Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Suerte wrote:ten masaż szyjki to faktycznie taki ból? bo nie wiem czy w razie wu się zgadzać czy za sam pomysł rypnac położną
Powiem szczerze, podczas porodu miałam wykonany masaż szyjki 3 razy... Tylko dlatego, że poród był ciężki, brak postępu, rozwarcia itd... Jak dla mnie to był chyba najgorszy moment, ale każda kobieta reaguje inaczej, nie ma co generalizować. Jedna będzie wyła z bólu, druga nie. Ja juz byłam w trakcie kilku godzin porodu, więc może to też miało wpływ na to jak bardzo odczuwałam ból -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiec tak: Mam już ponad 3cm rozwarcia, lekarz zrobił masaż szyjki (bolało) i powiedział ze moze sie zacząć akcja w nocy, a jak sie nie zacznie to mam sie stawić o 8:00 w szpitalu i podłączymy oxy.
Jestem tak podekscytowana ze nie zasne dziś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 17:44
aannkkaa, ZieloneOliwki, Poz!omka., Karola1990, Piegus, moniek90, akira, Madzisek, Acikk, Pchelkaa, bella88, Ola_45, amos, Moniusia89, m@rzenie, pati_zuzia, genoweffa, iNso87, Klara87, Hashija, emilka24 lubią tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Wiec tak: Mam już ponad 3cm rozwarcia, lekarz zrobił masaż szyjki (bolało) i powiedział ze moze sie zacząć akcja w nocy, a jak sie nie zacznie to mam sie stawić o 8:00 w szpitalu i podłączymy oxy.
Jestem tak podekscytowana ze nie zasne dziś!
Nie, że nie zasnę, tylko wyspij się dobrze, bo będziesz potrzebowała dużo siły Kochna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO w morde jeża w dupe węża! To juz jutro ! Trzymamy kciuki :* teraz ostatni raz zobacz czy wszystko w torbie masz ( nie zapomnij ladowarki bo musisz nas informować na bieżąco ) najedz się jak ostatni prosiak żeby mieć siłę i idź jutro rodzic
Pola_27, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:O w morde jeża w dupe węża! To juz jutro ! Trzymamy kciuki :* teraz ostatni raz zobacz czy wszystko w torbie masz ( nie zapomnij ladowarki bo musisz nas informować na bieżąco ) najedz się jak ostatni prosiak żeby mieć siłę i idź jutro rodzic
Powodzenia i czekamy na relacje, najlepiej na żywoPola_27 lubi tę wiadomość
-
ZieloneOliwki wrote:tylko nie najedz się Alicja nic co by niespodziankę położnej przy porodzie zrobiło
Powodzenia i czekamy na relacje, najlepiej na żywo
To samo miałam pisać hahabo znowu padnie pytanie : Pani tu przyszła srać, czy rodzic? hahahaha
alicja_, ZieloneOliwki, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny