Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak, ja codziennie od mamy odbieram taki telefonm@rzenie wrote:Powiedzcie mi czy Wy też odbieracie codziennie milion telefonów i smsów czy już urodziłyście? Ją mam już tego dość... Każdego dnia tłumaczę, że przecież jak urodzę to dam znać a i tak w kółko słyszę te same pytania. Albo jak spotykam kogoś znajomego i pyta mnie ile jeszcze będę się tak toczyć to mam ochotę zrobić mu krzywdę

A jak nie odzywam sie na facebooku to dostaje wiadomosci czy juz w szpitalu jestem haha
m@rzenie lubi tę wiadomość
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle sie dzieje!
Haha tez tak mam ze jak cisza to chce zeby juz i latam sprzatam, gotuje a jak zaboli to panika
Kurde to jak wszystkie zdecyduja sie na pelnie 25.11 to beda listopadowki:-D ale zazsroszcze tym co juz cos sie rozkreca
mysle ze jutro 2 nowe mamy rano powitamy. W nocy bede zagladac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Właśnie dlatego ja nie chcę niczego przyspieszać specjalnie
Boję się, że potem zamiast się skupić na rodzeniu to zaczęłabym sobie pluć w brodę co ja narobiłam
znam siebie 
Mam do Was pytanie dziewczyny. Orientujecie się jak długo mąż może zostać z żoną po porodzie w szpitalu?
nie wiem - ale jak się jutro dowiem - to Ci powiem
moniek90 lubi tę wiadomość
-
ha ha ha
No teraz padłam , co ja mam z głową 
Właśnie byłam siusiu, i nagle usłyszałam chlup jak juz konczyłam sikac (wybaczcie za takie szczegóły
) i normalnie sama do siebie krzyknełam przerażona ''o jezuuu co to było!!'' odwracam się a to wacik
ha ha
bo ostatnio wkładki mnie drażniły i włóżyłam sobie wacik w majty i musiał sie przyczepić do mnie
haha a ja juz myslalam ze to czop
Takie przerażenie miałam ze az sama w to nie wierze
no śmieje sie sama z siebie
Suerte, moniek90, dorciamw, Pola_27, Nadulka lubią tę wiadomość
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
alicja_ wrote:Jak by co to ja jutro czekam na porodówce na Ciebie
zajmę Ci sale obok! 
Ja jutro o 11 dzwonię do Grażynki czy można przyjechać na zwiedzanie
Mam nadzieję, że się wyrobisz do tego czasu i sala będzie wolna 
No chyba, że mnie nadrze w nocy i wylądujemy obie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzisek wrote:No wlasnie acikk i moniek przeciez z alicją miałyście rodzić

No ja w sumie bym chciała już
znowu mnie brzuch zaczyna boleć
Ale nie liczyłam odstępu między jednym bólem a drugim
zobaczymy jaka noc będzie
na Acikka to ja nie liczę, bo ten jej Antek zabarykadowany na maksa jeszcze
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Ja jutro o 11 dzwonię do Grażynki czy można przyjechać na zwiedzanie
Mam nadzieję, że się wyrobisz do tego czasu i sala będzie wolna 
No chyba, że mnie nadrze w nocy i wylądujemy obie
Grażyna ma jutro dyżur od rana do godz. 14:00 więc myśle,że spoko. No chyba, że wszystkie sale będą akurat zajęte i będzie młyn to pewnie nie.
Tak czy inaczej -jak będziesz na porodówce to napisz sms, może jeszcze będę w 1 fazie porodu to się zobaczymy
!
moniek90 lubi tę wiadomość
-
m@rzenie wrote:Powiedzcie mi czy Wy też odbieracie codziennie milion telefonów i smsów czy już urodziłyście? Ją mam już tego dość... Każdego dnia tłumaczę, że przecież jak urodzę to dam znać a i tak w kółko słyszę te same pytania. Albo jak spotykam kogoś znajomego i pyta mnie ile jeszcze będę się tak toczyć to mam ochotę zrobić mu krzywdę

Śmiało możesz krzywdę zrobić, każdy sąd Cię uniewinni
Mój mąż tak zawsze do mnie mówi, jak zostawię gąbkę do zmywania w zlewie
haha
Mama-julka, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojojoj co tu sie dzieje

Naox gratulacje
Megi widac gdzie Franusiowi jest najlepiej, slodziak.
Ala Revvelka not to lekkich porodow. Ala Sarka chyba jest najbardziej oczekiwanym dzieckiem tutaj, caly czas trzyma nas w napieciu
jak tak dalej pojdzie to ktoras urodzi w grudniu
Acik moj maz mowi w takiej sytuacji kochanie ja nie moge wszystkiego robic w tym domu
i w ogole gotuje telepatycznie, oczywiscie moimi rekoma, bo ja tylko przygotowuje wszystko 
no to dzis mamy zapewniony interesujacy wieczor i noc, kino sesnsacyjne na forum
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Grażyna ma jutro dyżur od rana do godz. 14:00 więc myśle,że spoko. No chyba, że wszystkie sale będą akurat zajęte i będzie młyn to pewnie nie.
Tak czy inaczej -jak będziesz na porodówce to napisz sms, może jeszcze będę w 1 fazie porodu to się zobaczymy
!
Kurna, umawiata się jak na kawę. Może jeszcze poplotkujecie między jednym a drugim skurczem
Ale by było fajnie
alicja_, moniek90, Nadulka, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Grażyna ma jutro dyżur od rana do godz. 14:00 więc myśle,że spoko. No chyba, że wszystkie sale będą akurat zajęte i będzie młyn to pewnie nie.
!
No właśnie wiem, że do 14 tylko jest, powiedziała żebym zadzwoniła o 11 to mi powie jak tam wygląda, bo w piątki też często papierkową robotę różnoraką nadrabiają. Jak przyjadę to Ci napiszę smska
alicja_ lubi tę wiadomość