Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPati-zuzia byłam kiedyś pod namiotem z koleżanką która okazało się że właśnie gada przez sen. I jak nie można usnąć to super rozrywka z takim kimś obok. Też się nasmiałam z tych głupot, a rano jej mówiłam co było to się bulwersowała... o prawdę?
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzisek wrote:No lepiej żyć w nieświadomości
ale spoko jak napisałaś nie my pierwsze i nie ostatnie... A jak mówi moja teściowa jak wlazło to i wyjdzie
Pchelkaa, Matleena lubią tę wiadomość
-
Acikk w pierwszych 2 miesiącach po porodzie nie chciałam nawet słyszeć, że mogłabym kiedyś jeszcze raz przez to przechodzić, ale z czasem...
Teraz troche bardziej się boje porodu bo wiem co mnie czeka, a z drugiej strony myślę sobie, że raz to przeżyłam, to i drugi przeżyje. Liczę, że będzie lżej i łatwiej
Madzisek, pati_zuzia, m@rzenie lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Acikk wrote:Wiecie co mój mąż mi dziś powiedział
Przyszedł z pracy i gadamy w łóżku i ją nagle histeria że nie chce żeby mi pitke pocieli jak będę rodzic Antka a on do mnie "nie bój się nie potna, zobaczysz że się rozciagnie jak paszcza węża..."
No widze, ze Twoj mezu taki sam do komplementow jak i mojMoj ostatnio w lozku do mnie mowi : wygladasz jak milion dolarow...
No to ja w smiech bo to rano i w ogole.
A moj ukochany na to - ale wiesz, ze dzisiaj juz milion dolarow to nie jest kwota jakas powalajaca
i mnie poskladalo heheMama-julka, Acikk, pati_zuzia, Matleena, Pchelkaa, ZieloneOliwki, emilka24, moniek90 lubią tę wiadomość
-
No wiec moje Derogie zostalo 13 dni... Za 13 dni o tej porze bede miala juz Truskawe przy sobie
Dociera to do mnie, ze to za chwile i stresa mam cholernego !Trzynascie dni, od jutra dwanascie... matko bosko !!!
Matleena, kwiatakacji, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Acikk w pierwszych 2 miesiącach po porodzie nie chciałam nawet słyszeć, że mogłabym kiedyś jeszcze raz przez to przechodzić, ale z czasem...
Teraz troche bardziej się boje porodu bo wiem co mnie czeka, a z drugiej strony myślę sobie, że raz to przeżyłam, to i drugi przeżyje. Liczę, że będzie lżej i łatwiej
i szybciej
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Moje pierwsze słowa do Olka jak go położyli na piersi brzmiały " Witaj kochanie, tak długo na Ciebie czekaliśmy"
i powiem Wam, że ile by poród nie trwał, to kobieta to zniesie, bo wie, że "walczy" dla swojego dziecka.
Madzisek, Matleena, Pchelkaa lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Moje pierwsze słowa do Olka jak go położyli na piersi brzmiały " Witaj kochanie, tak długo na Ciebie czekaliśmy"
i powiem Wam, że ile by poród nie trwał, to kobieta to zniesie, bo wie, że "walczy" dla swojego dziecka.
edit: a jak tylko go zabrali to do męża " policz czy ma wszystkie paluszki u rąk i nóg i czy wszystko jest ok "nie wiem co ja z tymi paluszkami ale tak było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:23
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyZ racji tego ze dawno nie pokazywalam brzuszka dzis sie nim pochwale
38t 2d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:34
justyna14, Acikk, Piegus, pati_zuzia, iNso87, Madzisek, rewelka, Karola1990, Mama-julka, annielica, m@rzenie, Pola_27, Matleena, Moniusia89, Pchelkaa, kwiatakacji, genoweffa, ZieloneOliwki, emilka24, moniek90, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja jestem po wczorajszej wizycie. Synek waży już 3200, wszystko ładnie pięknie. Szyjka ma 3 cm, ale jest miękka, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie jeśli chodzi o szybszy termin porodu.
Zrobił mi też wymaz z ujścia szyjki i miałam to zawieźć do sanepidu. To od razu po wizycie pojechaliśmy i była tam taka baba nieprzyjemna, brr. Jak już się w końcu zgodziła przyjąć próbkę to jeszcze zapytała kto mi to pobierał. Powiedziałam, że ginekolog i że właśnie wracam od niego, to ona na to: a po co to pani w ogóle? Pani jest w ciąży czy co? No masakra.
Wczoraj chyba Acikk się tak chwaliła spałaszowanym bigosem, że aż dziś musiałam lecieć po kapustę i właśnie się robi.
A co do tematu wypróżnianiaTeż biorę żelazo i też mnie goni kilka razy w ciągu dnia.
pati_zuzia, Mama-julka, Madzia890722, Matleena, Karola1990, Nadulka lubią tę wiadomość
-
Aaa no i też mam wrażenie, że mi się brzuch obniżył. Daję dwie foty.
Tydzień temu:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:51
pati_zuzia, Mama-julka, kwiatakacji, Matleena, genoweffa, Nadulka, emilka24, moniek90 lubią tę wiadomość