Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytaaak, ja też tak widziałam swoją akcjęPoz!omka. wrote:Noo dziewczyny się rozkręcają wspólnie
Kto bedzie ze mną rodził? zebym nie czuła sie samotnie 
Ogólnie czytając Wasze różne akcje przedporodowe , widze ze to nie jest takie hop siup, uspokoiłam się ze to wcale nie idzie tak szybko
(mimo ze słyszałam od wielu znajomych że to tak szybko nie jest..) A ja panikowałam że lekkie skurcze i kiedy do porodu trzeba
a to od lekkich jeszcze hohooh
Dla mnie wizja porodowa była taka, ze bedzie trzeba szybko złapać za torbe i lecieć do szpitala
ha ha
Dobrze że istnieje to forum, im wiecej historii tym bardziej robie sie spokojna ze zdążę może nawet sie wykąpać przed porodem 

Ale ostatnio koleżanka mnie pocieszyła, mówi że jej się skurcze zaczęły to sobie zjadła, wykąpała się, umalowała się, włosy zrobiła, wtedy jej wody odeszły i dopiero na porodówkę
Poz!omka., Nadulka, Pchelkaa, Matleena lubią tę wiadomość
-
Ojj nie wiem megi z takim uśmiechem to nie jedno serce złamie więc nie koniecznie że szczęściaMeGi2986 wrote:Miło mi kochana
mam nadzieje ze moj synus w przyszlosci bedzie doprowadzal kobiete do lez ale tylko ze szczescia 
Rebvelka 3mam kciuki!!!
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
Pola_27 wrote:Jesteście niesamowite
swoją drogą jakie to dziwne jest, że jak u jednej się zacznie, to automatycznie zaczyna sie u innych rozkręcać. Potęga podświadomości, czy cuś? Ja miałam rano pisać, że w nocy mnie skurcze jak cholera łapały, aż myślałam, że kupę muszę ale poszłam na kibelek i nic. Tylko że nie pisałam nic, bo jak weszłam na forum i poczytałam co się dzieje, to stwierdziłam, że przemilczę swoje hahahha.
Pola tj efekt owczego pędu
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
to u mnie podobnie było, mi o 3 w nocy odszedł czop i zaczęły się wody sączyć, o 7 pojechaliśmy na ktg, wszystko ok więc do domu, do 15 skurcze się mega rozkręciły, szybka wizyta u mojego gina, o 17-18 znów porodówka i o 23.50 Olek był na świecieZieloneOliwki wrote:taaak, ja też tak widziałam swoją akcję

Ale ostatnio koleżanka mnie pocieszyła, mówi że jej się skurcze zaczęły to sobie zjadła, wykąpała się, umalowała się, włosy zrobiła, wtedy jej wody odeszły i dopiero na porodówkę
i teraz z perspektywy czasu wiem, że mogłam spokojnie do 19-20 jeszcze w domu siedzieć i się męczyć bo w szpitalu nic mi nie zrobili tylko kazali czekać
Nadulka lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Noo właśnie, i nogi by wypadało ogolić przed bo pozniej w tej koszuli dreptać w szpitaluZieloneOliwki wrote:taaak, ja też tak widziałam swoją akcję

I włosy umyć ''na zapas'' żeby sie nie martwić że w szpitalu nie ma się na to siły
ojj duzo do przygotowania jest, więc lepiej zeby nie działo się tak jak w filmach
''ałaaaaaa, ałaaa, to juz, szybko do szpitala..5min pozniej, juz dziecko sie rodzi''
alicja_ lubi tę wiadomość
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wierzeMama-julka wrote:Alicja, ale jakbyś musiała wcześniej jechać to w nocy też daj znać pliiisss

Dziewczynki wierzycie w moc księżyca
25 grudnia też będzie, a to mój termin to podziała może podwójnie 
5 lat temu rodziłam w pełnię akurat 25 grudnia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Nie ma szans was nadrovic. Niestety. Nie wiem kiedy znajde czas. Byloby latwiej jakby ktos robil na koniec dnia streszxzenie czy podsumowanie ,kto urodzil
naox urodziła:
"17 listopada o 19:53 narodził się Michaś z wagą 2470g i 51cm długości. Poród odbył się siłami natury." -
nick nieaktualnyNaox - gratulacje czekamy na zdjęcie

Acikk, Megi - śliczne chłopaki
Alicja , Revvelka - powodzenia, żeby poszło szybko i łatwo.
My byliśmy na spacerze i kolacji, teraz leżę i nadrabiam forum.
Też się piszę na tą pełnię - to mój termin z USG i też mam wtedy wizytę u mojej gin
Eh a torba jeszcze nie spakowana
-
nick nieaktualny