Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
annielica wrote:Dokładnie i serio jak mocne zakwasy ale obejmuje cały dół brzucha i pachwiny. Jak siedzę ok, ale jak wstanę masakra, piszczę, stękam, prawie płaczę. Dojście gdziekolwiek to tragedia.
Myślałam, że odczucie zakwasów w kroczu to od za długich spacerów czy zbyt intensywnych ruchów... Ale widzę, że nie tylko ja mam takie bóle.. to jest straszne bo aż mnie momentami zwija z bólu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamusie jak wasze somopoczucie?Kate,ania,evka i reszta?
Was tez tak boli brzuch? ja codziennie biore po pare rabletek przeciwbolowych bo strasznie boli jak na mocny okres. Krawienie na szczescie juz triche mniejsze
Mi mleko chyba samo zniklo. Nie bralam wcale tabletek a laktacji nie pobudzilam i mleka nie ma . -
Hashija wrote:Wiecie, że picie 2 szklanek szałwii już potygodniu znacznie zmniejsza laktacje? Jest również pomocna w nawałach pokarmu.
przy Olku piłam troche karmi na laktację, bo zawartość alkoholu taka, że do mleka nie przejdzie a zawsze to piwko i coś tam na tą lakacje może dawało. Generalnie laktacja jest w głowie.
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyPchełka wrote:Megi, a ile planują Was potrzymać?
Dziewczyny piszecie o naswietlaniu, u mnie Franus caly czas pod lampami lezy. Nie wiem czy na noc wylaczaja ale w dzien caly czas swieca. -
Flakonik wrote:Mamusie jak wasze somopoczucie?Kate,ania,evka i reszta?
Was tez tak boli brzuch? ja codziennie biore po pare rabletek przeciwbolowych bo strasznie boli jak na mocny okres. Krawienie na szczescie juz triche mniejsze
Mi mleko chyba samo zniklo. Nie bralam wcale tabletek a laktacji nie pobudzilam i mleka nie ma .7w3d 💔 -
Matleena wrote:INso87, ale jak do pamiętnika? Że na pamiątkę zostawiłaś jej pępek?
-
MeGi2986 wrote:Kochana nie wiem, mnie moze jutro wypisza bo sie na nic nie uskarzam , licze ze zrobia badania kontrolne i ze po zakazeniu nie bedzie juz sladu. A Franus to na pewno zostamie bo mowili ze 7 dni antybiotyk ma dostawac, czyli jwszcze 4 dni. Jutro bedzie obchod wiec dowiem sie od jego lekarki co i jak.
Dziewczyny piszecie o naswietlaniu, u mnie Franus caly czas pod lampami lezy. Nie wiem czy na noc wylaczaja ale w dzien caly czas swieca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 19:18
7w3d 💔 -
Hashija wrote:Ja kikuta pępowiny nie zostawialam. Ale za to wbrew przesądom ściełam włosy synkowi przed ukończeniem roczku i pukielek zachowałam.
-
Dziewczyny, czy wam też się zdarza że z całkiem niezrozumiałych powód trafia się ten jeden dzień że trafia was szlag w każdym aspekcie? Ją dziś cudem nie pomordowałam rodziny. Wszystko mnie wkurza, byłe błachostka wydaje wielką nie kompetencją. Wściekam się na wszystko i niby mam powód tylko szkoda że taki marny...
-
nick nieaktualnyU mnie Kasia tez lezala caly dzien jedynie przerwy na karmienie.
Jak odciagalam siare to bylo tego tyle co kot naplakal. Tak malo..
Mi mowo lekarka ze poki nic nie boli i nie czuje ze mam mleko to nie brac tabletek bo laktacja sama powinna ustapic zwlaszcza ze jej nie pobudzalam juz pozniej. A jak tylko zacznie sie cos dziac to tabletkijustyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie samopoczucie coraz lepsze. Wiadomo szwy ciagna, podbrzusze troszke pobolewa ale z kazdym dniem coraz lepiej. Marze o tym zeby jutro mnie wypuscili do domu. Bedziemy przyjezdzac do Franusia codziennie.
Dzis na wieczor jak karmilam Franusia, to po jedzonku przez sen złapał mnie mocno za palec i sie usmiechnal slodkopomalutku dociera do mnie że jestem mama
kocham moich mężczyzn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 19:25
Flakonik, annielica, Madzisek, Moniusia89, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje tez robia takie cudowne smieszne minki jak spia
one sie potrafia tak do siebie przytulic jak spia ze to wyglada po prostu oblednie
Tu jeszcze moja slodka Juleczka
http://iv.pl/images/64772912336535239569.jpg
A jutro pierwszy raz przyjezdzaja moi rodzice zobaczyc wnuczki na zywo. Na razie widzieli tylko na zdjeciach. Chcielismy taki tydzien miec tylko dla siebie. Znajomych wszystkich tez nie bedzie od razu zapraszac do domu. Dopiero jak sie oswoimy w donku na spokojnke z nowa sytuacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 19:31
MeGi2986, Nadulka, Karola1990, Madzisek, kwiatakacji, Dżulia, akira, Suerte, Ola_45, pati_zuzia, m@rzenie, lula.91, moniek90, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:Dziewczyny, czy wam też się zdarza że z całkiem niezrozumiałych powód trafia się ten jeden dzień że trafia was szlag w każdym aspekcie? Ją dziś cudem nie pomordowałam rodziny. Wszystko mnie wkurza, byłe błachostka wydaje wielką nie kompetencją. Wściekam się na wszystko i niby mam powód tylko szkoda że taki marny...
Miałam przez lato fazę - bez kija nie podchodź. Wszystko mnie wkurzalo i z łaską odpowiadałam