Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Siedzimy sobie właśnie w rogalu słuchamy Kołysanek-utulanek - Umer,Turnau - polecam
Nie sadzę, że nadrobię tyle dni nieobecności. Więc napiszcie proszę jak się czujecie dziewczyny. Która szykuje się następna do porodu?
Jak tam wgl Alicja sytuacja - widzę, że jak mała się spieszyła, tak stwierdziła, że posiedzi w hotelu jeszcze
Ania14 - wyszłyście do domku? Mam nadzieję, że tak, bo w domu można odnaleźć spokój.
Kate, Falakonik i Dagietka - jak się odnajdujecie przy dwójce małych bąbli? Dostałyście już mocy Supermena, Hulka i Batmana? Podziwiam zajmowanie się podwójnym szczęściem, bo dla mnie jedno to dużo niewiadomych jak narazie
Megi - jak się czuje Franuś?
Moja mała przy wadze 2250, jest taka malutka, w porównaniu do 3,5 kg dzieci, że rozczula mnie jej widok strasznie, jest taka drobna - jak mamusia;) A na serio, to karmimy się dużo i mam nadzieję, że szybko nadrobi. Po tych 5 dniach od porodu widzę już jak się zmieniła:) A jak na nią patrze to łzy stają mi w oczach - ze szczęścia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 10:33
alicja_, Ola_45, bella88, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Flakonik, jak zwykle piękne zdjęcia, masz cudowne córeczki
Evka, śliczna córcia, fajnie, że już jesteście w domu
Ja też ostatnio mam bóle brzucha jak na okres, ale nie bardzo silne, pobolewa mnie też spojenie i czasami czuję nacisk na szyjkę. Chciałbym urodzić ok. 10.12.
Dzisiaj mam wizytę o 17.
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
nick nieaktualnyEve_84 wrote:Dzisiaj o 4:30 obudził mnie straszny ból krzyża, taki jak na okres. Myślałam ze umrę... Przeszło dopiero po dwóch godzinach. Od kilku dni bardzo bolą mnie piersi i więcej siary leci z jednej. Brzuch mi juz leży na kolanach. Jak mnie ten krzyż bolał to pomyslałam "o kur** to juz?!", a jak nic mnie nie boli to sie nie moge doczekać kiedy sie zacznie
cos czuje że to juz niedługo.
Coś sie święci! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik, dziewczynki są Cudowne
Alicja powodzenia.
Ja dziś pierwszy raz od dawna przespałam całą noc, nawet na siku nie musiałam iść. Za to w sobotę skurcze nieregularne do 3 w nocy, ale później usnęłam, myślałam, że już coś się rusza, dlatego wczoraj wieczorem złapał mnie jakiś dół, że już bym chciała, a pewnie przenoszę, poza tym cała rodzina też już czeka, każdy ma wrażenie że urodzę wcześniej, ędziś też nic kompletnie mi nie doskwiera, zobaczymy co lekarz powie jutro na wizycie. Synek poszedł dziś do przedszkola, więc od rana działam, kupiłam już prezenty dla siostrzenic na Mikołaja, ugotowałam zupę, teraz trochę posprzątam, a potem pójdę po Synka do przedszkola, odstawiam samochód, może wychodzę Nikodema -
nick nieaktualnyFlakonik któraś wczoraj też usunęła post. Mój był pierwszy, a po chwili ostatni na poprzedniej stronie.
Rewelka - życzę żeby się okazało, że mąż dostał dobrą pracę.
Azande - trzymam kciuki.
Miałam zawsze nieciekawy pierwszy dzień okresu, często nie odbywało się bez tabletek i to kilku. Przy porodzie syna miałam ból brzucha, z krzyża było mi oszczędzone.
Rodzilam w 40 i 2. Czyli przenoszony chłopak w pierwszej c.
Jest tu teoria, jaki okres taki poród. Będzie super jak będę teraz miała lżejszy bo miesiaczki po porodzie zupełnie inne, o wiele mniej bolesne.rewelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik to już wiadomo po kim czarne czuprynki mają dziewczynki
Evka, ale masz fajnie... Ania słodziutka.
Pchelkaa nacięcia nie czuć gdy jest robione na skurczu. Ja np. nie miałam świadomości kiedy to było, a do mojej szwagierki położna: teraz tniemy bo skurcz. Ona spanikowala i przez to czuła ciach. Ja teraz w razie W powiem położnej, że gdy będzie nacinac to nie ma mi mówić kiedyWtedy trafiłam na naprawdę fajna położna.
Evka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:16
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Coś sie święci!
Tak odpisałaś Eve, ale nie wiesz tego z autopsjiBo Sara niezdecydowana, a wszystko wskazywało na to, że to JUŻ.
Klara trzymam kciuki za wizytę
Revvelka Ty już na nogach, chcesz wychodzić poród bo tyle leżałaś. Czy masz inną metodę?
Acikk, tak wtedy urodzisz szybciej i nie będzie, że chłopak przenoszonyKlara87 lubi tę wiadomość
-
Nazja wrote:Też przeczuwam, że urodzę po terminie
Na razie,do końca listopada nie spieszy mi się,ale po 2-3.12.będę już panikować i siedzieć jak na szpilkach.
Po prostu chcialabym uniknąć wywoływania porodu bo ponoć bardziej boli i długo sie człowiek męczy -
nick nieaktualnyBoże, ostatnio noce to dla mnie jakaś masakra jest... jak mam się ułożyć żeby mnie biodra i uda nie bolały?
Ja dziś wizytuję na 17:50, ciekawe czy Kubuś się obrócił czy nie i czy rozwarcie się powiększyło.
Dziewczyny, jest tu któraś któa reklamowała kiedyś mebel w jakimś sklepie, albo któraś się zna na reklamacjach i mogłaby mi coś doradzić?