Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ehh...
Komentarz pani dr po badaniu szyjki: "uuuuuuuuu paaani Agato jeszcze jeszcze jeszczeee...."
Wszystko super pięknie się trzyma! No to fantastycznie
Antek waży ok 3200 zadowolony z zycia jest i nigdzie się nie wybiera... Napewno się spotakmy na wizycie za 2 tygodnie :]
moniek90, Mi$ia26, Matleena, Karola1990, Madzisek, Nadulka, aannkkaa, rewelka, Mama-julka, pati_zuzia, dorciamw, Pchelkaa, kwiatakacji, m@rzenie, genoweffa, Klara87, Hashija, emilka24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Ehh...
Komentarz pani dr po badaniu szyjki: "uuuuuuuuu paaani Agato jeszcze jeszcze jeszczeee...."
Wszystko super pięknie się trzyma! No to fantastycznie
Antek waży ok 3200 zadowolony z zycia jest i nigdzie się nie wybiera... Napewno się spotakmy na wizycie za 2 tygodnie :]
Acikk nie martw sięmoże jak już się coś zacznie dziać to szyjka ruszy do akcji
Nie zawsze szyjka się skraca wcześniej
Ładna kluseczka już z Twojego Antka
-
Aaaa no i oczywiście nieustannie pięknie pozuje...
Mi$ia26, annielica, moniek90, Matleena, Karola1990, Piegus, ZieloneOliwki, Suerte, Madzisek, Nadulka, Pchełka, aannkkaa, rewelka, Poz!omka., gosia mmr, justyna14, bella88, pati_zuzia, evvik, dorciamw, lula.91, amos, Ola_45, Moniusia89, kwiatakacji, m@rzenie, iNso87, Klara87, Hashija, emilka24 lubią tę wiadomość
-
moniek90 wrote:Acikk nie martw się
może jak już się coś zacznie dziać to szyjka ruszy do akcji
Nie zawsze szyjka się skraca wcześniej
Ładna kluseczka już z Twojego Antka
Oj tak kluseczka to bardzo dobre określenie...moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki.
Chciałam się pochwalić, że 17 listopada o 19:53 narodził się Michaś z wagą 2470g i 51cm długości. Poród odbył się siłami natury. Urodziłam w łódzkim szpitalu pro familia. Obecnie odpoczywamy i czekamy na badania przesiewowe. Jak bedzie ok, to jeszcze dziś wracamy do domu.Jestem przeszczesliwa i zakochana po uszy w synku. Był przy mnie mąż, urodziłam w ciagu 8h od masażu szyjki na wizycie u ginekologa.
moniek90, Acikk, Matleena, Karola1990, annielica, Piegus, ZieloneOliwki, Suerte, Madzisek, Nadulka, Mi$ia26, akira, rewelka, aannkkaa, Poz!omka., gosia mmr, Chichibi, justyna14, bella88, Mama-julka, Dżulia, pati_zuzia, Pola_27, balbo, kasiakasia11, Marta0912, niania.ogg, alisss871, Pchelkaa, lula.91, amos, Ola_45, Moniusia89, iNso87, kwiatakacji, m@rzenie, Nazja, genoweffa, Dagietka, Klara87, Hashija, Anka1101, emilka24, Flakonik lubią tę wiadomość