X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus wida ze zaczyna sie obnizac :)

Piegus lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ejj dziewczyny nie ma co się nakrecac :P przecież różne są kobiety. A to że niektóre się dra to wiadomo :P
    Ja raczej będę przeklinac niż się drzec

Acikk ja u Ciebie to widzę tak "aaaa ku*** dajcie wódy, wódy na znieczulenie bo nie wytrybieeee" :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus i mi się wydaje, że niżej bo taki "smutny" się zrobił :P

Piegus lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus mi też się zdaje że obniżył.

Piegus lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Piegus Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jednak mi się nie wydawało. :) Jeszcze dzisiaj męczą mnie takie pobolewania co jakiś czas, ale nie jakieś mocne. I też się boję, że nie będę wiedziała kiedy się faktycznie coś zacznie dziać. :D

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie o tym mówie od wczoraj :D Nie wiadomo kiedy jest najbardziej optymalny moment żeby jechać do szpitala :D Nie za szybko i nie za późno :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    No właśnie o tym mówie od wczoraj :D Nie wiadomo kiedy jest najbardziej optymalny moment żeby jechać do szpitala :D Nie za szybko i nie za późno :D

Mi doktor kazał jechać jak odejdaą wody lub będzie regularna czynność skurczowa co 10 min.

• Matleena Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:42

Mi$ia26, Acikk, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica a ile maja trwać te skurcze? i jak silne powinny być ? :D Bo ja np wczoraj rano i wieczorem miałam lekkie jak na okres co 15 min :D i wtedy zaczelam sie wlasnie zastanawiać jak to powinno wyglądać :D

Wybaczcie że tak Wam męcze o te skurcze ale to wszystko ze względu na tą cesarke, nie wiem po prostu kiedy jechać żeby nie było za pozno ze mi dupką wejdzie w kanał rodny dziecko czy coś, nie wiem jak to jest nigdy nie rodziłam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:18

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    edit: a jak tylko go zabrali to do męża " policz czy ma wszystkie paluszki u rąk i nóg i czy wszystko jest ok " :) nie wiem co ja z tymi paluszkami ale tak było :)

Też tak miałam ;-) Położna do mnie podeszła mówiąc że mam syna. A ją tylko naokoło go omiotłam wzrokiem żeby sprawdzić czy ma po pięć palców. Nie mam pojęcia skąd się to wzięło. Jakoś podświadomie chyba. A położna do mnie jeszcze raz, pani spojrzy, że syn. Pewnie się zdziwiła że mam taki rozbiegany wzrok :-D

justyna14 lubi tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:42

Mama-julka, pati_zuzia lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Kurde, Acikk, jakbym nie wyszła za swojego meża to wyszłabym za Twojego. No miszcz normalnie :D
    Ja tylko jestem go ciekawa na tej porodowce :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Piegus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja mam dokładnie tak samo, brzuch robi się twardy, boli jak na okres, trochę potrzyma i puści. Ale na pewno nie co 10 minut, więc chyba jeszcze nie ma co się nastawiać. :P

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus mi też się wydaję, że brzuch masz już obniżony :D

Piegus lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Też tak miałam ;-) Położna do mnie podeszła mówiąc że mam syna. A ją tylko naokoło go omiotłam wzrokiem żeby sprawdzić czy ma po pięć palców. Nie mam pojęcia skąd się to wzięło. Jakoś podświadomie chyba. A położna do mnie jeszcze raz, pani spojrzy, że syn. Pewnie się zdziwiła że mam taki rozbiegany wzrok :-Dj
    Hahaha napewno sie zastanawiala gdzie sisiora szukasz:pp

Mama-julka lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Piegus Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypomniało mi się jeszcze jak na wczorajszej wizycie się położyłam do usg i doktorek włącza, przykłada mi głowicę i walnął tekstem "no chłop jak się patrzy, jajka na pół ekranu!". Nie mogłam ze śmiechu. :D

iNso87, Mama-julka, Matleena, ZieloneOliwki, Nadulka, emilka24, moniek90 lubią tę wiadomość

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    My kiedyś oglądaliśmy jakiś film i tam się babka darła w stylu "AAAAaaaaaAAAAAAaaaa" nosz tak mnie to wkurzało, że powiedziałam Mojemu, że jak tylko spróbuję tak się drzeć to ma mi rypnąć :P

Dokładnie to samo powiedzialam mezowi :p polozne tylko po cichu mowily do siebie, ze przesadza, ze sie tak wydziera

Jak przejde z.komorki na kompa to Wam opowiem co przeszlam przy przyjeciu do szpitala, bo to jak z filmu jakiegos :D

Suerte, Pchelkaa, pati_zuzia lubią tę wiadomość

• rewelka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus moim zdaniem brzuszek Ci opadł :)

Ja cały czas mam nadzieję, że u mnie będzie książkowo, najpierw wody chlusną jak w telenoweli, później skurcze i będzie wiadomo :)

Poz!omka myślę, że zauważysz jak by miało na prawdę się zaczynać, i zdążysz do szpitala bo to wcale tak szybko nie idzie :)

Poz!omka., Piegus lubią tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:22

Pola_27, pati_zuzia, Matleena lubią tę wiadomość

• evvik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Poziomka ja po odstawieniu luteiny nie mialam zadnych objawow. Czy luteine bralam czy nie to brzuch i tak bolal.

Karola pracujesz? Myslalam ze juz wszystkie na l4 siedza oprocz Matleeny i Evvik:-o podziwiam

Ja dzis wizyta dopiero o 19:20 a juz spac nie moge z podekscytowania :-D i snilo mi sie ze na wizyte pojechalismy wozkiem :-D hahaha

ja juz w domu jestem, ale i tak dalej przed komputerem... Tyle, ze mi to nie przeszkadza, mam czym glowe zajac;) Mam terminy do wyslania analiz i prezentacji, ale tez stresu wielkiego nie mam. Jak mi sie uda wyslac to ok, a jak nie, to napisze, ze rodze;p i niech ktos inny konczy co zaczelam ;)

‹‹ 1725 1726 1727 1728 1729 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ