Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po wizycie. Szyjka skrócona o 50% w stosunku do ostatniej wizyty, rozwarcie 2 cm, ale jeszcze twarda. Dostałam spasticol na rozmiękczenie szyjki i powiększenie rozwarcia. KTG prawidłowe, skurcze są w zakresie 60-100, ale ja mam tak ciągle. Następna wizyta za tydzień, zdaniem mojej pani doktor - doczekam.
Acikk - ja mam tak samo, jest mi niedobrze, że zastanawiam się, którą stroną poleci i biegam do kibelka na dwójeczkę mimo brania żelaza. Pytałam się dzisiaj gin i powiedziała, że to normalne, dziecko ma coraz mniej miejsca i coraz bardziej ciśnie na wszystkie narządy, stąd takie niespodzianki. Moja już jest nisko główką, więc dodatkowo napiera na odbyt.
Dagietka - musisz być silna. Martusia przejdzie żółtaczkę i pójdziecie do domu. Skoro je to i wagę nadrobi.
Powodzenia na wizytachNadulka, Mama-julka, pati_zuzia, Madzisek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kwiatakacji to gratuluje udanej wizyty
I dzięki za info odnośnie kupyto mój też pewnie tak napiera. Bo właśnie ostatnio mam wrażenie że już nie atakuje tak przestrzeni "podzebrowej"
Chciałam nawet napisać że wydaje mi się że brzuch mi opadł ale pewnie bym została zlinczowanakwiatakacji, moniek90, Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDagietko - strasznie Ci współczuję, nie martw się córeczce zacznie spadać te bilirubina, u mojej to trwało 6 dni, ale zaczęło spadać.
Ja tam bym chciała żeby mój Misiek był jak najmniejszy, wcale mi się nie uśmiecha takie duże dziecko rodzić, już ma 2800 na chwilę obecną, mam wielką nadzieję że 3500 nie przekroczy. -
Wiecie co mój mąż mi dziś powiedział
Przyszedł z pracy i gadamy w łóżku i ją nagle histeria że nie chce żeby mi pitke pocieli jak będę rodzic Antka a on do mnie "nie bój się nie potna, zobaczysz że się rozciagnie jak paszcza węża..."
Matleena, annielica, moniek90, Karola1990, mandarynkaa, Pola_27, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Czy mi sie wydaje czy mam największą dzidzię na forum ?
No i kolejne cesarki przedemnąmoże zróbmy cesarkową listę, żeby wiadomo było za kogo kciuki trzymać?
Narazie chyba najwieksza, ale czuje ze dzis moj gon walne wage: 3700-3800 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Wiecie co mój mąż mi dziś powiedział
Przyszedł z pracy i gadamy w łóżku i ją nagle histeria że nie chce żeby mi pitke pocieli jak będę rodzic Antka a on do mnie "nie bój się nie potna, zobaczysz że się rozciagnie jak paszcza węża..."
I chłop ma rację, wąż małą gazelę połknie to może masz kurę elastikoJa swojej nie wierzę
-
Dagietka
Dużo siły i zdrowia, musi być w końcu lepiej. Córeczka jest w domu z tatą, na pewno za Tobą tęskni, ale nie jest sama, ani z nikim obcym. A Ty musisz być teraz silna dla swojej drugiej córeczki. Domyślam się, że jest Ci trudno, ale na Święta będziecie już tulić się w komplecie. Nie trać wiary, niedługo wszystko się ułoży.