Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:justyna14 – Nie no nie ważyłam wcale jakoś super mało, bo 52kg. Na dzień dzisiejszy waże ok.61 także przytyłam dość sporo jak na to co widać na zdjęciu
Wiele dziewczyn stąd przytyło o wiele mniej np. Annielica!
Nie zamykają mi lodówki! Właśnie jem jak szalona
zjadłam całe pudełko krówek i dwa duże ciastka czekoladowe z BP. Chciałam zjeść jeszcze kanapkę z szynką i nawet ją sobie przygotowałam, ale wyszłam do toalety i kot się nią poczęstował
Ja tez jem wszystko najlepiej wchodzi pizzaa mam 8kg na plusie a jestem w 36tc ... niektóre dziewczyny mają tyle przy dietach
wszystko zależy od organizmu ale ty wygladasz świetnie
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję nikicia:)
Masz rację - wszystko zależy od organizmu i od kobiety - każda z nas jest inna.
Zawsze się zastanawiałam jak wygląda taki brzuch np. godzine po porodzie gdy macica jest jeszcze nie obkurczona. Mówią niby, że wygląda się tak jak by się było w 5 miesiącu, ale trzeba się przekonać na własnej skórze..
Evka - trzymam za słowo i czekam jutro na fotkęnikicia86, Evka lubią tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Ciekawa jestem czy ktoras przenosi maluszka. Chodzi mi o nasza koncowke listy na koniec grudnia. Czy urodza ske jakies maluszki w 2016
Ja mam termin z OM na 30.12, a wg. ostatniego USG 22.12.... więc nie wiadomo jak to będzie w moim przypadku... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Cos mi sie przypomnialo.
wczoraj pierwszy raz mialam okazje cos takiego zobaczyc. Niestety nie zdazylam uwiecznic na zdjeciu. Jedna z dziewczynek tak wypiela noge ze bylo calkiem wyraznie widac przez brzuch. Paluszki i cala ta male stopke
no piekny widok:) taka malusienka ze szok;)
a myślałam, że takie rzeczy to tylko w reklamach w tv!
Szkoda, że nie udało Ci się zrobić fotki.Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylilianna wrote:Ja mam termin z OM na 30.12, a wg. ostatniego USG 22.12.... więc nie wiadomo jak to będzie w moim przypadku...
Bo ja mam na 29.12 i wychodzi mi równo 32tc a u Ciebie dzień później i masz 32+1 ;>
a z ost. usg wyszedł 01.01.2016Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 21:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Dziękuję nikicia:)
Masz rację - wszystko zależy od organizmu i od kobiety - każda z nas jest inna.
Zawsze się zastanawiałam jak wygląda taki brzuch np. godzine po porodzie gdy macica jest jeszcze nie obkurczona. Mówią niby, że wygląda się tak jak by się było w 5 miesiącu, ale trzeba się przekonać na własnej skórze..
Evka - trzymam za słowo i czekam jutro na fotkę
No to jak w szóstym nie mialas wcale to jak będziesz mieć taki jak w piątym to juz wiesz jakialicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie i jedyne co wiem, to że wyniki ok. Anemii, toksoplazmozy nie mam, tsh dobrze. To trzecia wizyta bez kozła i druga bez usg wchodzę i wychodzę. A to przykładowe wizyty na NFZ. O 2-godzinnej obsuwie nie będę wspominać. Gdyby nie było mnie stać na prywatne wizyty przecież bym się zapłakała.
MeGi2986, Matleena, pati_zuzia lubią tę wiadomość