Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystars2345 wrote:Annielica czyli 37 tydzien i 1 dzien?? Bo ja tez chodze do nich, ale wlasnie nie pytalam o to jeszcze, mam nadzieje ze dotrwam, bo od zawsze chodze prywatnie do ginekologa, wiec nie wyobrazam sobie rodzic w panstwowym szpitalu. Mam lekka naemie, ale nic nie mowili na razie ze to jakis problem.
Tak musi byc 37t0dz. A kto Coę prowadzi? Mnie doktor Nowak. Anemie też miałam, na ostatnich wynikach też wynik poniżej normy ale doktor zerkną i powiedział, że w chwili obecnej to dobry wynik i odstawiłam żelazo. Kardiolog też mi mówił, że nie ma co panikować z tą anemią bo w ciąży to normalny stan. -
nick nieaktualnyTinusia wrote:Inso u mnie sąsiad na górze też ostatnio szalał ze swoją podrywką
baba krzyczała jak z filmów xxx a mi żal dupe ściskał bo mąż chrapał w najlepsze a poza tym i tak mamy zakaz
Chyba za niedługo urodzęwkręciłam sobie dzisiaj super piosenkę teraz odtwarzam w kuchni z telefonu i tańcuję jakbym nie miała na plusie 20kg.. dodam tylko że mieszkamy w samym rynku a w kuchni jeszcze rolety nie mamy... widać mnie jak na dłoni i jeszcze mam kusą pidżamkę i brzuch na wierzchu bo nakremowany
aaa na przeciwko jest redakcja naszej lokalnej gazety hehe ale mam to gdzieś
Co tam, najwyżej będziesz na.rozkładówce tej gazetyTinusia, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:50
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Madzia, ale nie obrażaj się. Chodziło mi o to, że osoby, które mieszkają w większych miastach mają jeszcze gorzej jeśli chodzi o kupno mieszkania. Też nie mam 300tysięcy na koncie i nie kupiłam sobie mieszkania tylko mieszkam w wynajmowanym. Natomiast byłam pewna, że będę musiała kupić malutkie mieszkanie, a teraz za taką samą kwotę będę mogła kupić większe. Oczywiście pewnie wyladujemy z kredytem na wiele lat, jak każdy kto nie ma bogatych rodziców.
I uwierz mi, że łatwiej byłoby mi załatwić kwestie domu w Krakowie, bo pod samym Krakowem mam ogromną działkę, a tu muszę kupić. Ale za to tu mamy prace a w Krk nie.
Nie obrażam się, spokoNie jest tutaj tak źle
Nie interesowałam się nigdy cenami mieszkań w wielkich miastach, dlatego piszę, że Tychy sąjednymi z droższych tutaj w okolicy
ale fajnie jest się zaskoczyć w tą stronę, co Ty, tzn że jest taniej niż gdzieś indziej
-
Hej Dziewczyny!
Długo mnie nie było, rozpoczęliśmy tydzień temu nareszcie remont, więc rezyduje sobie u rodziców, ale za to internet mam dopiero od dziś. Nie sposób nadrobić wszystkich informacji. Mam nadzieję tylko, że mąż ogarnie się z remontem anim urodzę...
U nas chwilowo spokojnie, aż boję się to pisać, że coś wykraczę, ale 8 miesiąc jak na razie jest dla mnie najbardziej łaskawy z całej ciąży. Chodzę sobie na małe spacerki, posiedzieć na ławeczce jak staruszka, a pessar dosyć dobrze trzyma, także brzuszek nawet tak nie ciąży. Czasem tylko jak maluch bryknie to coś tam za boli.genoweffa, ZieloneOliwki, Matleena, kwiatakacji, Kate4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Megi powodzenia. Bedzie dobrze!! Daj znac co powiedzieli na wizycie
Tyle zacisnietych kciukow to Franek musi przeczekacgosia mmr, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Słyszałam włąśnie o chusteczkach z baby dream że są bardzo suche..
z baby dream faktycznie są suche chusteczki, też się zniechęciłam do nich kiedyś, ale jest jeden wyjątek, który polecany jest na blogu srokao i to są baby dream CALENDULA! są świetne! mokre bardzo i pachnącei mają dobry skład
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:45
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Przyszedl konowal, luknal w karte i nic nie powiedzial. Wiec go zaczepilam i spytalam o ta krew to tylko powiedzial ze jesli bedzie dalej leciec to mam zglosic. Dodal ze jak sie skurcze pojawia to tez mam zglosic, wiec ja do niego ze do tej pory zadnych nie czulam choc byly na ktg. No to ze jak jakies poczuje to mam zglosic. Tyle tego i po obchodzie.
Tyle zacisnietych kciukow to Franek musi przeczekac
Ja nie wiem skąd Ci lekarze się biorą... a wystarczyłoby choć odrobinę empatii i zainteresowania... -
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:Ja nie wiem skąd Ci lekarze się biorą... a wystarczyłoby choć odrobinę empatii i zainteresowania...
Co do chusteczek to racja, są jedne z Rossmanna które mają dobrą opinię. Ja zakupiłam Fitti z biedronki, jak były w promocji razem z pudełkiem