Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja a potem się okaże że nie zdazysz do szpitala i urodzisz e samochodzie jak tak Ci się będzie powiększać i powiększać to rozwarcie
Annielica to jak dzieci tak słuchają to mam nadzieję że mój też poslucha - mój mąż go prosił by po najbliższej czwartkowej wizycie już wychodził bo wtedy nie będziemy musieli za kolejną już płacić imu tatuś kupi drona za oszczędnościalicja_, balbo, Matleena, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja a potem się okaże że nie zdazysz do szpitala i urodzisz e samochodzie jak tak Ci się będzie powiększać i powiększać to rozwarcie
Annielica to jak dzieci tak słuchają to mam nadzieję że mój też poslucha - mój mąż go prosił by po najbliższej czwartkowej wizycie już wychodził bo wtedy nie będziemy musieli za kolejną już płacić imu tatuś kupi drona za oszczędności
Hehe cwaniak z tego Twojego męża:P My jutro ostatnia wizytę i pierwsze ktg mamyAcikk, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja a potem się okaże że nie zdazysz do szpitala i urodzisz e samochodzie jak tak Ci się będzie powiększać i powiększać to rozwarcie
Annielica to jak dzieci tak słuchają to mam nadzieję że mój też poslucha - mój mąż go prosił by po najbliższej czwartkowej wizycie już wychodził bo wtedy nie będziemy musieli za kolejną już płacić imu tatuś kupi drona za oszczędności
Jak na filmach...
-
nick nieaktualnydorciamw wrote:Kurcze Alicja, dziwne, myślałam, że dziś już Cię napewno zostawią i rozkręcą akcje. Na stresujesz się i naczekasz, może w czwartek zaczną działać, jak nic się nie ruszy. Jak przyjdzie poród to będziesz zmęczona
Ja też tak myślałam.
A w czwartek mam w klinice wizytę, a nie w szpitalu, więc pewnie też tylko zmierzy małą i mnie odeśle. -
nick nieaktualny
-
Matlena to odpoczywaj juz. Goscie jak pojadą to i tak będzie syf i trzeba będzie od nowa sprzatać. Dżulia wczoraj o tiramisu pisała i sobie tez kupiłam w biedrze dzisiaj. He he i wiecie co nawet nie pomyślałam ze tam alkohol przecue jest i jak wzięłam łyżeczkę to aż mnie wykręciło (1,2 % alkoholu)za duzo nie zjem żeby bani po cieście nie mieć he he
Ale za to zrobie sobie jutro sernik mniam mniam mniamDżulia lubi tę wiadomość
-
Matleena, wcale Ci sie nie dziwie... Ja na wizyte teściów posprzatalam cala chate, lacznie z oknami itd, zrobilam mega zajebisty obiad, upieklam ciasto, a w sobote wcale nie bylo widac, ze cokolwiek robilam. Syf na kolkach, wiec chyba nie warto sie tak na gosci scierac, zwlaszcza, ze nam teraz jest trudno
-
To ja tak z innej beczki,rodzice mi przywiezli choinke,ktora rok temu kupilismy im z Malzem w prezencie,stwierdzili,ze mniejsza postawia,a raczej moj Tata tak postanowil...:p i oddali ja nam. Z racji tego,ze jest duza a u Nas w salonie kurde metr na metr mozna zec.. to rozlozylismy ja wlasnie i kurde musze powiedziec,ze super sie prezentuje i na szczescie weszla przy wejsciu na balkon i jeszcze sporo miejsca zostalo:) i musze Wam powiedziec,ze tak mi sie fajnie zrobilo jak na nia spojrzalam,ze kazalam dla Malza ja zostawic i juz niech se stoi;) nie ubrana,bez lampek ale bede pomalu to nadrabiac raczej po porodzie;) w grudniu. I tak nie mamy ani jednej bombki ani lampek hehehe to musimy jeszcze zakupic wsio i tak caly czas sie zastanawiam na jaki kolor ja ubrac? W domu u mamy zawsze ubieralysmy na czerwono-zloto-brazowo-zolto i czerwone lampki,i musze powiedziec,ze do mego salonu i kuchni tez takie kolory tylko pasuja ale tak sie napalilam na biale lampki i turkusowo-niebieskie-szare-srebrne bombki,ze szok ale niezbyt bedzie pasowalo do wnetrza... wiem wiem to tylko choinka ale ja jakos mam,ze patrze na kolorystyke w domu,taki jakis zajob;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Nie powinni...ale to też zależy ile ma wagowo dzidziuś.
Mi mówili, że nie wstrzymują od 2,5kg.
Ja mam wizytę w czwartek i już mnie męczy to chodzenie co 2 tyg, nie dość że kasa to te badania krwi jutro zaś muszę wstać łapać te niessczesne siuski...
Moniek urodzilas już bo coś nie piszesz nic?
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:To ja tak z innej beczki,rodzice mi przywiezli choinke,ktora rok temu kupilismy im z Malzem w prezencie,stwierdzili,ze mniejsza postawia,a raczej moj Tata tak postanowil...:p i oddali ja nam. Z racji tego,ze jest duza a u Nas w salonie kurde metr na metr mozna zec.. to rozlozylismy ja wlasnie i kurde musze powiedziec,ze super sie prezentuje i na szczescie weszla przy wejsciu na balkon i jeszcze sporo miejsca zostalo:) i musze Wam powiedziec,ze tak mi sie fajnie zrobilo jak na nia spojrzalam,ze kazalam dla Malza ja zostawic i juz niech se stoi;) nie ubrana,bez lampek ale bede pomalu to nadrabiac raczej po porodzie;) w grudniu. I tak nie mamy ani jednej bombki ani lampek hehehe to musimy jeszcze zakupic wsio i tak caly czas sie zastanawiam na jaki kolor ja ubrac? W domu u mamy zawsze ubieralysmy na czerwono-zloto-brazowo-zolto i czerwone lampki,i musze powiedziec,ze do mego salonu i kuchni tez takie kolory tylko pasuja ale tak sie napalilam na biale lampki i turkusowo-niebieskie-szare-srebrne bombki,ze szok ale niezbyt bedzie pasowalo do wnetrza... wiem wiem to tylko choinka ale ja jakos mam,ze patrze na kolorystyke w domu,taki jakis zajob;)
U nas w tym roku w końcu po kilku latach naturalna choinka. Mąż zapowiedział meeega dużą. Mamy jedną ścianę przeszkloną i na niej stanie choinka. W tym roku chciałabym zrobić ja biało-złotą. A jak wyjdzie zależy od finansów. Chcielibyśmy też udekorować trochę dom, bo zawsze mi się podobały takie świecące domyI chcę powiesić takie amerykańskie skarpety nad kominkiem. Najchętniej z Naszymi imionami ale nie wiem czy znajdę takie hihi
powoli udziela mi się nastrój Świat. W tym roku to zupełnie inne Święta, pamiątka na całe życie
-
nick nieaktualnyMadzisek taka wyposzczona od alkoholu to mini ilość podziałała he he.
Dżulia chyba po rozmrozonym tiramisu nie masz kaca
Matlenaa myślisz że goście cokolwiek zauważa? Ważne jest towarzystwo. Pola ma rację, daj spokój. Umęczona jesteś tylkoMadzisek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny