Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde jak mnie od rana pecherz boli,poszlam sie wysisiac i dalej mam takie dziwne parcie jakby dalej tam cos jeszcze bylo a nic juz nie ma;/ normalnie jakbym miala chory pecherz,mam wrazenie,ze chce siusiu co chwile..
I znowu poniedzialek,ja to normalnie od pn do pn zyje i tak mi te tygodnie umykaja szybko.
Wczoraj jak bylam u Tesciowej na obiedzie to byli tez Tesciowie Mego Malza siostry,chociaz komplement dostalam,ze slicznie wygladam w ciazy:p to az mi sie milo zrobilo i nie wierzyli,ze za 2 tyg mam termin bo ani opuchnieta nic .. oczywiscie szwagierka nie byla tym zachwycona,jak ze Oni wogole mogli rozmawiac na inny temat niz Ona i Jej synek no.. :pkwiatakacji lubi tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Ale ktos usunal ponad 20postow..bo sie calkiem pozmienial uklad stron. Ja jestem wzrokowcem i pamietam co bylo kto posal na poczatku jakiejsc strony. No np. Te moje zdjecia co wczoraj dodalam byly na 1965 a teraz sa na 1663 czyli latwo policzyc ze gdzies zniknelo ponad 20postow
Dagietka. Duzo zdrowka zycze dla malej
A z druga nie ma problemow przy jedzeniu? Masz ja przy sobie czy jak? -
A wogole to musze sie pozalic od rana bo wczoraj mi sie tak przykro zrobilo i szkoda tego dzieciaka..eh Jak przyszlismy to akurat spal..i spal gdzie? Jak zawsze w wozku spacerowce/parasolce..noz kur## dzieciak za 2 tyg 2 lata konczy a oni go zamiast klasc do lozka gdziekolwiek cisnie sie w parasolce..nogi zwisaja,przewrocic nie przewroci sie bo miejsca nie ma..ja nie wiem,toz to problemy z kregoslupem murowane.. jak wstal to jak spojrzalam na jego buzie,rece...cale upackane i brudne do tego porwany pajac na kolanie:o nie miesci mi sie to w glowie szczegolnie jakby moi Tesciowie czy ktos obcy mial przyjsc... przeciez to tez i wstyd.. no ale coz,do tego juz sama nie wiem czy cos nie tak z Nim bo wogole nie mowi;/ nie potrafi krotkiego zdania ulozyc,np mama daj czy cos w tym stylu... jakas masakra.
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:Słyszała któraś coś lub miała skurcze, bóle z krzyża?
-
hej, ja jak z krzyża zdjęta, wstałam z mega bólem głowy, katar ciut mniejszy. Już po śniadanku i apapie. Mąż się zbiera do pracy a ja marze już o drzemce z Olkiem
Ja słyszałam, że bóle z brzucha to przy porodzie syna a z krzyża przy córeczce, ale czy to się w 100% sprawdza to nie mam pojęcia. Ja przy Olku miałam z brzucha i zzo na to nie działało. Więc teraz liczę, że skoro córka to będzie inaczej i w razie co zzo mnie trochę uratuje.mnk lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Alicja jak u Ciebie? nadal masz nieregularne skurcze?
Tak- mam ciagle te skurcze. Rano są trochę mniej dokuczliwe, za to wieczorem po całym dniu dają mocno popalic.
Cieszę sie, ze dziś jadę na kontrole.
I kolejny poniedziałek...ja tez żyje od poniedziałku do poniedziałku.
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:
I kolejny poniedziałek...ja tez żyje od poniedziałku do poniedziałku.
Też tak mam, chociaż i tak cały tydzień siedzę w domu ale jakoś ta sobota niedziela inną jest
Flakonik a można usunąć całkowicie post? Myślałam że tylko z edytować i ew. Usunąć zawartość.
Dziś mój mąż zaczyna nową pracę trzymajcie kciuki żeby wreszcie się okazała sensowną i na dłużejalicja_, akira, ZieloneOliwki, Matleena, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:Ja słyszałam, że bóle z brzucha to przy porodzie syna a z krzyża przy córeczce, ale czy to się w 100% sprawdza to nie mam pojęcia. Ja przy Olku miałam z brzucha i zzo na to nie działało. Więc teraz liczę, że skoro córka to będzie inaczej i w razie co zzo mnie trochę uratuje.
Ja zaś slyszalam ze zaleza od tego jak sie mialo miesiaczke tak samo ida bole.moja kolezanka za kazdym razem na okres miala krzyzowe i jak juz zaczal sie porod to tez szly krzyzowe i urodzila chlopca, nawet dwoch:D ale co ludzie to inne gadanie jak to mowia
-
nick nieaktualnyW nocy myślałam, że juz rodze...obudził mnie okropnie mocny ból jak na okres, wzielam kapiel i ból przeszedl, ale skurcze mam ciagle, takie mocne parcie na szyjke. Do tego kręgosłup mnie boli i zaczęło to spojenie bolec... juz sama nie wiem co to...
-
mnk wrote:Ja zaś slyszalam ze zaleza od tego jak sie mialo miesiaczke tak samo ida bole.
moja kolezanka za kazdym razem na okres miala krzyzowe i jak juz zaczal sie porod to tez szly krzyzowe i urodzila chlopca, nawet dwoch:D ale co ludzie to inne gadanie jak to mowia
To jak mnie zazwyczaj nie bolało podczas @ to teraz też nie będzie ?podoba mi się takie gadanie.
Dagietka trzymam kciuki żeby dziewczynki jak najszybciej się ustabilizowały
Alicja może sprawdzian porodowy?alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnk wrote:Ja zaś slyszalam ze zaleza od tego jak sie mialo miesiaczke tak samo ida bole.
moja kolezanka za kazdym razem na okres miala krzyzowe i jak juz zaczal sie porod to tez szly krzyzowe i urodzila chlopca, nawet dwoch:D ale co ludzie to inne gadanie jak to mowia
Byłoby super gdyby Twoja teoria sie sprawdziła bo ja bóle miesiączkowe miałam bardzo delikatne i zawsze normalnie funkcjonowałam przy okresie, podczas gdy inne koleżanki zwijaly sie z bólu i nie ćwiczyły na WF w szkole -
nick nieaktualnyrewelka wrote:To jak mnie zazwyczaj nie bolało podczas @ to teraz też nie będzie ?
podoba mi się takie gadanie.
Dagietka trzymam kciuki żeby dziewczynki jak najszybciej się ustabilizowały
Alicja może sprawdzian porodowy?
Mi tez sie podoba
No chciałabym żeby to był sprawdzian porodowyzobaczymy co powiedzą dziś
-
nick nieaktualnyWitam się i ją wczoraj spędziła cały dzień z M i nawet nie zagladalam do was nawet niewielkie czy dużo trzeba nadrabia u mnie naradzie spokojnie wszystkie bóle minęły czasem są skurcze ale nie bolesne noi siedziby juz z M w Przychodni mam nadzieję że coś tam więcej sie ruszyło
Później postaram się was nadrobic