WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    z baby dream faktycznie są suche chusteczki, też się zniechęciłam do nich kiedyś, ale jest jeden wyjątek, który polecany jest na blogu srokao i to są baby dream CALENDULA! są świetne! mokre bardzo i pachnące ;) i mają dobry skład ;)

no ja mam własnie calendula i są takie suche ;/

jak wy się logujecie z telefonu na bb?? !!!
    wiecznie jestem wylogowana i na laptopie i na komórce a tą komórke zaraz o ściane świgne !! dusze na logowanie 100razy !! strona sie odswieza a ramka do logowania nie pojawia ! czytam was ale jak coś napisać? !!

o 22 poszłam spać i mam teraz duże oczy :( a rano na badania bo u nas pobierają tylko do 9

któraś pisała o dwójeczce... włśanie byłam w toalecie 6 raz dzisiaj
    to są chyba te nerwy przed porodem ;/

• ania14 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 01:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    Madzisek ja to myłam twarz ostatnio płynem do higieny intymnej :D nie wiem jakim cudem...
    Moj ma szampon do wlosow z pompka z vichy. Nie dawno pomylil i umyl glowe moim laktacytem :D

Tinusia, Mama-julka, moniek90 lubią tę wiadomość

• Karola1990 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 03:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nazja wrote:
    Ooo, to będzie nas już 3 rodzące w tym samym szpitalu ;)
    Ja mam do pokonania ok.15 km z domu :)

Jest duza szansa ze mozemy sie spotkac:) Nazja a ty czemu wybralas ten szpital? Wlasnie mnie bratowa telefonem obudzila, to se pospalam ale zaraz Was nadrobie:)

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 04:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Inso no Ty w sumie też byś już mogła śmiało rodzic :) jaka duża już Twoja dzidzia?
    Acik w belly mam za 2 dni chyba ciaze donoszona ale jak dla mnie to powinno byc 38t0d, tzn 2 tyg przed terminem czyli jeszcze za tydzien bo termin u mnie na 2.12. Nie mam pojecia ile wazy Mala bo u mnie nikt pomiaru nigdy nie robi..a szkoda,mialam tylko dwa ;) w 2 USG tych najwazniejszych u innego gina czyli ostatnie baaaardzo dawno temu jak Mala miala 1416g:p

Tinusia mnie akurat srednio tam wczoraj zal bylo:p bo podbrzusze mnie bolalo ale szkoda mi Malza by bylo,zeby to uslyszal:pp ja juz od jakiegos czasu mowie mu,ze musimy dac narazie spokoj z <3 ale jakos Nam nie wychodzi:p mimo tych moich boli czasem,twardnien itp i tak swoje robimy;D takze co 2 dzien i tak jest... ;)
    Kurde Mala mi harcuje a obudzilam sie,zeby isc siusiu i mysle wejde na telu zobacze co u Megi i juz sie zastanawiam czy zasne.

Tinusia lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie kuzwa mecze jak cholera nos zapchany ze dychac nie idzie a jak dycham przez usta to po chwili sahara w buzi i tak sie bujam cala noc juz mam dosc jestem vardziej umeczona niz przed pojsciem spac :/

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:51

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r

Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    1 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 09.2024 - 5t.💔
    II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
    III transfer - 12.2024 - nieudany
    2 PROCEDURA IVF :
    I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
    Zostały 2 ❄️❄️
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie obudzily mdłości i krecenenie w brzuchu... siedzę od kilku minut a w brzychu orkiestra jakbym miała stado żab i jeszcze musialam w ta cienka fiolke trafic nasiusiac :/

• Acikk Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrazenie ze wogole nie spalam:/
    Ania ale chyba nie chyba nie chcesz jeszcze rodzic :>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 06:17

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Klara87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi, trzymam kciuki za Ciebie i maluszka. Powodzenia :)

16udugpjp1ufwrk7.png
    1usapx9iwyl0ra73.png
    Aniołek - 29.07.2014 (12tc)
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola w takim razie o szpital jestem spokojna:) ja wcinam ciastko, dobra pora nie ma co:) moj maz mowi na mnie Obelix, ma mi jeszcze szelki dokupic i spodnie w bialo-niebieskie paski:) kazalam mu wasy zapuscic zeby wygladal jak Asterix:) przynajmniej do siebie pasujemy:)

Acikk, ZieloneOliwki, Ola_45, Mama-julka lubią tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski. Cholera co za noc. Mam tak okropny bol gardla , ze zaraz oszaleje. Zimno mi okropnie. Nie spie od 5:00 bo jak spac z nosem zawalonym. Zarazilam sie od któreś z was ;) ale faktycznie choroba przed porodem. Ale jaja. Nawet nic zjesc nie moge bo musze na badania ;/ czym plukac gardlo???

Megi pisz jak nocka i jak po wizycie?

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezsennosc to masakra mam ją od kilku tygodni a mowilam ze jak bede na l4 ciazowym to się wyspie :-D a dzisiaj o 9ej KTG zobaczymy jak mała się buja ;-)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie krecilam od tej 4.. az zasnelam o jakiejs 6:30 a teraz wlasnie Tata moj zadzw czy Laury nie zawiesc do szkoly bo bedzie tu niedaleko jechal zaraz,ja,ze nie bo ma na 9... w sumie moglaby isc do swietlicy ale bym musiala Ja na biegu teraz szykowac a jeszcze lezy w lozku Ona a Tata podczas pracy jest to nie bardzo ma jak stac czekac eh.. i mimo,ze nie dam rady juz sie wozic i tak musze zawiesc.. musi Malz chyba grafik na grudzien zaraz przyniesc zeby Tata sobie swoj ustawil:p bo przeciez z Malenstwem wozic Laury odrazu po porodzie nie bede. Aby do polowy grudnia bo potem msc wolnego od szkoly prawie;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia ja ide o 12 na ktg i bedzie pewnie to samo co ostatnio..Dzidzius grzeczny i spokojny,zero twardnien itp itd a jak tylko wyjde to jazda.. :p

nikicia86 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Nikicia ja ide o 12 na ktg i bedzie pewnie to samo co ostatnio..Dzidzius grzeczny i spokojny,zero twardnien itp itd a jak tylko wyjde to jazda.. :p

Tez tak miałam ostatnio tylko się położyłam do podłączenia i cisza zero ruchów :-D a jak wyszłam to czułam jak by stado sloni po mnie biegalo ;-)

iNso87 lubi tę wiadomość

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:46

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • akira Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :-)

Megi - co u was?

Ola - wyplucz gardlo plynem do higieny jamy ustnej, najlepiej dziala Listerine. A jak juz wyjdziesz z domu, to w aptece zakup tantum Verde i serie Prenalen - wszystko do kupy mi pomoglo - mialam herbetke czosnkowo-malinowa do rozpuszczenia, tabletki od bolu gardla i krople do nosa.

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)

Megi daj znać co po obchodzie porannym!
    Mam nadzieje, ze dzidziuś jeszcze w brzuchu.

Pola_27 lubi tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 00:07

iNso87, Ola_45, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Kate na ktora masz w srode cesarke?
    Jejku jeszcze trzy dni i bedziesz miala swoje dzieci przy sobie!! ;)
    Nie znam dokładnej godziny ale napewno z rana ok 9-10 chociaż dzisiaj na wizy ie dowiedziała się że nie wiadomo czy będzie zapewniony wtedy zespół lekarzy bo to swieto;/mam nadzieję że nie pójdą wszyscy na urlop;)

‹‹ 1534 1535 1536 1537 1538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ