Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Dagietka Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakoniku możesz wpisać imiona moich dziewczynek: Mniejsza Aleksandra a większa Marta :)

Pola_27, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ola25, Madzisek, Matleena, iNso87, nick nieaktualny, Moniusia89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moniek90, Klara87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w3kw7iq58r7sko.png[/url]

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze spaceru. Jejku jak mi tego brakowało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    O ja cie sune! Kto komu czyta w myślach? Przy kasie w Biedrze były, 10 szt. za 7,40. To niedługo wmłucę i przekaże telepatycznie smak i kalorie :-D
    O jaaaa ! Daj jednego :o pliss!!
    Tak mam ochotę a tak mi się do sklepu nie chce iść:<

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    Tak :)

Własnie coś kojarzylam. Moja sis tam rodziła przez cc 19 miesięcy temu. Ja 8 lat temu ale sn z wywołania

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:47

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio byłam przy siostrze jak miała cc, po wyjęciu Malutką jej tylko pokazali, a potem zabrali na ważenie i mierzenie. Ojciec mógł być przy tym, ale że nie zdązył przyjechać z zagranicy to byłam Ja. Później przywieźli siostrę i od razu też przystawili malutką do piersi. A na noc zabierali, bo dziewczyny z cc dostawały tabletki na sen i przeciwbólowe.

• Martosza83 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagietka wrote:
    Flakoniku możesz wpisać imiona moich dziewczynek: Mniejsza Aleksandra a większa Marta :)

bo Martusie to fajne dziewczyny:)

Dagietka lubi tę wiadomość

f2wlanlibm0fi1og.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie wmuciłam tabliczkę czekolady schogetten ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martosza83 wrote:
    bo Martusie to fajne dziewczyny:)
    Zgadzam sie z tym w 100% Martusie sa zajebiste :)

Dagietka lubi tę wiadomość

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie pisałam wyżej, że dziecko dostała po jakimś czasie dopiero, jak już byla w stanie sama sie nim zająć. Nie wiem jak jest tam teraz, 8 lat temu to była rzeźnia, a nie szpital. Od Ciebie słyszałam, że się coś na lepsze zmieniło, ale ciężko mi powiedzieć coś więcej. Siostrę odwiedziłam tylko raz w szpitalu, bo akurat byliśmy w PL na majówce i trzeba było wracać do De. Ona miała wtedy duży problem z małym, bo nie chciał piersi ssać i nie szczególnie zwracała uwagę na to co się działo wokół, poza tym dostała lekkiej depresji i ciągle wyła... A ja się lepiej nie będę swoimi doświadczeniami z tym szpitalem chwalić. Było jak było, jeśli jest lepiej to super.

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aww !! przestancie o tych wafelkach i czekoladach bo zaraz pogryze sobie jezyk :-D Ja to nawet chleb z czekolada ciagle jem :D mniam :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • balbo Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej!

u nas po kolejnej wizycie, Witek został "oszacowany" na 2516 - a mamy 36 + 1, więc nie jest za duży...ale pewnie do 3 kilo jeszcze dobije, więcej mi nie trzeba.
    Wierci się strasznie, wypycha nóżkę albo kolanko pod żebrami - ciężko stwierdzić co to jest:)
    W mieszkaniu powoli powoli wychodzimy z remontu...uff bo myślałam, że to sie nigdy nie skończy.

A ja w skończyłam karuzele dla Małego- zwierzątka są trochę koślawe, ale własne. Mamy dwa koty, jeden gruby, drugi chudy, słoni w domu nie mamy:)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82f6fcf6d938.jpg

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ola_45, rewelka, Matleena, Hashija, nick nieaktualny, emilka24, nick nieaktualny, moniek90, Klara87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balbo, karuzela super ! Niepowtarzalna, jedyna w swoim rodzaju ! Masz talent niesamowity

balbo lubi tę wiadomość

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A takie cudeńka dziś do mnie przyszły :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0da482a165c8.jpg

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pola_27, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ola_45, Matleena, akira, nick nieaktualny, emilka24, nick nieaktualny, moniek90, Klara87 lubią tę wiadomość

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    A takie cudeńka dziś do mnie przyszły :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0da482a165c8.jpg

Też zamówiłam dl naszej Truskawki małej, a jedną zrobiła babcia na szydełku, to tego buciki, dwie czapeczki, sukienusię i bolerko! Prawdziwe dzieła sztuki :)

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Z tym oxy to często się zdarza. Kolezanka z sali miała czwarty poród z oxy i mówi że najgorszy i najdłuższy. Ona na salę trafiła o 11 w nocy i pół doby później urodziła, a ja byłam na tej sali w trakcie coś 5.30 - 7.30.

Nie zgrywaj hojraka. Wszystko zależy od tego jaki masz próg bólu. Chociaż dla mnie to już odwaga dac sobie podać zzo. U nas w szpitalu gaz całe szczęście. A pierwszy miałam bez niczego.

Dobra spadam bo niedługo syn wraca, a ją muszę na zakupy.

Mam tylko nadzieję, że jeśli Madzia rodzi to będzie po wszystkim jak tu zairze po paru godzinach :-D

Dlatego nie upieram sie przy zzo. Zobacze jak bede znosila bol :-D jesli bedzie znosnie to spox. Gorzej jak do 7 cm bedzie spoko bede dawala rade a pozniej sie zacznie najgorsze a na zzo bo za pozno.

O to zzo czy mamusie ktore juz rodzily to bylo pytanie oczywiscie. :-D znaki mi sie pomylily.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balbo otwieraj masową produkcję! Bardzo ładna :-)

Annielica zaszalałaś - do wyboru do koloru ;-)

Pola_27, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3f9967e77228e7c7med.jpg

96fe513214b29563med.jpg

Marysienkowe wypaśne cudeńka zrobione przez moją wspaniałą teściową <3

nick nieaktualny, balbo, nick nieaktualny, Ola_45, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, Dżulia, akira, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, emilka24, nick nieaktualny, moniek90, amos, Klara87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:

Annielica zaszalałaś - do wyboru do koloru ;-)

No tak bo garderoba też różnorodna to jak prawdziwa kobieta od poczatku musi mieć wszystko pod kolor dobrane haha :D

Pola27 - ma talent teściowa. Załóżcie produkcję :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• balbo Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:

Bardzo dziękuje.
    Eee masową to nie, ewentualnie dla rodziny mogę coś wyprodukować:)

‹‹ 1684 1685 1686 1687 1688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ