X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Pola_27 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie namawiamy Ją z mężem, żeby raz na jakiś czas zrobiła parę rzeczy i tu sprzedamy. Zawsze sobie parę groszy dorobi, a u nas za takie cudeńka słono płacą ;)

Druga sprawa, my się cieszymy, bo to unikaty są :D Mam 1000% pewności, że sa jedne jedyne :D

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• ola25 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja co u Cb??? Jak wizyta?????

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola_27 wrote:
    Właśnie namawiamy Ją z mężem, żeby raz na jakiś czas zrobiła parę rzeczy i tu sprzedamy. Zawsze sobie parę groszy dorobi, a u nas za takie cudeńka słono płacą ;)

Druga sprawa, my się cieszymy, bo to unikaty są :D Mam 1000% pewności, że sa jedne jedyne :D

Jenyyy jakie sliczneeee :-D Już raz pisałam, że ubolewam, że nie potrafię na szydełku to nie będę smęcić.
    Pewnie, namawiajcie - taki talent trzeba wykorzystać. Ręczna robota zawsze w cenie.

Pola_27 lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala napisz co tam z Wami :)

Zieloneoliwki napisz jak Kubuś ;)

Pisalam do madzi co tam z nimi ale na razie nic jej nie mówią boże jakie dziwne te szpitale człowiek leży i sam się musi dopytywac na co czeka...

Mnie dzisiaj cały dzień spanie scina a w nocy pewnie będę się wiercic jak mężu w pracy będzie.
    Przyszły mi dziś z apteki podkłady i super podpaski więc chyba mam już wszystko do szpitala no i zmotywowalam się by w końcu spakowac torbe chociaż jakos bez większego przekonania to uczyniłam... Tzn dwie torby plus reklamowke ha ha :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Alicja co u Cb??? Jak wizyta?????

Położna powiedziała po badaniu ze jestem gotowa rodzic, ze rozwarcie sie powiększyło i ze chciałaby mi podłączyć kroplówkę. Poszla zapytać lekarza, a on sie nie zgodził mówiąc ze wolałby gdyby naturalnie sie zaczęło.
    Jestem wykończona psychicznie i mam już dość robienia mi wody z mózgu -na prawdę.

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde masakra. Lekarz dupek,lepiej zebys sie meczyla a potem nie miała siły na faktyczny poród

1usap07w9hybl9h9.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Położna powiedziała po badaniu ze jestem gotowa rodzic, ze rozwarcie sie powiększyło i ze chciałaby mi podłączyć kroplówkę. Poszla zapytać lekarza, a on sie nie zgodził mówiąc ze wolałby gdyby naturalnie sie zaczęło.
    Jestem wykończona psychicznie i mam już dość robienia mi wody z mózgu -na prawdę.
    I jesteś w domu?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Kurde masakra. Lekarz dupek,lepiej zebys sie meczyla a potem nie miała siły na faktyczny poród

I rodziła klocka 4kg..

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    I jesteś w domu?

Tak.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Tak.
    !masakra jakas, serio zeswirujesz :/ i kiedy znowu masz się zjawić? A to rozwarcie jakie?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole za przeproszeniem.... jakas przesada. A mialas ktg?

8p3onafaaetblgsa.png

• ola25 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie,ile rozwarcie?

8p3onafaaetblgsa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja mi się wydaje że lepiej będzie jak samo się zacznie.

Madzia to myślałam, że już urodziła...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    !masakra jakas, serio zeswirujesz :/ i kiedy znowu masz się zjawić? A to rozwarcie jakie?

Powiedziała tylko, że widzi, że te skurcze w weekend podziałały bo rozwarcie się troche zwiększyło. Nie wiem ile dokładnie ma - ostatnio było chyba na 2 palce jakoś.

edit: czwartek mam planowaną wizytę u gina.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 18:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Ja pierdole za przeproszeniem.... jakas przesada. A mialas ktg?

Miałam... Pisały się nieregularne skurcze na ok. 60% - ale to było rano (zawsze rano mam mniejsze niż wieczorem).

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poproszę o kciuki jutro żeby doktorek powiedział że coś się zaczęło ruszać. Wizyta o 16.30. Tobie ala życzę żeby sarka nie robiła wiecej fałszywych alarmów i niech już rozkręci się na całego.

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Ja poproszę o kciuki jutro żeby doktorek powiedział że coś się zaczęło ruszać. Wizyta o 16.30. Tobie ala życzę żeby sarka nie robiła wiecej fałszywych alarmów i niech już rozkręci się na całego.

Będę trzymac kciuki mocno. Życzę Ci tego samego! :)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 10:25

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia pisała że skurcze jej się piszą ponad 100 na ktg ale jeszcze nie wiadomo czy nie będą wstrzymywać jeszcze...

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    I rodziła klocka 4kg..

Widzisz? A było się martwić, że za mała?:P Sarka usłyszała wzięła sobie do serca i postanowiła przytyć żeby mamy nie martwić hehe :P w dodatku pewnie słyszała jak prosiłaś, żeby nie wychodziła przedwcześnie i teraz zapiera się rękami i nogami. Spryciara, ona wszystko rozumie mówię Ci :)

alicja_ lubi tę wiadomość

‹‹ 1685 1686 1687 1688 1689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ