Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymnk wrote:Ej a tak ja z ciekawosci spytam. Czemu macie takie parcie na rodzenie przed terminem? Ja sobie nie wyobrazam jeszcze urodzic, jakos nie wiem. A im dluzej w brzuniu tym lepiej dla dzidzi
Zero parcia
Tylko w terminie na porodówcepati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:No właśnie wiem, że do 14 tylko jest, powiedziała żebym zadzwoniła o 11 to mi powie jak tam wygląda, bo w piątki też często papierkową robotę różnoraką nadrabiają. Jak przyjadę to Ci napiszę smska
Musimy się z Sarką wyrobić do 14:00
Ok!moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:No właśnie wiem, że do 14 tylko jest, powiedziała żebym zadzwoniła o 11 to mi powie jak tam wygląda, bo w piątki też często papierkową robotę różnoraką nadrabiają. Jak przyjadę to Ci napiszę smska
Jednak kawa!
Jak zobaczysz Alicję albo usłyszysz stęki w słuchawce to Ci się udzieli, zobaczysz!
Ps. Weź że sobą torbęmoniek90, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam parcie na listopad bo bym chciała żeby moje dzieci osobne miesiące urodzin
i tak już się z mężem śmiejemy że cały rok będziemy odkładać kase na grudzień (mikołajki, święta, urodziny wiki, sylwester) i jeszcze kacpra urodziny prawdopodobnie wiec wolała bym urodzić w listopadzie ale nic na siłę
kiedy wyjdzie wtedy wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnk wrote:Ej a tak ja z ciekawosci spytam. Czemu macie takie parcie na rodzenie przed terminem? Ja sobie nie wyobrazam jeszcze urodzic, jakos nie wiem. A im dluzej w brzuniu tym lepiej dla dzidzi
Bo jutro zaczynam 39 tc, a cykle mialam nieregularne, wedlug usg tp na 23.11, a po drugie boje sie wywolywania -
Mama-julka wrote:Jednak kawa!
Jak zobaczysz Alicję albo usłyszysz stęki w słuchawce to Ci się udzieli, zobaczysz!
Ps. Weź że sobą torbę
Któraś z dziewczyn dzisiaj pisała, że mąż zaproponował zabranie torby i zaczął się poródMój też mi proponował zabranie torby jutro, więc kto wie
No i zawsze przed pracą mówił "proszę mi się nie rozpakowywać bez tatusia". A dzisiaj powiedział "W sumie to możecie się rozpakowywać, tylko mi smska napisz to jak po pracy włączę telefon to do Was pojadę"
alicja_, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Któraś z dziewczyn dzisiaj pisała, że mąż zaproponował zabranie torby i zaczął się poród
Mój też mi proponował zabranie torby jutro, więc kto wie
No i zawsze przed pracą mówił "proszę mi się nie rozpakowywać bez tatusia". A dzisiaj powiedział "W sumie to możecie się rozpakowywać, tylko mi smska napisz to jak po pracy włączę telefon to do Was pojadę"
Ok to bierz torbę i wpadaj!moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoczytalam teraz.
Naox gratulacje :*
Alicja chce sie powiedziec W KOŃCUpowodzenia:* oj Sara naprawde dala dlugo czekac na siebie
Revelka powodzenia.
Mammamai jestes juz po? Daj znacmam nadzieje ze wszystko jest w porzadku
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po calym dniu sama z dziewczynami wymiekam. Jutro juz na szczescie bedzie maz. I mama tez jak cos da rade przyjechac. Ja nie wiem. Ale nie potrafie sie zorganizowac po porodzie. W szpitalu bylo ok. A w domu nie potrafie sie ogarnac. Przerasta mnie wszystko
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Ja po calym dniu sama z dziewczynami wymiekam. Jutro juz na szczescie bedzie maz. I mama tez jak cos da rade przyjechac. Ja nie wiem. Ale nie potrafie sie zorganizowac po porodzie. W szpitalu bylo ok. A w domu nie potrafie sie ogarnac. Przerasta mnie wszystko
Pierwsze tygodnie są trudne, ciężko jest przeorganizować dotychczasowe życie, gdy na świecie pojawia sie mały czlowiek domagający sie ciągłej opieki. A jak już jest dwoje takich małych ludzików, to już jest prawdziwy hardcore. Nie martw sie Kochana, opanujesz wszystko do perfekcji i niebawem z rozbawieniem będziesz wspominać swoje dzisiejsze rozterki. Wszystko sie poukłada tak, że jeszcze bedziesz miała czas na malowanie paznokci i przeczytanie kilku stron książkiBedzie dobrze
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Doczytalam teraz.
Naox gratulacje :*
Alicja chce sie powiedziec W KOŃCUpowodzenia:* oj Sara naprawde dala dlugo czekac na siebie
Revelka powodzenia.
Mammamai jestes juz po? Daj znacmam nadzieje ze wszystko jest w porzadku
w koncu, w koncu!
dzięki!:*