoką to potem można wnioskować o zwrot nadpłaty, a dopóki nie ma decyzji to się zawsze mogą przyczepić.
-
nick nieaktualnyKazdy brzuszek jest inny gdyby kazdy byl taki sam ciaza nie bylaby tak fascynujaca
A kazda z nas ma zajebisty brzuszek czyy to wiekszy czy mniejszy:) ja jak patrze w lusterko to wcale nie widze duzego brzuszka(jak polozna) tyko moja osobista piekna kuleczke
Acikk, Nadulka, Klara87, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uhuhu dziewczynki dziękuje za kciuki
właśnie Mezyk dzwonił że zdał
uffff co za ulga
co za Peszek że nie możemy się najebac z tej okazji dziś
no trudno najważniejsze że zdane ma ale ulga
Dzięki za kciuki :*:*:*Evka, kwiatakacji, Nadulka, Pola_27, alicja_, Madzisek, Pchelkaa, Ola_45, pati_zuzia, MeGi2986, Dżulia, Matleena, Moniusia89, Klara87, moniek90 lubią tę wiadomość