Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:A ja wstawiłam już serniczek wiedeński do piekarnika i leże w łóżku i paznokcie maluje
w ciazy są takie super że wcale się nie łamią az muszę sama obcinać jak są za długie. Kusi mnie żeby zażelować ale chyba tyle nie wysiedze. Zastanawiam sie jaku fryzjera wytrzymam tyle w czwartek :p
-
nick nieaktualnyPowiem Wam, ze pierwszy raz miałam wizytę o tak wczesnej godzinie i akurat obok gabinetu jest laboratorium otwarte w tych godzinach i masa ludzi sobie siedziała, kobiety mezczyzni koło 40,50,60tki- naprawdę staruszki, szok:p młode dziewczyny około 18 lat i nikt nawet nie spojrzał na mnie..a ja tylko przebieralam z lewej nogi na prawa, bo tak mi mały naciska..myślę sobie niech się pierdola. Wszyscy tylko odwracali wzrok u Was ludzie też maja taka mentalność? Zas kiedy byłam jakiś czas temu w biedronce to pan specjalnie dla mnie otwarl kasę no i oczywiście za mną tłumy moherow ;/ nie powiem, ze zrobiło mi się miło nawet
-
myszata92 wrote:Powiem Wam, ze pierwszy raz miałam wizytę o tak wczesnej godzinie i akurat obok gabinetu jest laboratorium otwarte w tych godzinach i masa ludzi sobie siedziała, kobiety mezczyzni koło 40,50,60tki- naprawdę staruszki, szok:p młode dziewczyny około 18 lat i nikt nawet nie spojrzał na mnie..a ja tylko przebieralam z lewej nogi na prawa, bo tak mi mały naciska..myślę sobie niech się pierdola. Wszyscy tylko odwracali wzrok u Was ludzie też maja taka mentalność? Zas kiedy byłam jakiś czas temu w biedronce to pan specjalnie dla mnie otwarl kasę no i oczywiście za mną tłumy moherow ;/ nie powiem, ze zrobiło mi się miło nawet7w3d 💔
-
mnie dziś , mimo, że ustawiłam się w kolejce do gina - dodatkowo zupełnie - jedna pani jeszcze przepuściła
ale młoda kobieta więc i normalna, zwłaszcza, że byłam z Olkiem i wielkim brzuchem
no i tylko po recepte więc dosłownie 2 min . Ale miło, że ktoś pomyślał.
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
No młode kobiety jakos normalnie reagują. Choć ją ostatnio na poczcie byłam , kolejka jak skurw .. Jak to na poczcie. No i stoją dwa krzesla. Na jednym młody facet a na drugim młoda laska. Ja wchodze i nagle zaczynają z pasją podziwiać sufit
justyna14, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Dziewczyny, jak sterylizujecie butelki, smoczki, nożyczki, szczotki i inne? Gotujecie, czy tylko przelewacie wrzątkiem?
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:ja też się nie stresuję mężem przy porodzie gdybym popuściła
bardziej obcą osobą, choć wiem że dla takiej położnej to norma..
A co do smrodu, to doświadczona nie jestem ale podobno po porodzie to masakra?
Tak Wam powiem moje miłe, że nawet jeśli któraś z nas trzaśnie klocka podczas porodu, to nawet tego nie zauważyciePołożna w ułamek sekundy zawija w podkład i wyrzuca, także nie martwcie się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPola_27 wrote:Tak Wam powiem moje miłe, że nawet jeśli któraś z nas trzaśnie klocka podczas porodu, to nawet tego nie zauważycie
Położna w ułamek sekundy zawija w podkład i wyrzuca, także nie martwcie się
A co jeśli pójdzie na rzadko ?Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny