Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
stars2345 wrote:Hejki, nadrobie Was wieczorem, wpadlam tylko powiedziec, ze w biedronce sa promocje na pieluchy dada, ja kupilam rozmiar 2 za 50 zł za 156 sztuk, wiec wychodzi 0,32gr za sztuke. W sumie to mam juz prawie 250 szt tych pampersow i sie zastanawiam czy to nie za duzo, szybko dzieciaczek wyrasta z tego rozmiaru?
Ja w biedrze dziś kupiłam koc ze smerfamistars2345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:ZieloneOliwki próbuj, ten odgniot może być tak seryjnie ale nie powinno być tej przestrzeni, zobacz może na stronie mają i powinno być też pokazane rozłożone.
Ja niby trochę chodzę, i ćwiczę, ale męczę się bardzo szybko
Zieloneoliwki pisały że szpara robi się podczas spania. Jak będzie wymiana na nowy towar to musi go przyjąć, a ten następny jak się okaże że też zły to dopiero wtedy można żądać zwrotu gotówki. Niestety tak to działa. A na zdjęciach wszystko wygląda picuś-glancuś.
Jak chodzisz i jeszcze cwiczysz to kondycję masz napewno dobrą. To że się szybciej męczysz to "zasługa" Tobika -
nick nieaktualnyEvka wrote:Dziewczyny nie szalejcie tak bardzo z pieluchami, bo może się okazać, że tak jak w moim przypadku - niestety mała była na jedne uczulona. Teraz sprawdzamy kolejne i uczulenie momentalnie zeszło.
Podchodzę do tego tematu - mówi się trudno. Mam dwa opakowania pampers 2 i chciałabym dada 1. Mam zaciążone koleżanki i może będą chciały odkupić, a jak nie to dam do szpitala. A mój szpital idzie po kosztach to pewnie będą g...ne Happy. -
Evka wrote:Dziewczyny nie szalejcie tak bardzo z pieluchami, bo może się okazać, że tak jak w moim przypadku - niestety mała była na jedne uczulona. Teraz sprawdzamy kolejne i uczulenie momentalnie zeszło.
dada jest robiona przez pampersa. zrobilam kiedys test nalewajac do jednej i drugiej po szklance wody, i wyszlo ze pampers jest duzo bardziej chlonny. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:16
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualnyTinusia wrote:Nam na szkole rodzenia mówili że najmniej uczuleń jest po biedronkowej dadzie. Mam 3 oaczki Pampersów i mam nadzieję że się Maksiu nie uczuli dopóki kupię dadę
Miałam mieć jutro fryzjera a przełożyli mi na czwartek... mam nadzieję że dotrwamciągle mówię że jak już będę miała zrobione włosy to mogę rodzić
zostało jeszcze tylko 9 dni !!
Właśnie przyszedł mi komplecik dla synka a czekam jeszcze na kuriera ze smykaciągle kuszą mnie mailowo i co chwilę upatrzę coś co wydaje mi się niezbędne
Uczulen mniej bo dada ma mało barwników i może dlatego. Też zapiszę się na obcięcie pod koniec miesiąca lub początek grudnia żeby dobrze wyglądać w szpitalu. O ile można tam tak wyglądać po porodzie he he.Ola_45, Tinusia, Hashija lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:16
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualnyakira wrote:a na ktore sie uczulila?
dada jest robiona przez pampersa. zrobilam kiedys test nalewajac do jednej i drugiej po szklance wody, i wyszlo ze pampers jest duzo bardziej chlonny.
Biedronkowe produkty zawsze sa robione przez znane firmy. Mój syn miał suchą skórę po dada jak miał pół roku, smarowalam i przeszłam na pampers, a potem znów na dada i było ok. -
nick nieaktualnyakira wrote:a na ktore sie uczulila?
dada jest robiona przez pampersa. zrobilam kiedys test nalewajac do jednej i drugiej po szklance wody, i wyszlo ze pampers jest duzo bardziej chlonny.
To nieprawda. Pampers wiele razy zaprzeczał. Pampers należy do Procter and Gamble a Dadę bodajże produkuje Dada Paradiso Group. Nie wiem skąd fama, ze to to samo. Ja kupiłam dadę bo też słyszałam, że rzadziej uczula.Mama-julka, Tinusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Też się już jakiś czas szykuję do fryzjera ale jakoś nie po drodze mi
Ale czas najwyższy bo mam już strasznie długie i słabe włosy
Helo! Jak to słabe? Hę? Przecież stają się mocne w c. za sprawą hormonów, a słabe będą w czasie kp. To co, jak zaczniesz kp. to zrobią się jeszcze rzadsze? Ją tam od razu po porodzie zacznę brać w razie W to co moja siostra brała na porost bo jej zaczęły robić się zakola. Tylko nie pamiętam co to było -
Mama-julka tak nie dopisałam oczywiście, ale rozchodziło mi się aby wymienili na taki bez wady
Do fryzjera się wybieram jakoś od wakacji, i cały czas mi nie po drodze, i trochę mi szkoda włosów, ale chyba trzeba wreszcie ściąć.
Pieluchy mam na razie 1 dady, jeszcze chcę dokupić rossmanowskie (bo tanie), 2 mam 3 paczki (po 68 szt) pampersa i dokupię pewnie też babydream bo teraz jest promocja i wychodzi 0,30 gr za sztukę, a na początek te dzieciaczki raczej aż tak dużo sikały nie będą żeby coś miało po bokach wychodzić -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:17
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualnyA ja musialam sie zdrzemnac moj lekarz to wogole jakis dziwny od poczatku cukrzycy nie mowil nic o mojej ksiazeczce nie chcia patrzec na pomiary nage dzis jak jej nie mialam to chcial i stwierdzil ze od tego zaezy czy bede mogla rodzic u siebie w szpitau i z tekstem ot taka istotna informacja a ja przygotowana na tutaj M tez :/A do IMP mam 70 km
-
annielica wrote:To nieprawda. Pampers wiele razy zaprzeczał. Pampers należy do Procter and Gamble a Dadę bodajże produkuje Dada Paradiso Group. Nie wiem skąd fama, ze to to samo. Ja kupiłam dadę bo też słyszałam, że rzadziej uczula.
-
nick nieaktualnyPo porodzie przez hormony włosy bardzo się przerzedzają. Ostatnio ostrzegała mnie fryzjerka a i tak słyszałam. Dlatego się nie zdziwcie jak będą wypadać garściami. Podobno potem wraca do normy ale na początku to dramat. Dlatego ja podcięłam je trochę bo jak to powiedziała fryzjerka "i tak będzie Pani w kitce chodzić" no i racja bo wygodnie i maleństwo ciągać nie będzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyakira wrote:to musialo sie to niedawno zmienic, bo kilka lat temu to na pewno byl pampers dla jernonimo martins. W takim razie musze raz jeszcze wyprobowac dade
Ja dużo dobrego o dadzie słyszałam. Pampersy też bardzo dobre, chłonne i wygodne, tylko te cholerne uczulenia się zdarzają. Znajoma do 4 kupowała dadę i wszystko super, a 5 zaczęły uczulać i jedynie te z tesco nie uczulają. Także to od dziecka zależy.
Jak ja się urodziłam to zaczęły się pojawiać pampersy (w pewexach za dolary) i mama mi je kupowała. Problemów ze skórą podobno nie miałam dzięki temu. Ale znajoma mojej mamy zasikaną tetrową pieluchę zdejmowała na krzakach suszyła i znowu zakładała i było dobrze. Dzieci nigdy odparzenia nie miały, nawet karty u lekarza założonej.