Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHashija wrote:Ja tak mialam i mówiłam, ze fasolka jezdzi mi po brzuchu, bo na obiad mialam a nad ranem skurcze rególarne a o12:20 synek przyszedl na swiat.
Alicja życze Ci aby też wyszedł Ci taki sprawdzian w postaci Sarki
Dziękuję
Kobiecy organizm jest na prawdę zaskakujący. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://iv.pl/images/35589637954059400761.jpg
http://iv.pl/images/52661217687630839102.jpgrewelka, Mi$ia26, Acikk, aannkkaa, Tinusia, Suerte, Hashija, akira, Klara87, genoweffa, Evka, Karola1990, dorciamw, Dżulia, Ola_45, emilka24, Madzisek, Martynika, pati_zuzia, ZieloneOliwki, Chichibi, Pola_27, m@rzenie, bella88, kwiatakacji, MeGi2986, Matleena, mnk, lula.91, Moniusia89, moniek90, fresa, Kourtney lubią tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Ja jade na 12:00 - no zobaczymy.
Flakonik super tata z coreczkami jakie obe slodkie i malenkie:)
Misia nie przejmuj sieja juz jestem nastawiona na przenoszenie antka nie wiem czemu, predzej czy pozniej musi kacperek wyjsc
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik ale zazdroszcze Ci ze masz juz swoje kruszynki! Jak tak patrze na nie to tez juz bym chciala. Dziewczynki maja wloski po Tatusiu
super zdjecie
przekaz zyczenia mezowi
i daj pozniej znac jak Kasieńka radzi sobie z butla
Ja swietnie sie czuje, bola pachwiny ale jest znosnie. Co do boli przy porodzie to jakos tego wcale sie nie boje, napisala ktoras ze naciecia nie czuc, wiec tego tez sie nie boje. Jestem jakos pozytywnie nastawiona.
Dzwonil kurier ze zaraz wozek bedzie, jupii! A w czwartek zamowilismyalicja_ lubi tę wiadomość
-
Witam się już z domu
Wczoraj wyszłyśmy ze szpitala.
Przedstawiam Wam naszą Anię i jednocześnie gratuluje nowym pełnoprawnym forumowym mamom:D:D:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 06:39
akira, Acikk, rewelka, Flakonik, aannkkaa, Klara87, Suerte, genoweffa, Pchelkaa, revvelka, Karola1990, Piegus, 26Asia, Mama-julka, Dżulia, Ola_45, emilka24, Madzisek, pati_zuzia, Marik, amos, ZieloneOliwki, Chichibi, iNso87, Hashija, m@rzenie, bella88, kwiatakacji, MeGi2986, Matleena, mnk, lula.91, Moniusia89, Pola_27, moniek90, fresa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Flakonik one są przecudowne!
Zazdroszcze !:*
Alicja mam nadzieję,że będziesz nas informowała na bieżąco ?
Wg belly zaczęłam 9 miesiąc ciąży. Masakra :o
no oczywiście
Więc jak bym sie nie odezywała to nie znaczy, że rodzę tylko, że coś robie:D
Jak zacznę rodzić to jako jedne z pierwszych sie dowiecieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 10:19
aannkkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-