Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku chwilę mnie nie było bo byłam w szpitalu na SR a tu tyle niespodzianek kurde
Alicja normalnie nie wierze!!!! Uwierze jak zobacze zdjęcie Sarkico do zzo to podają jak jest ok 4 cm rozwarcie potem ponoć już nie ma sensu.
Megi jaki franiu kochany i taki uśmiechnięty
No i już zapomniałam co chciałam napisać z tych emocji wszystkich -
Aaaa tak na świeżo taka kolejna anegdotka z kategorii "złote myśli mojego męża" poszedł biegać i zabrał śmieci ale kosz bez nowego worka stoi na srodku kuchni.
Ja: słuchaj no a ten worek na śmieci to już się sam założy?
On: chciałem żebyś też poczuła się potrzebna
....lula.91, Suerte, Nadulka, rewelka, Pchelkaa, Pola_27, moniek90, Dżulia, Mama-julka, bella88, Moniusia89, kwiatakacji, pati_zuzia, Matleena, Hashija, emilka24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:
Alicja normalnie nie wierze!!!! Uwierze jak zobacze zdjęcie Sarkico do zzo to podają jak jest ok 4 cm rozwarcie potem ponoć już nie ma sensu
No i już zapomniałam co chciałam napisać z tych emocji wszystkich -
nick nieaktualnyMegi, śliczny śmieeszek:) USG chyba powinniście zrobić 2 tygodnie po tym ostatnim. Wszystko będzie dobrze :*
Gaviscon na pewno można w ciąży, Rennie nie wiem? Ja piję mleko tylko takie w domowej temperaturze małymi łyczkami i do tej pory pomagało.
Alicja, nie wiem do kiedy mogą podać ale zazwyczaj podają jak jest 4cm rozwarcia. -
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:A po ilu od podania działa znieczulenie?
Z tego co pamiętam to po pół godziny, a w ostatniej fazie porodu i tak nie działaa nie macie w szpitalu gazu? Podobno fajnie działa.
Acikk ale mąż dba o Ciebie chce żebyś się czuła potrzebna -
Naox, gratuluje wam serdecznie
Jak czytam te twoje posty to aż mi łzy napływają do oczu
chyba hormony szaleją
Megi, trzymam mocno kciuki żeby z twoim synkiem było wszystko dobrze. Na tym zdjęciu Franuś wygląda na bardzo bardzo szczęśliwegoTo ty mu dajesz to szczęście
Głowa do góry, napewno wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki
-
Acikk wrote:Aaaa tak na świeżo taka kolejna anegdotka z kategorii "złote myśli mojego męża" poszedł biegać i zabrał śmieci ale kosz bez nowego worka stoi na srodku kuchni.
Ja: słuchaj no a ten worek na śmieci to już się sam założy?
On: chciałem żebyś też poczuła się potrzebna
....Acikk lubi tę wiadomość