Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ehh...
Komentarz pani dr po badaniu szyjki: "uuuuuuuuu paaani Agato jeszcze jeszcze jeszczeee...."
Wszystko super pięknie się trzyma! No to fantastycznie
Antek waży ok 3200 zadowolony z zycia jest i nigdzie się nie wybiera... Napewno się spotakmy na wizycie za 2 tygodnie :]
moniek90, nick nieaktualny, Matleena, Karola1990, Madzisek, Nadulka, nick nieaktualny, rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, m@rzenie, nick nieaktualny, Klara87, Hashija, emilka24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Ehh...
Komentarz pani dr po badaniu szyjki: "uuuuuuuuu paaani Agato jeszcze jeszcze jeszczeee...."
Wszystko super pięknie się trzyma! No to fantastycznie
Antek waży ok 3200 zadowolony z zycia jest i nigdzie się nie wybiera... Napewno się spotakmy na wizycie za 2 tygodnie :]
Acikk nie martw się
może jak już się coś zacznie dziać to szyjka ruszy do akcji
Nie zawsze szyjka się skraca wcześniej
Ładna kluseczka już z Twojego Antka
-
Aaaa no i oczywiście nieustannie pięknie pozuje...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moniek90, Matleena, Karola1990, Piegus, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, rewelka, Poz!omka., gosia mmr, justyna14, bella88, nick nieaktualny, evvik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, amos, Ola_45, Moniusia89, nick nieaktualny, m@rzenie, iNso87, Klara87, Hashija, emilka24 lubią tę wiadomość
-
moniek90 wrote:Acikk nie martw się
może jak już się coś zacznie dziać to szyjka ruszy do akcji
Nie zawsze szyjka się skraca wcześniej
Ładna kluseczka już z Twojego Antka 
Oj tak kluseczka to bardzo dobre określenie...
moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki.

Chciałam się pochwalić, że 17 listopada o 19:53 narodził się Michaś z wagą 2470g i 51cm długości. Poród odbył się siłami natury. Urodziłam w łódzkim szpitalu pro familia. Obecnie odpoczywamy i czekamy na badania przesiewowe. Jak bedzie ok, to jeszcze dziś wracamy do domu.
Jestem przeszczesliwa i zakochana po uszy w synku. Był przy mnie mąż, urodziłam w ciagu 8h od masażu szyjki na wizycie u ginekologa.
moniek90, Acikk, Matleena, Karola1990, nick nieaktualny, Piegus, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, Nadulka, nick nieaktualny, akira, rewelka, nick nieaktualny, Poz!omka., gosia mmr, Chichibi, justyna14, bella88, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, Pola_27, balbo, kasiakasia11, nick nieaktualny, niania.ogg, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, amos, Ola_45, Moniusia89, iNso87, nick nieaktualny, m@rzenie, Nazja, nick nieaktualny, Dagietka, Klara87, Hashija, Anka1101, emilka24, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Chyba zaraz zrobie