Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my już po kontroli, Olek zdrowy
pediatra na moje pytanie czy to może być od zębów, obejrzała mu dokładnie dziąsełka i okazało się że idzie cała góra trzonowych i dolne czwórki i powiedziała, że najpewniej od ząbkowania, ale na to nic nie poradzi. Jeśli znów będzie zapalenie od ząbkowania to znów antybiotyk dostanie. Powiedziała, że teraz uszka są śliczne i powienien być spokój. Dała też na moją prośbę coś na wzomocnienie i dalej jeszcze probiotyk.
Ja odebrałam swój wynik na GBS - paciorkowca nie wyhodowano, więc ufff ale jakieś drożdżaki więc od razu do ginka i dostałam już leki. Także teraz tylko to wyleczyć, dotrwać do 37 tyg i luz bluz.pati_zuzia, Acikk, moniek90, Mama-julka, kwiatakacji lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
a moja mama oszalała z zakupami dla dzieciaków
mam już tyle ubranek dla Poli, że chyba wszystkich nawet nie włoży, już i rozmiary 74 i większe kupuje. Olek to juz chyba do 3 roku życia jest ubrany
Dla mnie super, jaka oszczędność
annielica, pati_zuzia, Acikk, Nazja, moniek90, Pola_27, Matleena lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:a moja mama oszalała z zakupami dla dzieciaków
mam już tyle ubranek dla Poli, że chyba wszystkich nawet nie włoży, już i rozmiary 74 i większe kupuje. Olek to juz chyba do 3 roku życia jest ubrany
Dla mnie super, jaka oszczędność
Niektóre mamy chyba już tak mająJa swoją trochę przystopowałam,bo ostatnio np.chciała kupić zimową kurtkę dla dziecka 3-6 m-cy (a Mały będzie w tym wieku na wiosnę/lato)
Nie mówiąc już o butach dla noworodka,albo bluzkach z działu dla dziewczynek
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam nie mam zadnych objawow, ale mi to nie przeszkadza, czasem tylko brzuch zaboli jak na okres,ale nic strasznego
ogarnelam dom i obiad sie robi sam bo wstawilam dzis zupe bo nie chce mi sie stac dzis jakos nad garami
a propo snow poprzedniej nocy snilo mi sie, zeMaksio wystawia nozki przez skore i widzialam dokaldnie , a pozniej przyszedl Gabrys i zaczal sie z nim bawic i sie przekrecil w przoprzek a ja go pozniej przekrecilam glowka w doli tak dokladnie widzialam i czulam jak sie przekreca i ksztalt brzucha sie zmienil aaa i jak go przekrecalam to widzialam przez skore jak sie usmiecha hahaha co za sen
a dzis nad ranem od Waszych Fionowo serdelkowych porownan to mi sie snil Shrek i lecialam na smoku haha
Acik a teraz Antos zrobi psikusa i bedzie chcial wyjsc w dzien
my ok 16 mamy wizyte health visitor, to taka jakby pielegniarka srodowiskowa czy cos w tym stylu, na wszelkie bilanse chodzisz do niej z dzieckiem, choc nie sa obowiazkowe(ja z Gabrysiem chodzilam co miesiac,ale juz dawno nie bylam chyba z 6 miesiecy. A skorzystam bo teraz powinnismy isc na bilans 2 lataka wiec moze go zrobi nam w domuMam nadzieje,ze Gabrys do tego czasu nie nabalagani zbytnio
a zaraz maja przyjechac tez zakupy z tesco i czekac mnie bedzie rozpakowywanie,az juz mi sie nie chceMama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A ja jem chalke z maselkiem mmmmmmniam
edit: jak się tak wszystkie chwalicie to ja też- 35 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 12:06
Madzisek, moniek90, pati_zuzia, Piegus, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
A ja wstawiłam już serniczek wiedeński do piekarnika i leże w łóżku i paznokcie maluje
w ciazy są takie super że wcale się nie łamią az muszę sama obcinać jak są za długie. Kusi mnie żeby zażelować ale chyba tyle nie wysiedze. Zastanawiam sie jaku fryzjera wytrzymam tyle w czwartek :p
-
No właśnie przeciez jesteśmy grudniowkami jest połowa listopada a wszystkie narzekają
A mi się ostatnio jakos właśnie nie chce jeść ale przytylam 1 kg w 2 tyg. Ale teraz juz w sumie mi to wisi kilo w ta czy w ta... Czy będzie +10 czy 12 jeden kitjustyna14 lubi tę wiadomość