WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Ej a tak ja z ciekawosci spytam. Czemu macie takie parcie na rodzenie przed terminem? Ja sobie nie wyobrazam jeszcze urodzic, jakos nie wiem. A im dluzej w brzuniu tym lepiej dla dzidzi

Zero parcia :-D
    Tylko w terminie na porodówce ;-)

pati_zuzia lubi tę wiadomość

• mnk Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka ty to wiem ze czekasz na grudniowa pelnie:-D

Mama-julka lubi tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie dziewczyny na mnie nie czekajcie, antek wydymał. :(

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    No właśnie wiem, że do 14 tylko jest, powiedziała żebym zadzwoniła o 11 to mi powie jak tam wygląda, bo w piątki też często papierkową robotę różnoraką nadrabiają. Jak przyjadę to Ci napiszę smska :-D

Musimy się z Sarką wyrobić do 14:00 :D
    Ok!:D

moniek90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    No właśnie wiem, że do 14 tylko jest, powiedziała żebym zadzwoniła o 11 to mi powie jak tam wygląda, bo w piątki też często papierkową robotę różnoraką nadrabiają. Jak przyjadę to Ci napiszę smska :-D

Jednak kawa!
    Jak zobaczysz Alicję albo usłyszysz stęki w słuchawce to Ci się udzieli, zobaczysz!
    Ps. Weź że sobą torbę :-D

moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czekam na grudzien, nie mam zamiaru rodzic wczesniej ;) po 2 grudnia moge rodzic, bo chcialabym,zeby chclopcy mieli w rozne dni urodziny,zeby to yly ich oddzielne specjalne dni :) termin mi ustalili tu na 12 i tej daty sie trzymam :D

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam parcie na listopad bo bym chciała żeby moje dzieci osobne miesiące urodzin :) i tak już się z mężem śmiejemy że cały rok będziemy odkładać kase na grudzień (mikołajki, święta, urodziny wiki, sylwester) i jeszcze kacpra urodziny prawdopodobnie wiec wolała bym urodzić w listopadzie ale nic na siłę :) kiedy wyjdzie wtedy wyjdzie ;)

1usap07w9hybl9h9.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Musimy się z Sarką wyrobić do 14:00 :D
    Ok!:D

Wyrobicie się :-D Ty już masz tak wytrenowaną macicę, że to będzie moment :-D

Mama-julka, alicja_ lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ewentualnie moge tydzień przed terminem :D Więc jeszcze tydzień bez porodów żadnych, niech moje dziecko jeszcze się pogości w brzuchu :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Mama-julka ty to wiem ze czekasz na grudniowa pelnie:-D

I to jeszcze terminową, kochana!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Ej a tak ja z ciekawosci spytam. Czemu macie takie parcie na rodzenie przed terminem? Ja sobie nie wyobrazam jeszcze urodzic, jakos nie wiem. A im dluzej w brzuniu tym lepiej dla dzidzi

Bo jutro zaczynam 39 tc, a cykle mialam nieregularne, wedlug usg tp na 23.11, a po drugie boje sie wywolywania :-(

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Jednak kawa!
    Jak zobaczysz Alicję albo usłyszysz stęki w słuchawce to Ci się udzieli, zobaczysz!
    Ps. Weź że sobą torbę :-D

Któraś z dziewczyn dzisiaj pisała, że mąż zaproponował zabranie torby i zaczął się poród :-D Mój też mi proponował zabranie torby jutro, więc kto wie :-D No i zawsze przed pracą mówił "proszę mi się nie rozpakowywać bez tatusia". A dzisiaj powiedział "W sumie to możecie się rozpakowywać, tylko mi smska napisz to jak po pracy włączę telefon to do Was pojadę" :-D

alicja_, pati_zuzia lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Któraś z dziewczyn dzisiaj pisała, że mąż zaproponował zabranie torby i zaczął się poród :-D Mój też mi proponował zabranie torby jutro, więc kto wie :-D No i zawsze przed pracą mówił "proszę mi się nie rozpakowywać bez tatusia". A dzisiaj powiedział "W sumie to możecie się rozpakowywać, tylko mi smska napisz to jak po pracy włączę telefon to do Was pojadę" :-D

Ok to bierz torbę i wpadaj! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam teraz.
    Naox gratulacje :*
    Alicja chce sie powiedziec W KOŃCU :D powodzenia:* oj Sara naprawde dala dlugo czekac na siebie ;)

Revelka powodzenia.

Mammamai jestes juz po? Daj znac :) mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku

alicja_ lubi tę wiadomość

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Ok to bierz torbę i wpadaj! :D

To może zabiorę jeszcze jakieś gry planszowe, żeby nam się nie "nudziło"? :-P haha :-D

alicja_ lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka ty jestes listopadowa bardziej:D ja pytam bardziej te kobitki ktore maja termin np na polowe grudnia a od poczatku listopada juz chca rodzic:D

Pchelkaa lubi tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po calym dniu sama z dziewczynami wymiekam. Jutro juz na szczescie bedzie maz. I mama tez jak cos da rade przyjechac. Ja nie wiem. Ale nie potrafie sie zorganizowac po porodzie. W szpitalu bylo ok. A w domu nie potrafie sie ogarnac. Przerasta mnie wszystko :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    To może zabiorę jeszcze jakieś gry planszowe, żeby nam się nie "nudziło"? :-P haha :-D

Ok weź monopol! :D

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Ja po calym dniu sama z dziewczynami wymiekam. Jutro juz na szczescie bedzie maz. I mama tez jak cos da rade przyjechac. Ja nie wiem. Ale nie potrafie sie zorganizowac po porodzie. W szpitalu bylo ok. A w domu nie potrafie sie ogarnac. Przerasta mnie wszystko :O

Pierwsze tygodnie są trudne, ciężko jest przeorganizować dotychczasowe życie, gdy na świecie pojawia sie mały czlowiek domagający sie ciągłej opieki. A jak już jest dwoje takich małych ludzików, to już jest prawdziwy hardcore. Nie martw sie Kochana, opanujesz wszystko do perfekcji i niebawem z rozbawieniem będziesz wspominać swoje dzisiejsze rozterki. Wszystko sie poukłada tak, że jeszcze bedziesz miała czas na malowanie paznokci i przeczytanie kilku stron książki ;) Bedzie dobrze <3

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Doczytalam teraz.
    Naox gratulacje :*
    Alicja chce sie powiedziec W KOŃCU :D powodzenia:* oj Sara naprawde dala dlugo czekac na siebie ;)

Revelka powodzenia.

Mammamai jestes juz po? Daj znac :) mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku

w koncu, w koncu!:)
    dzięki!:*

‹‹ 1757 1758 1759 1760 1761 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ