WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naox gratulacje! :* czekamy na zdjęcie synusia :* zdrowka dla was :*

Acikk Antoni po prostu chce być z grudnia. Matka zapisała się do grudniowek to młody trzyma się planu :D , ale model z niego !:D no i kluseczka również :D

• gosia mmr Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naox
    Gratulacje! Dużo zdrówka, szybkiego powrotu do domu!

tb73hdge49irrilb.png
  • naox Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam kochane :) szczęściem jakieze mnie bije mogłabym obdarować cały świat.

Piegus, moniek90, alicja_, Matleena, ZieloneOliwki, akira, Pchelkaa, Ola_45, kwiatakacji, Klara87, Flakonik lubią tę wiadomość

p19uyx8dnezstxe3.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja jeszcze chwila i masz wizytę !:D trzymam kciuki , może lekarz też Ci tą szyjkę wymasuje jak masz ją jeszcze :D

alicja_ lubi tę wiadomość

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naox gratuluje !!

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Alicja jeszcze chwila i masz wizytę !:D trzymam kciuki , może lekarz też Ci tą szyjkę wymasuje jak masz ją jeszcze :D
    Właśnie jadę w korku na wizytę. Zobaczymy co powie - pewnie zrobią mi tez KTG.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Czeeeeekamy :D

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naox gratulacje :-) :-)
    Ciekawe jak tam mama_mai, znowu coraz więcej maluszków przybywa, zbliżamy się do grudnia :-)
    Ja dostałam jakiegoś zastrzyku energii :D wreszcie...bo to wylegiwanie sie juz było nudne :D Trzasnęłam obiad i posprzątałam , no no już dawno tak nie było :D

alicja_, moniek90, justyna14, Matleena lubią tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Oj tak czekamy na wieści:)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Oj tak czekamy na wieści:)

Ja stawiam na diagnozę: "czekamy Pani Alicjo, czekamy"

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naox gratuluję <3 świetna wiadomość, ucałuj Synusia od cyber ciotki :D

A ja odpłynęłam na kanapie nawet nie wiem kiedy i ze dwie godzinki kimałam hehe. Mam melodię do spania ostatnio, nie ma co. I jakoś takie przeczucie mnie ogarnia, że do tego cc nie dotrwamy ;) ale to zobaczymy

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Ja stawiam na diagnozę: "czekamy Pani Alicjo, czekamy"

A ja stawiam na: "Pani Alicjo już na dniach, na dniach"

alicja_, Pchelkaa lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    Naox gratulacje :-) :-)
    Ciekawe jak tam mama_mai, znowu coraz więcej maluszków przybywa, zbliżamy się do grudnia :-)
    Ja dostałam jakiegoś zastrzyku energii :D wreszcie...bo to wylegiwanie sie juz było nudne :D Trzasnęłam obiad i posprzątałam , no no już dawno tak nie było :D

Czyżby to syndrom wicia gniazda tak popularny przed samym porodem? :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naox gratulacje :)

Acikk nie słuchaj lekarza, bo akcja bez względu na wszystko może się zacząć w każdej chwili, u mnie z Olkiem jak się zaczęło to szyjka miała jeszcze 2 cm i 0 rozwarcia i wszystko poszło w ciągu jednej doby, także takie gadanie lekarza, że doczekasz do kolejnej wizyty to raczej jak wróżenie z kart niż diagnoza.

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które rodziły, czy ten czop może być cały w krwi? Bo już nie wiem czy to czop. Brzuch twardnieje i boli ciagle. Nie wiem czy nie pojadę do szpitala zaraz.

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Czyżby to syndrom wicia gniazda tak popularny przed samym porodem? :-D
    ha ha :D noo ten syndrom to ja już 2 miesiace temu miałam, mój narzeczony biedny ciągle miał męczoną głowe, trzeba zrobić to, kupić jeszcze tamto itd :P I najlepiej wysprzątać mieszkanie na błysk :D W ostatnim czasie opadła mi energia i nawet nosa z domu nie wystawiałam taki leń, dzień w dzień filmy na kanapie i internet a mój musiał wszystko robić w domu :D A dziś jakby coś mnie strzeliło i nagle mam chęci zeby cos porobić, noo cud :D

Pola_27, moniek90 lubią tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Pola_27 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    revvelka wrote:
    Dziewczyny które rodziły, czy ten czop może być cały w krwi? Bo już nie wiem czy to czop. Brzuch twardnieje i boli ciagle. Nie wiem czy nie pojadę do szpitala zaraz.

Alicja chyba miała krew o ile dobrze pamiętam. Wspominała też, żey się nie sugerować fotami z internetu, bo Ona właśnie miała sporo krwi i wcale to jak czop nie wyglądało.

Może poczekaj jeszcze z godzinkę, a jak nie przejdzie, to jedź do szpitala, upewnić się, że wsio ok jest

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naox GRATULACJE!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAA!!!!! Jutro 8:00 rano rodzimy!!!!!!!!!!

Poz!omka., Suerte, Pola_27, evvik, aannkkaa, ZieloneOliwki, Karola1990, Dżulia, Piegus, moniek90, Pchełka, Nadulka, Madzisek, MeGi2986, Acikk, lula.91, Pchelkaa, bella88, Ola_45, amos, Moniusia89, kwiatakacji, m@rzenie, Nazja, pati_zuzia, Chichibi, ola25, iNso87, Klara87, Hashija, emilka24 lubią tę wiadomość

‹‹ 1747 1748 1749 1750 1751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ