Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Suerte wrote:ale to tak bez żadnej plamki czy wysypki? i cały czas swedzi?7w3d 💔
-
Dodam fotkę jak będę w domku
Jest malusienki, wszystkie ubranka wiszą. Spiochy na 56 a nozki koncza sie w kroku prawie. Wiecie.. Mam super męża, jeszcze wczoraj wparował z 38szt róż i to takich prawie metrowych. Az mnie zatkalo.
Poród sn to dla mnie hardcore na maxa. Chociaż moment jak już wylądował na moim brzuchu jest nie do opisania. Nawet nie zauważyłam, ze mąż też płakał. Dopiero położna mi powiedziała.ZieloneOliwki, Nadulka, moniek90, rewelka, Piegus, gosia mmr, Dżulia, pati_zuzia, Pola_27, Matleena, Pchelkaa, Ola_45, Moniusia89, kwiatakacji, m@rzenie, genoweffa, Klara87, emilka24, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piegus- tak, celowy. Od tygodnia miałam ogromne obrzęki i ciśnienie 150/100 a przepływy na usg wychodziły bez rewelacji. Pani ginekolog zrobiła masaż i zaraz zaczęły sie skurcze. Przy rozwarciu 2cm lekarz przebił mi pęcherz a przy 4cm dostałam znieczulenie. Do 7cm przespalam się, później dla "rozrywki" poprosiłam o lewatywe i w ciagu 5-10minut zrobiło sie pełne rozwarcie. Znieczulenie przestało działać. Bóle parte, to kosmos, ale jak usłyszałam, że jest główka.. Dostałam nowych sił
położne były na medal, bo darlam sie jak szalona
ZieloneOliwki, rewelka, Piegus, Pola_27, Matleena, Ola_45, Moniusia89, m@rzenie, genoweffa, Klara87, Hashija, emilka24, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynaox, prosto od lekarza pojechałaś do szpitala czy chodziłaś do lekarza w pro-familii?
Jak opieka? Mam do Ciebie mnóstwo pytań bo też liczę tam urodzić więc pisz wszystko:)
Idę na pocztę po paczkę z pierdółkami dla Kubusia ;>Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 16:27
-
Poszłam do lekarza w pro familii i to miała byc normalna wizyta, a maz mowi "a moze by tak zabrac torby" no i mial racje
a dzien wczesniej szeptal cos do brzucha i jak sie zapytalam o czym tam gada z Michasiem, to odpowiedział, ze o niczym ważnym po prostu jutro sie z nim widzimy
ziekone oliwki napisz do mbie na priv to zgadamy sie moze przez fb, na forum ciezko pisac z tel.
Nadulka, pati_zuzia, Hashija lubią tę wiadomość
-
naox wrote:Piegus- tak, celowy. Od tygodnia miałam ogromne obrzęki i ciśnienie 150/100 a przepływy na usg wychodziły bez rewelacji. Pani ginekolog zrobiła masaż i zaraz zaczęły sie skurcze. Przy rozwarciu 2cm lekarz przebił mi pęcherz a przy 4cm dostałam znieczulenie. Do 7cm przespalam się, później dla "rozrywki" poprosiłam o lewatywe i w ciagu 5-10minut zrobiło sie pełne rozwarcie. Znieczulenie przestało działać. Bóle parte, to kosmos, ale jak usłyszałam, że jest główka.. Dostałam nowych sił
położne były na medal, bo darlam sie jak szalona
No to faktycznie trzeba było działać. Ale nie miałam pojęcia, że to jest aż tak skuteczne. Cieszę się, że wszystko poszło sprawnie i masz już synka obok.