Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia890722 wrote:z baby dream faktycznie są suche chusteczki, też się zniechęciłam do nich kiedyś, ale jest jeden wyjątek, który polecany jest na blogu srokao i to są baby dream CALENDULA! są świetne! mokre bardzo i pachnące
i mają dobry skład
no ja mam własnie calendula i są takie suche ;/
jak wy się logujecie z telefonu na bb?? !!!
wiecznie jestem wylogowana i na laptopie i na komórce a tą komórke zaraz o ściane świgne !! dusze na logowanie 100razy !! strona sie odswieza a ramka do logowania nie pojawia ! czytam was ale jak coś napisać? !!
o 22 poszłam spać i mam teraz duże oczya rano na badania bo u nas pobierają tylko do 9
któraś pisała o dwójeczce... włśanie byłam w toalecie 6 raz dzisiaj
to są chyba te nerwy przed porodem ;/ -
Nazja wrote:Ooo, to będzie nas już 3 rodzące w tym samym szpitalu
Ja mam do pokonania ok.15 km z domu
Jest duza szansa ze mozemy sie spotkac:) Nazja a ty czemu wybralas ten szpital? Wlasnie mnie bratowa telefonem obudzila, to se pospalam ale zaraz Was nadrobie:) -
Acikk wrote:Inso no Ty w sumie też byś już mogła śmiało rodzic
jaka duża już Twoja dzidzia?
w 2 USG tych najwazniejszych u innego gina czyli ostatnie baaaardzo dawno temu jak Mala miala 1416g:p
Tinusia mnie akurat srednio tam wczoraj zal bylo:p bo podbrzusze mnie bolalo ale szkoda mi Malza by bylo,zeby to uslyszal:pp ja juz od jakiegos czasu mowie mu,ze musimy dac narazie spokoj zale jakos Nam nie wychodzi:p mimo tych moich boli czasem,twardnien itp i tak swoje robimy;D takze co 2 dzien i tak jest...
Kurde Mala mi harcuje a obudzilam sie,zeby isc siusiu i mysle wejde na telu zobacze co u Megi i juz sie zastanawiam czy zasne.Tinusia lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:51
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Ola w takim razie o szpital jestem spokojna:) ja wcinam ciastko, dobra pora nie ma co:) moj maz mowi na mnie Obelix, ma mi jeszcze szelki dokupic i spodnie w bialo-niebieskie paski:) kazalam mu wasy zapuscic zeby wygladal jak Asterix:) przynajmniej do siebie pasujemy:)
Acikk, ZieloneOliwki, Ola_45, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
Hej laski. Cholera co za noc. Mam tak okropny bol gardla , ze zaraz oszaleje. Zimno mi okropnie. Nie spie od 5:00 bo jak spac z nosem zawalonym. Zarazilam sie od któreś z was
ale faktycznie choroba przed porodem. Ale jaja. Nawet nic zjesc nie moge bo musze na badania ;/ czym plukac gardlo???
Megi pisz jak nocka i jak po wizycie? -
nick nieaktualny
-
Ja sie krecilam od tej 4.. az zasnelam o jakiejs 6:30 a teraz wlasnie Tata moj zadzw czy Laury nie zawiesc do szkoly bo bedzie tu niedaleko jechal zaraz,ja,ze nie bo ma na 9... w sumie moglaby isc do swietlicy ale bym musiala Ja na biegu teraz szykowac a jeszcze lezy w lozku Ona a Tata podczas pracy jest to nie bardzo ma jak stac czekac eh.. i mimo,ze nie dam rady juz sie wozic i tak musze zawiesc.. musi Malz chyba grafik na grudzien zaraz przyniesc zeby Tata sobie swoj ustawil:p bo przeciez z Malenstwem wozic Laury odrazu po porodzie nie bede. Aby do polowy grudnia bo potem msc wolnego od szkoly prawie;)
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Nikicia ja ide o 12 na ktg i bedzie pewnie to samo co ostatnio..Dzidzius grzeczny i spokojny,zero twardnien itp itd a jak tylko wyjde to jazda.. :p
Tez tak miałam ostatnio tylko się położyłam do podłączenia i cisza zero ruchówa jak wyszłam to czułam jak by stado sloni po mnie biegalo
iNso87 lubi tę wiadomość
-
cześć
Megi - co u was?
Ola - wyplucz gardlo plynem do higieny jamy ustnej, najlepiej dziala Listerine. A jak juz wyjdziesz z domu, to w aptece zakup tantum Verde i serie Prenalen - wszystko do kupy mi pomoglo - mialam herbetke czosnkowo-malinowa do rozpuszczenia, tabletki od bolu gardla i krople do nosa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Kate na ktora masz w srode cesarke?
Jejku jeszcze trzy dni i bedziesz miala swoje dzieci przy sobie!!