Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie namawiamy Ją z mężem, żeby raz na jakiś czas zrobiła parę rzeczy i tu sprzedamy. Zawsze sobie parę groszy dorobi, a u nas za takie cudeńka słono płacą
Druga sprawa, my się cieszymy, bo to unikaty sąMam 1000% pewności, że sa jedne jedyne
-
nick nieaktualnyPola_27 wrote:Właśnie namawiamy Ją z mężem, żeby raz na jakiś czas zrobiła parę rzeczy i tu sprzedamy. Zawsze sobie parę groszy dorobi, a u nas za takie cudeńka słono płacą
Druga sprawa, my się cieszymy, bo to unikaty sąMam 1000% pewności, że sa jedne jedyne
Jenyyy jakie sliczneeeeJuż raz pisałam, że ubolewam, że nie potrafię na szydełku to nie będę smęcić.
Pewnie, namawiajcie - taki talent trzeba wykorzystać. Ręczna robota zawsze w cenie.Pola_27 lubi tę wiadomość
-
Ala napisz co tam z Wami
Zieloneoliwki napisz jak Kubuś
Pisalam do madzi co tam z nimi ale na razie nic jej nie mówią boże jakie dziwne te szpitale człowiek leży i sam się musi dopytywac na co czeka...
Mnie dzisiaj cały dzień spanie scina a w nocy pewnie będę się wiercic jak mężu w pracy będzie.
Przyszły mi dziś z apteki podkłady i super podpaski więc chyba mam już wszystko do szpitala no i zmotywowalam się by w końcu spakowac torbe chociaż jakos bez większego przekonania to uczyniłam... Tzn dwie torby plus reklamowke ha ha -
nick nieaktualnyola25 wrote:Alicja co u Cb??? Jak wizyta?????
Położna powiedziała po badaniu ze jestem gotowa rodzic, ze rozwarcie sie powiększyło i ze chciałaby mi podłączyć kroplówkę. Poszla zapytać lekarza, a on sie nie zgodził mówiąc ze wolałby gdyby naturalnie sie zaczęło.
Jestem wykończona psychicznie i mam już dość robienia mi wody z mózgu -na prawdę. -
alicja_ wrote:Położna powiedziała po badaniu ze jestem gotowa rodzic, ze rozwarcie sie powiększyło i ze chciałaby mi podłączyć kroplówkę. Poszla zapytać lekarza, a on sie nie zgodził mówiąc ze wolałby gdyby naturalnie sie zaczęło.
Jestem wykończona psychicznie i mam już dość robienia mi wody z mózgu -na prawdę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:!masakra jakas, serio zeswirujesz
i kiedy znowu masz się zjawić? A to rozwarcie jakie?
Powiedziała tylko, że widzi, że te skurcze w weekend podziałały bo rozwarcie się troche zwiększyło. Nie wiem ile dokładnie ma - ostatnio było chyba na 2 palce jakoś.
edit: czwartek mam planowaną wizytę u gina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 18:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Ja poproszę o kciuki jutro żeby doktorek powiedział że coś się zaczęło ruszać. Wizyta o 16.30. Tobie ala życzę żeby sarka nie robiła wiecej fałszywych alarmów i niech już rozkręci się na całego.
Będę trzymac kciuki mocno. Życzę Ci tego samego! -
nick nieaktualnyalicja_ wrote:I rodziła klocka 4kg..
Widzisz? A było się martwić, że za mała?Sarka usłyszała wzięła sobie do serca i postanowiła przytyć żeby mamy nie martwić hehe
w dodatku pewnie słyszała jak prosiłaś, żeby nie wychodziła przedwcześnie i teraz zapiera się rękami i nogami. Spryciara, ona wszystko rozumie mówię Ci
alicja_ lubi tę wiadomość