Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to witam sie i ja w jak narazie lepszym humorze
Chciałam sobie dzisiaj porobić trochę rzeczy ale jak zjadłam śniadanie to na nic nie mam mocy, leń totalny
Już nie moge sie doczekać jutrzejszej wizyty. Mam nadzieję że doktorek powie że jakieś rozwarcie sie zaczyna robić chociaż przy córce na trzy tygodnie przed porodem wszystko było pozamykane na cztery spóstyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:44
-
nick nieaktualnyHejo dziewczyny
Masakra w nocy nie mogę zasnąć a z rana mam śpiączkę i ledwo mogę się dobudzić. Tylko wstałam i patrzę przez okno jest listonosz. Przyszły m.in. opaski dla małej z allegro:D jeja jakie słodkie
Wszystko gotowe, wszystko czeka a tutaj jeszcze 10 dni czekania:P ale powtarzam sobie, że to najspokojniejsze 10 dni naszego życiazaraz się zacznie armagedon
Przy planowanej cesarce jest taki plus, że masz pewność, że nie przenosisz:P
W nocy śniło mi się, że krwawiłam i myślę ooo czop i do szpitala! Ale obudziłam się i zmartwiłam więc troskliwa mamusia obudziła córę, żeby mieć pewność, że u niej ok i została zboksowana.
Evka słodziutka córeczka !!!Evka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Boże, ostatnio noce to dla mnie jakaś masakra jest... jak mam się ułożyć żeby mnie biodra i uda nie bolały?
Ja dziś wizytuję na 17:50, ciekawe czy Kubuś się obrócił czy nie i czy rozwarcie się powiększyło.
Dziewczyny, jest tu któraś któa reklamowała kiedyś mebel w jakimś sklepie, albo któraś się zna na reklamacjach i mogłaby mi coś doradzić?
No to trzymam kciuki za udaną wizytę i za główkę w dole
A na stronie int. tego sklepu nie jest napisane jak podchodzić do tego tematu? Jak nie, to pisz, może coś doradze. -
Pchelkaa wrote:Evka piekna corcia! Ale Ci zazdro ze jestescie juz w domu
a jak maż odnajduje sie w roli Taty?
Tatuś dumny, zakochany, szczęśliwy własnie biega od rana po urzędach i załatwia papiery dla małej.pati_zuzia, Pchelkaa, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj zaliczyłam wizytkę. Mała wcale nie jest nisko więc ból pachwin najprawdopodobniej powstał na skutek rozciągania się wszystkiego
Córcia waży już 3 kg.
Ze względu na ryzyko wcześniejszej cc ( bo skurcze coraz mocniejsze się czasami pojawiają) dostanę sterydy na rozwój płucek. Z moją lekarką udało się umówić, że zamiast położenia mnie w szpitalu, mam jutro przyjechać na jej dyżur i ona poda mi pierwszą dawkę, a pojutrze podjadę na drugą.
Szyjka cała i długa, ale to jasne, bo ja mam dystocię szyjkową.Ola_45, kwiatakacji, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:
A na stronie int. tego sklepu nie jest napisane jak podchodzić do tego tematu? Jak nie, to pisz, może coś doradze.
Niedawno wzięliśmy na raty sofę, taką która się rozkłada do przodu żeby zaoszczędzić miejsca na mebelki dla dziecka (przypominam że mieszkamy w kawalerce). Wszystko fajnie, tylko są dwa "ale". Jedno to takie, że po rozłożeniu jej jest przestrzeń około 5-8 cm pomiędzy pojemnikiem na pościel na którym leży jeden kawałek tego "ruchomego materaca" a tym który się kładzie pod głową. Ten drugi jest twardy, natomiast ten pierwszy nie i wpada w tą szparę przez co czasem jest niewygodnie bo są nierówne. Natom iast drugie "ale" jest takie, że po rozłożeniu łóżka wierzch tego ruchomego materaca jest do dołu i tak odciska się ten pojemnik na pościel, że jak się złoży sofę to jest odgniecione tak mocno w kształcie pojemnika że boję się że w końcu się przedrze zanim zdążymy spłacić raty...
Aha, dodam że zakup był w Agata Meble.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrevvelka wrote:Zaczynam sie w końcu ruszać
Ale jakoś cieżko mi sie przełamać po tylu miesiącach leżenia. I pogoda nie sprzyja spacerom.
Leżałam ok dwóch miesięcy i pamiętam, że potem kondycji nie miałam. Syn i mąż wolno szli, a ją za nimi z zadyszką. Jak masz rodzić naturalnie to musisz być w formie. Chociaż po cc też trzeba mieć siłę na wstanie z raną. Pogoda prawda, nużąca. Dziś muszę w końcu wyjść bo dwa dni siedzę rozleniwionaTo ruszmy wspólnie na spacerek
revvelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:No a w sklepie tez tak to wygladalo?
A jeśli chodzi o tą szparę to nie mam pojęcia, bo nie zwróciłm na to uwagi.
Na pierwszy rzut oka nie jest to przeszkodą, dopiero jak się leży i wierci tak jak ja to lekko wpada... -
nick nieaktualnyZieloneoliwki im szybciej tym lepiej. Jak zmiescisz się w ich czasie do wymiany to powinno być mebel za mebel. Jakaś kiepska wersja się trafiła. Z tego co piszesz to na moje nie da się naprawić. Chyba, że piszesz niedawno, a to więcej niż miesiąc to juz reklamacja. O ile pamiętam na to jest dwa miesiące od wykrycia wady. Weź się za to bo samo się nie naprawi, chociaż bez łóżka to lipa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Zieloneoliwki im szybciej tym lepiej. Jak zmiescisz się w ich czasie do wymiany to powinno być mebel za mebel. Jakaś kiepska wersja się trafiła. Z tego co piszesz to na moje nie da się naprawić. Chyba, że piszesz niedawno, a to więcej niż miesiąc to juz reklamacja. O ile pamiętam na to jest dwa miesiące od wykrycia wady. Weź się za to bo samo się nie naprawi, chociaż bez łóżka to lipa.
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:w sklepie sofa stoi złożona, nikt na niej nie spał więc nie miało prawa się odgnieść od ciężaru
A jeśli chodzi o tą szparę to nie mam pojęcia, bo nie zwróciłm na to uwagi.
Na pierwszy rzut oka nie jest to przeszkodą, dopiero jak się leży i wierci tak jak ja to lekko wpada...
To widocznie jakaś wada fabryczna, a wiadomo, że człowiek się rusza podczas snu.
Jeśli się okaże, że model ten jeszcze produkują i będzie wymiana na nowy to musicie go wziąć. -
ZieloneOliwki próbuj, ten odgniot może być tak seryjnie ale nie powinno być tej przestrzeni, zobacz może na stronie mają i powinno być też pokazane rozłożone.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące, chyba jutro nas sporo idzie do doktorków
Evka śliczna dzidzia
Ja niby trochę chodzę, i ćwiczę, ale męczę się bardzo szybko