Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMegi śliczny Franio
jaki zadowolony, napewno będzie wszystko dobrze :*
Alicjaaaa! wreszcie! trzymam kciuki!mam nadzieje ze szybko wszystko się rozkręci i że nie będziesz za bardzo cierpiała
czekamy na info
Naox gratulacje!!!!!tak myślałam że zaraz znowu będzie wysyp
25.11 pełnia, mam nadzieje ze to będzie mój czas -
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Megi śliczny Franio
jaki zadowolony, napewno będzie wszystko dobrze :*
Alicjaaaa! wreszcie! trzymam kciuki!mam nadzieje ze szybko wszystko się rozkręci i że nie będziesz za bardzo cierpiała
czekamy na info
Naox gratulacje!!!!!tak myślałam że zaraz znowu będzie wysyp
25.11 pełnia, mam nadzieje ze to będzie mój czas -
Alicja super że coś w końcu ruszyło. ZZO podają od 4 cm do maks 7 cm ale najlepiej 4-5 cm jak jest bo od 7 cm już szybciej idzie, najgorzej i najdłużej jest dojść do tych 4-5 cm. Potem z górki. Trzymam kciuki
Do szpitala jedź jak będzie Cie z bólu zginać, to krócej się tam będziesz męczyć, a uwierz mi że w domu jest lepiej pocierpieć niż na oczach obcych ludzi. Mi pomagało chodzenie, dosłownie chodziła w tą i z powrotem, bo przy siedzeniu ból był jeszcze gorszy. Jak dobrze pójdzie to pewnie do rana urodzisz
powodzenia
Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyMegi aż się wzruszyłam jak zobaczyłam Was razem. Franuś jest pierwszym dzieckiem na forum na którego widok łza mi się zakręciła w oku
Mojemu synowi też pokazałam i on też już chce zobaczyć brata.
Marta to.dobrze że nic się nie dzieje.
Zieloneoliwki widzę, że mamy mężów o takim samym imieniu
Acikk jakiego masz dobrego męża, dba żebyś czuła się potrzebna ha ha. Ale powiedz - docenia Cię w każdym aspekcie życia. -
nick nieaktualny
-
Naox gratuluję!
Megi ten twój synek jest przeslodki. Uśmiech ma zabójczy i powalający
Alicja no to w końcu się doczekalasczekamy na jakieś relacje
A u mnie dalej bez zmian. Skurcze jak były tak są. Trochę się nasilają ale baaardzooo powoli. Lekarz powiedział że tak może być i kazał czekać aż zacznie mnie bardziej boleć. Szyjka króciutka, rozwarcie na UWAGA... opuszekmogę zacząć rodzic zarówno dzisiaj jak i za tydzień. Jak w takim tempie ma mi się to rozkrecac to nie wiem czy urodze do świąt
Poza tym zdjęcia nie mam żadnego bo mały jest już tak nisko że nie szło go podejrzeć. A waży 3400 co mnie już trochę przeraża
alicja_, Karola1990, kwiatakacji, Madzisek, Madzisek, m@rzenie, genoweffa, Matleena lubią tę wiadomość
-
bella88 wrote:Naox gratuluję!
A u mnie dalej bez zmian. Skurcze jak były tak są. Trochę się nasilają ale baaardzooo powoli. Lekarz powiedział że tak może być i kazał czekać aż zacznie mnie bardziej boleć. Szyjka króciutka, rozwarcie na UWAGA... opuszekmogę zacząć rodzic zarówno dzisiaj jak i za tydzień. Jak w takim tempie ma mi się to rozkrecac to nie wiem czy urodze do świąt
Poza tym zdjęcia nie mam żadnego bo mały jest już tak nisko że nie szło go podejrzeć. A waży 3400 co mnie już trochę przeraża
widac malenstwo sie ie spieszy;) co ma sie spieszyc, zle mu tam;) -
bella88 wrote:Naox gratuluję!
A czujesz go ze jest tak nisko? naciska Ci podczas chodzenia gdzieś tam ?
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Megi Franuś to sama słodycz, widać że z mamą mu błogo i przyjemnie
Alicja chyba akcja rozkręca się na całego skoro zagadujesz o zzo?
Nie rozkręca się na całego. Mam skurcze nieregularne tyle, że bolesne. Byłam pod prysznicem a teraz się kładę do łóżka. Spróbuje zasnąc, bo jutro ciężki dzień.
Zagaduje o zzo bo skoro mam już 3cm to nie chciałabym przegapić możliwości podania zzo, a jestem na nie zdecydowana od początku ciąży. Mam niski próg bólu, więc wiem co się będzie działo bez znieczulenia.
Dzwoniłam do położnej i powiedziała, żebym była o 6:30 na porodówce, bo jest dużo formalności jeszcze do załatwienia. No i zrobimy lewatywę i wszystko przygotujemy.moniek90, kwiatakacji, genoweffa, Matleena, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja dajesz czadu z tym urodzeniem trzymał kciuki i dasaj znać jak postępy
Megi franus jest cudowny a jego uśmiech pokazuje jaki jest dzielny i jak mu dobrze u mamy
Acikk w sklepie omalo nie popuscilam jak zobaczyła co twój mąż ci powiedział przynajmniej wiesz że się o ciebie troszczy
Ją też się pisze na ta pełnięWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 20:27
alicja_ lubi tę wiadomość