Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Naox gratulacje
Ciekawe jak tam mama_mai, znowu coraz więcej maluszków przybywa, zbliżamy się do grudnia
Ja dostałam jakiegoś zastrzyku energiiwreszcie...bo to wylegiwanie sie juz było nudne
Trzasnęłam obiad i posprzątałam , no no już dawno tak nie było
alicja_, moniek90, justyna14, Matleena lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
naox gratuluję
świetna wiadomość, ucałuj Synusia od cyber ciotki
A ja odpłynęłam na kanapie nawet nie wiem kiedy i ze dwie godzinki kimałam hehe. Mam melodię do spania ostatnio, nie ma co. I jakoś takie przeczucie mnie ogarnia, że do tego cc nie dotrwamyale to zobaczymy
-
Poz!omka. wrote:Naox gratulacje
Ciekawe jak tam mama_mai, znowu coraz więcej maluszków przybywa, zbliżamy się do grudnia
Ja dostałam jakiegoś zastrzyku energiiwreszcie...bo to wylegiwanie sie juz było nudne
Trzasnęłam obiad i posprzątałam , no no już dawno tak nie było
Czyżby to syndrom wicia gniazda tak popularny przed samym porodem? -
naox gratulacje
Acikk nie słuchaj lekarza, bo akcja bez względu na wszystko może się zacząć w każdej chwili, u mnie z Olkiem jak się zaczęło to szyjka miała jeszcze 2 cm i 0 rozwarcia i wszystko poszło w ciągu jednej doby, także takie gadanie lekarza, że doczekasz do kolejnej wizyty to raczej jak wróżenie z kart niż diagnoza.7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
moniek90 wrote:Czyżby to syndrom wicia gniazda tak popularny przed samym porodem?
noo ten syndrom to ja już 2 miesiace temu miałam, mój narzeczony biedny ciągle miał męczoną głowe, trzeba zrobić to, kupić jeszcze tamto itd
I najlepiej wysprzątać mieszkanie na błysk
W ostatnim czasie opadła mi energia i nawet nosa z domu nie wystawiałam taki leń, dzień w dzień filmy na kanapie i internet a mój musiał wszystko robić w domu
A dziś jakby coś mnie strzeliło i nagle mam chęci zeby cos porobić, noo cud
Pola_27, moniek90 lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
revvelka wrote:Dziewczyny które rodziły, czy ten czop może być cały w krwi? Bo już nie wiem czy to czop. Brzuch twardnieje i boli ciagle. Nie wiem czy nie pojadę do szpitala zaraz.
Alicja chyba miała krew o ile dobrze pamiętam. Wspominała też, żey się nie sugerować fotami z internetu, bo Ona właśnie miała sporo krwi i wcale to jak czop nie wyglądało.
Może poczekaj jeszcze z godzinkę, a jak nie przejdzie, to jedź do szpitala, upewnić się, że wsio ok jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAAAAA!!!!! Jutro 8:00 rano rodzimy!!!!!!!!!!
Poz!omka., Suerte, Pola_27, evvik, aannkkaa, ZieloneOliwki, Karola1990, Dżulia, Piegus, moniek90, Pchełka, Nadulka, Madzisek, MeGi2986, Acikk, lula.91, Pchelkaa, bella88, Ola_45, amos, Moniusia89, kwiatakacji, m@rzenie, Nazja, pati_zuzia, Chichibi, ola25, iNso87, Klara87, Hashija, emilka24 lubią tę wiadomość