Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ejj dziewczyny nie ma co się nakrecac
przecież różne są kobiety. A to że niektóre się dra to wiadomo
Ja raczej będę przeklinac niż się drzec
Acikk ja u Ciebie to widzę tak "aaaa ku*** dajcie wódy, wódy na znieczulenie bo nie wytrybieeee" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:No właśnie o tym mówie od wczoraj
Nie wiadomo kiedy jest najbardziej optymalny moment żeby jechać do szpitala
Nie za szybko i nie za późno
Mi doktor kazał jechać jak odejdaą wody lub będzie regularna czynność skurczowa co 10 min. -
annielica a ile maja trwać te skurcze? i jak silne powinny być ?
Bo ja np wczoraj rano i wieczorem miałam lekkie jak na okres co 15 min
i wtedy zaczelam sie wlasnie zastanawiać jak to powinno wyglądać
Wybaczcie że tak Wam męcze o te skurcze ale to wszystko ze względu na tą cesarke, nie wiem po prostu kiedy jechać żeby nie było za pozno ze mi dupką wejdzie w kanał rodny dziecko czy coś, nie wiem jak to jest nigdy nie rodziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:18
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:edit: a jak tylko go zabrali to do męża " policz czy ma wszystkie paluszki u rąk i nóg i czy wszystko jest ok "
nie wiem co ja z tymi paluszkami ale tak było
Też tak miałamPołożna do mnie podeszła mówiąc że mam syna. A ją tylko naokoło go omiotłam wzrokiem żeby sprawdzić czy ma po pięć palców. Nie mam pojęcia skąd się to wzięło. Jakoś podświadomie chyba. A położna do mnie jeszcze raz, pani spojrzy, że syn. Pewnie się zdziwiła że mam taki rozbiegany wzrok
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Też tak miałam
Położna do mnie podeszła mówiąc że mam syna. A ją tylko naokoło go omiotłam wzrokiem żeby sprawdzić czy ma po pięć palców. Nie mam pojęcia skąd się to wzięło. Jakoś podświadomie chyba. A położna do mnie jeszcze raz, pani spojrzy, że syn. Pewnie się zdziwiła że mam taki rozbiegany wzrok :-Dj
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
Przypomniało mi się jeszcze jak na wczorajszej wizycie się położyłam do usg i doktorek włącza, przykłada mi głowicę i walnął tekstem "no chłop jak się patrzy, jajka na pół ekranu!". Nie mogłam ze śmiechu.
iNso87, Mama-julka, Matleena, ZieloneOliwki, Nadulka, emilka24, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuerte wrote:My kiedyś oglądaliśmy jakiś film i tam się babka darła w stylu "AAAAaaaaaAAAAAAaaaa" nosz tak mnie to wkurzało, że powiedziałam Mojemu, że jak tylko spróbuję tak się drzeć to ma mi rypnąć
Dokładnie to samo powiedzialam mezowi :p polozne tylko po cichu mowily do siebie, ze przesadza, ze sie tak wydziera
Jak przejde z.komorki na kompa to Wam opowiem co przeszlam przy przyjeciu do szpitala, bo to jak z filmu jakiegosSuerte, Pchelkaa, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
Piegus moim zdaniem brzuszek Ci opadł
Ja cały czas mam nadzieję, że u mnie będzie książkowo, najpierw wody chlusną jak w telenoweli, później skurcze i będzie wiadomo
Poz!omka myślę, że zauważysz jak by miało na prawdę się zaczynać, i zdążysz do szpitala bo to wcale tak szybko nie idziePoz!omka., Piegus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Poziomka ja po odstawieniu luteiny nie mialam zadnych objawow. Czy luteine bralam czy nie to brzuch i tak bolal.
Karola pracujesz? Myslalam ze juz wszystkie na l4 siedza oprocz Matleeny i Evvik:-o podziwiam
Ja dzis wizyta dopiero o 19:20 a juz spac nie moge z podekscytowaniai snilo mi sie ze na wizyte pojechalismy wozkiem
hahaha
ja juz w domu jestem, ale i tak dalej przed komputerem... Tyle, ze mi to nie przeszkadza, mam czym glowe zajac;) Mam terminy do wyslania analiz i prezentacji, ale tez stresu wielkiego nie mam. Jak mi sie uda wyslac to ok, a jak nie, to napisze, ze rodze;p i niech ktos inny konczy co zaczelam