Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Flakoniku możesz wpisać imiona moich dziewczynek: Mniejsza Aleksandra a większa Marta
Pola_27, aannkkaa, kwiatakacji, Mama-julka, Dżulia, pati_zuzia, Pchelkaa, ola25, Madzisek, Matleena, iNso87, ZieloneOliwki, Moniusia89, lula.91, MeGi2986, moniek90, Klara87, genoweffa lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:O ja cie sune! Kto komu czyta w myślach? Przy kasie w Biedrze były, 10 szt. za 7,40. To niedługo wmłucę i przekaże telepatycznie smak i kalorie
Tak mam ochotę a tak mi się do sklepu nie chce iść:< -
nick nieaktualnyOstatnio byłam przy siostrze jak miała cc, po wyjęciu Malutką jej tylko pokazali, a potem zabrali na ważenie i mierzenie. Ojciec mógł być przy tym, ale że nie zdązył przyjechać z zagranicy to byłam Ja. Później przywieźli siostrę i od razu też przystawili malutką do piersi. A na noc zabierali, bo dziewczyny z cc dostawały tabletki na sen i przeciwbólowe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie pisałam wyżej, że dziecko dostała po jakimś czasie dopiero, jak już byla w stanie sama sie nim zająć. Nie wiem jak jest tam teraz, 8 lat temu to była rzeźnia, a nie szpital. Od Ciebie słyszałam, że się coś na lepsze zmieniło, ale ciężko mi powiedzieć coś więcej. Siostrę odwiedziłam tylko raz w szpitalu, bo akurat byliśmy w PL na majówce i trzeba było wracać do De. Ona miała wtedy duży problem z małym, bo nie chciał piersi ssać i nie szczególnie zwracała uwagę na to co się działo wokół, poza tym dostała lekkiej depresji i ciągle wyła... A ja się lepiej nie będę swoimi doświadczeniami z tym szpitalem chwalić. Było jak było, jeśli jest lepiej to super.
-
hej hej!
u nas po kolejnej wizycie, Witek został "oszacowany" na 2516 - a mamy 36 + 1, więc nie jest za duży...ale pewnie do 3 kilo jeszcze dobije, więcej mi nie trzeba.
Wierci się strasznie, wypycha nóżkę albo kolanko pod żebrami - ciężko stwierdzić co to jest:)
W mieszkaniu powoli powoli wychodzimy z remontu...uff bo myślałam, że to sie nigdy nie skończy.
A ja w skończyłam karuzele dla Małego- zwierzątka są trochę koślawe, ale własne. Mamy dwa koty, jeden gruby, drugi chudy, słoni w domu nie mamy:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82f6fcf6d938.jpgaannkkaa, dorciamw, annielica, kwiatakacji, pati_zuzia, Pchelkaa, Ola_45, rewelka, Matleena, Hashija, ZieloneOliwki, emilka24, lula.91, moniek90, Klara87, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA takie cudeńka dziś do mnie przyszły
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0da482a165c8.jpgalicja_, aannkkaa, dorciamw, Pola_27, pati_zuzia, Pchelkaa, Ola_45, Matleena, akira, ZieloneOliwki, emilka24, MeGi2986, moniek90, Klara87 lubią tę wiadomość
-
annielica wrote:A takie cudeńka dziś do mnie przyszły
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0da482a165c8.jpg
Też zamówiłam dl naszej Truskawki małej, a jedną zrobiła babcia na szydełku, to tego buciki, dwie czapeczki, sukienusię i bolerko! Prawdziwe dzieła sztuki -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Z tym oxy to często się zdarza. Kolezanka z sali miała czwarty poród z oxy i mówi że najgorszy i najdłuższy. Ona na salę trafiła o 11 w nocy i pół doby później urodziła, a ja byłam na tej sali w trakcie coś 5.30 - 7.30.
Nie zgrywaj hojraka. Wszystko zależy od tego jaki masz próg bólu. Chociaż dla mnie to już odwaga dac sobie podać zzo. U nas w szpitalu gaz całe szczęście. A pierwszy miałam bez niczego.
Dobra spadam bo niedługo syn wraca, a ją muszę na zakupy.
Mam tylko nadzieję, że jeśli Madzia rodzi to będzie po wszystkim jak tu zairze po paru godzinach
Dlatego nie upieram sie przy zzo. Zobacze jak bede znosila boljesli bedzie znosnie to spox. Gorzej jak do 7 cm bedzie spoko bede dawala rade a pozniej sie zacznie najgorsze a na zzo bo za pozno.
O to zzo czy mamusie ktore juz rodzily to bylo pytanie oczywiscie.znaki mi sie pomylily.
-
nick nieaktualny
-
annielica, balbo, aannkkaa, Ola_45, dorciamw, pati_zuzia, Mama-julka, Matleena, Dżulia, akira, kwiatakacji, ZieloneOliwki, Moniusia89, emilka24, MeGi2986, moniek90, amos, Klara87, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Balbo otwieraj masową produkcję! Bardzo ładna
Annielica zaszalałaś - do wyboru do koloru
No tak bo garderoba też różnorodna to jak prawdziwa kobieta od poczatku musi mieć wszystko pod kolor dobrane haha
Pola27 - ma talent teściowa. Załóżcie produkcjęalicja_ lubi tę wiadomość