X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Myślałam, że będę w pierwszej trójce na forum a teraz to się boje, że do pierwszej dziesiątki się nie załapie :D haha.
    Wiesz, że dziś urodziła następna dziewczyna od nas ze szkoły rodzenia? Taka blondynka z krótkimi włosami. Dostaliśmy z mężem od jej męża rano sms, że o 5 urodziła. Też miała termin na 1 grudnia. :)

Ale super :-) a jak jej poszło? :-D ciekawa jestem skuteczności szkoły rodzenia Pani Grażynki :-D Ja znowu wczoraj miałam odwiedzić oddział, ale szansa była o 19:30 to mąż by nie zdążył do pracy. Pytam kiedy moglibyśmy w inny dzień, to ona mi mówi piątek, poniedziałek....a ja jej mówię, że chyba prędzej przyjadę rodzić :-P zobaczymy jak to wyjdzie :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica ja jestem chętna :D do Rybnika zalece w try miga: D

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja no w pierwszej dziesiątce zostało już tylko jedno miejsce także ten :P nie liczyła bym zbytnio na Twoim miejscu :D

moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Pozekajcie chwile na Acikk bo mialyscie byc razem na jednej Sali i pozniej isc sie napi c :P

Jak się spóźni to za karę poleci po winiacza :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Ale super :-) a jak jej poszło? :-D ciekawa jestem skuteczności szkoły rodzenia Pani Grażynki :-D Ja znowu wczoraj miałam odwiedzić oddział, ale szansa była o 19:30 to mąż by nie zdążył do pracy. Pytam kiedy moglibyśmy w inny dzień, to ona mi mówi piątek, poniedziałek....a ja jej mówię, że chyba prędzej przyjadę rodzić :-P zobaczymy jak to wyjdzie :-D

No bo środy i czwartki Grażyny nie ma bo ma szkołe rodzenia. Ja już tak często z nią gadam, że znam jej cały harmonogram pracy na pamięć.
    Wczoraj miała nockę z dr.Ziomkiem więc ta dziewczyna ze szkoły rodzenia właśnie rodziła z Grażyną. Super się jej trafiło:)
    No wiec skurcze miała od rana, wieczorem sie nasilily wiec pojechała o 23 na porodówkę i o 5 rano urodziła chłopczyka 3200. :) Mówi, że najbardziej jej pomogła wanna.

moniek90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby Shower u Ali prosze ustalic termin :)

Moniek to nie bedzie kara tylko nagroda po takim czasie abstynencji :)

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Jak się spóźni to za karę poleci po winiacza :-D
    Winiacz... Wiecie co mi się juz tak nic nie chce że jak ktoś by mi tera powiedział że mogę wypić wino ale muszę iść po nie do sklepu to bym zrezygnowała :D
    Jezu jak ten mały się wierci że też mu się chce...

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Annielica ja jestem chętna :D do Rybnika zalece w try miga: D

Tylko weź wino! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! melduję, że jestem już w domu ;) wyciszyli mi skurcze, nie chcieli, zebym rodzila przed 37 tygodnirm, a ze 37 juz jutro to mnie wypuscili, kazali przestac brac wszystkie tabletki i powiedzieli,ze moge juz spokojnie rodzic ;)

Lezalam przy samj porodowce i powiem szczerze, ze od tego czasu boje sie porodu :P bo ryki byly jak z horroru :D

alicja_, moniek90, Madzisek, pati_zuzia, Mama-julka, Matleena, evvik, Moniusia89, kwiatakacji, genoweffa, ZieloneOliwki, emilka24, Hashija lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Tylko weź wino! :D
    No raczej nie inaczej :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    Cześć dziewczyny! melduję, że jestem już w domu ;) wyciszyli mi skurcze, nie chcieli, zebym rodzila przed 37 tygodnirm, a ze 37 juz jutro to mnie wypuscili, kazali przestac brac wszystkie tabletki i powiedzieli,ze moge juz spokojnie rodzic ;)

Lezalam przy samj porodowce i powiem szczerze, ze od tego czasu boje sie porodu :P bo ryki byly jak z horroru :D
    Ha ha super :D puścili do domu i powiedzieli że możesz rodzic to co masz w domu rodzic :P?
    Weź nie strasz :P a z drugiej strony człowieka byle co boli to jeczy to nic dziwnego że z porodowki ryki :D
    Moja mama mówi że nie krzyczala ha ha to może i ja nie będę - chyba że na mezyka :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Winiacz... Wiecie co mi się juz tak nic nie chce że jak ktoś by mi tera powiedział że mogę wypić wino ale muszę iść po nie do sklepu to bym zrezygnowała :D

No to już faktycznie masz kryzys, że po wino by Ci się nie chciało iść :-D
    Moja Młoda też ostatnie dwa dni dawała mi ostro popalić. Wierciła się i uciskała mi podwozie, że mnie zginało w pół. A wczoraj tak gdzieś wcisnęła główkę, że jak nią ruszyła to po prawym udzie mnie straszne prądy przechodziły. Ciąża to sama radość! :-D

Suerte lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to sie boje ze tego mojego z bolu to zagryze ale co tam slady na cale zycie bedzie mial ot taka pamiatke mu zostawie nie tylko mnie pipke rozerwie jak po jakiej bombie :P

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    No bo środy i czwartki Grażyny nie ma bo ma szkołe rodzenia. Ja już tak często z nią gadam, że znam jej cały harmonogram pracy na pamięć.
    Wczoraj miała nockę z dr.Ziomkiem więc ta dziewczyna ze szkoły rodzenia właśnie rodziła z Grażyną. Super się jej trafiło:)
    No wiec skurcze miała od rana, wieczorem sie nasilily wiec pojechała o 23 na porodówkę i o 5 rano urodziła chłopczyka 3200. :) Mówi, że najbardziej jej pomogła wanna.

To może podaj mi tutaj jej harmonogram to się jakoś wpasuję :-P jak się zacznie w inny dzień to walnę fochem, powiem Poli, że Grażynki nie ma i nie rodzę :-P

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ha ha super :D puścili do domu i powiedzieli że możesz rodzic to co masz w domu rodzic :P?
    Weź nie strasz :P a z drugiej strony człowieka byle co boli to jeczy to nic dziwnego że z porodowki ryki :D
    Moja mama mówi że nie krzyczala ha ha to może i ja nie będę - chyba że na mezyka :D

powiedzieli, że mam przyjsc jak bede miec bole i bedziemy rodzic :P bo skurczy to juz nie mam od wczoraj :P tylko twardnienia same :P

ja nie strasze :P mowie jak bylo! :P nie wiedzialam,ze tak sie drzec mozna, serio! nie wyobrazam sobie siebie ryczacej :P polozne mowia,ze nie wszystkie kobiety rycza, wiec mam nadzieje,ze sie do nich zaliczam :P

• rewelka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

Mój też dziś super aktywny :) wczoraj miał spokojniejszy dzień, więc dziś musi nadrobić :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie pisnęłam przez cały poród raz, starałam się oddychać i przeć kiedy mi położna kazała a jak mi córcię podali to powiedziałam witaj kochanie i się popłakałam, nawet teraz mam łzy w oczach jak sobie przypomnę tą piękną chwilę. :) Więc na pewno nie wszystkie kobiety ,,ryczą".

Nadulka, pati_zuzia, Madzisek, Matleena, kwiatakacji, genoweffa, ZieloneOliwki, emilka24, moniek90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbysmy nie krzyczaly i jak nas nie bedzie bolalo na koncu dostaniemy najpiekniejsza nagrode za ten wysilek :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa mówisz że talerz stawiasz na brzuchu... :D
    Na moim nawet kieliszek od wódki by nie ustał :D :P

alicja_, ZieloneOliwki, moniek90 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1722 1723 1724 1725 1726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ