X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naox gratulacje! :* czekamy na zdjęcie synusia :* zdrowka dla was :*

Acikk Antoni po prostu chce być z grudnia. Matka zapisała się do grudniowek to młody trzyma się planu :D , ale model z niego !:D no i kluseczka również :D

• gosia mmr Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naox
    Gratulacje! Dużo zdrówka, szybkiego powrotu do domu!

tb73hdge49irrilb.png
  • naox Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam kochane :) szczęściem jakieze mnie bije mogłabym obdarować cały świat.

Piegus, moniek90, alicja_, Matleena, ZieloneOliwki, akira, Pchelkaa, Ola_45, kwiatakacji, Klara87, Flakonik lubią tę wiadomość

p19uyx8dnezstxe3.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja jeszcze chwila i masz wizytę !:D trzymam kciuki , może lekarz też Ci tą szyjkę wymasuje jak masz ją jeszcze :D

alicja_ lubi tę wiadomość

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naox gratuluje !!

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Alicja jeszcze chwila i masz wizytę !:D trzymam kciuki , może lekarz też Ci tą szyjkę wymasuje jak masz ją jeszcze :D
    Właśnie jadę w korku na wizytę. Zobaczymy co powie - pewnie zrobią mi tez KTG.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Czeeeeekamy :D

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naox gratulacje :-) :-)
    Ciekawe jak tam mama_mai, znowu coraz więcej maluszków przybywa, zbliżamy się do grudnia :-)
    Ja dostałam jakiegoś zastrzyku energii :D wreszcie...bo to wylegiwanie sie juz było nudne :D Trzasnęłam obiad i posprzątałam , no no już dawno tak nie było :D

alicja_, moniek90, justyna14, Matleena lubią tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Oj tak czekamy na wieści:)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Oj tak czekamy na wieści:)

Ja stawiam na diagnozę: "czekamy Pani Alicjo, czekamy"

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naox gratuluję <3 świetna wiadomość, ucałuj Synusia od cyber ciotki :D

A ja odpłynęłam na kanapie nawet nie wiem kiedy i ze dwie godzinki kimałam hehe. Mam melodię do spania ostatnio, nie ma co. I jakoś takie przeczucie mnie ogarnia, że do tego cc nie dotrwamy ;) ale to zobaczymy

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Ja stawiam na diagnozę: "czekamy Pani Alicjo, czekamy"

A ja stawiam na: "Pani Alicjo już na dniach, na dniach"

alicja_, Pchelkaa lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    Naox gratulacje :-) :-)
    Ciekawe jak tam mama_mai, znowu coraz więcej maluszków przybywa, zbliżamy się do grudnia :-)
    Ja dostałam jakiegoś zastrzyku energii :D wreszcie...bo to wylegiwanie sie juz było nudne :D Trzasnęłam obiad i posprzątałam , no no już dawno tak nie było :D

Czyżby to syndrom wicia gniazda tak popularny przed samym porodem? :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naox gratulacje :)

Acikk nie słuchaj lekarza, bo akcja bez względu na wszystko może się zacząć w każdej chwili, u mnie z Olkiem jak się zaczęło to szyjka miała jeszcze 2 cm i 0 rozwarcia i wszystko poszło w ciągu jednej doby, także takie gadanie lekarza, że doczekasz do kolejnej wizyty to raczej jak wróżenie z kart niż diagnoza.

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które rodziły, czy ten czop może być cały w krwi? Bo już nie wiem czy to czop. Brzuch twardnieje i boli ciagle. Nie wiem czy nie pojadę do szpitala zaraz.

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Czyżby to syndrom wicia gniazda tak popularny przed samym porodem? :-D
    ha ha :D noo ten syndrom to ja już 2 miesiace temu miałam, mój narzeczony biedny ciągle miał męczoną głowe, trzeba zrobić to, kupić jeszcze tamto itd :P I najlepiej wysprzątać mieszkanie na błysk :D W ostatnim czasie opadła mi energia i nawet nosa z domu nie wystawiałam taki leń, dzień w dzień filmy na kanapie i internet a mój musiał wszystko robić w domu :D A dziś jakby coś mnie strzeliło i nagle mam chęci zeby cos porobić, noo cud :D

Pola_27, moniek90 lubią tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Pola_27 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    revvelka wrote:
    Dziewczyny które rodziły, czy ten czop może być cały w krwi? Bo już nie wiem czy to czop. Brzuch twardnieje i boli ciagle. Nie wiem czy nie pojadę do szpitala zaraz.

Alicja chyba miała krew o ile dobrze pamiętam. Wspominała też, żey się nie sugerować fotami z internetu, bo Ona właśnie miała sporo krwi i wcale to jak czop nie wyglądało.

Może poczekaj jeszcze z godzinkę, a jak nie przejdzie, to jedź do szpitala, upewnić się, że wsio ok jest

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naox GRATULACJE!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAA!!!!! Jutro 8:00 rano rodzimy!!!!!!!!!!

Poz!omka., Suerte, Pola_27, evvik, aannkkaa, ZieloneOliwki, Karola1990, Dżulia, Piegus, moniek90, Pchełka, Nadulka, Madzisek, MeGi2986, Acikk, lula.91, Pchelkaa, bella88, Ola_45, amos, Moniusia89, kwiatakacji, m@rzenie, Nazja, pati_zuzia, Chichibi, ola25, iNso87, Klara87, Hashija, emilka24 lubią tę wiadomość

‹‹ 1747 1748 1749 1750 1751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ