Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ala wiem co czujesz bo ja po swoim porodzie nie mogłam siedzieć przez półtorej miesica i bardzo ci współczuję. W sumie nacięcie to była jednyna rzecz której się bałam, ale mam nadzieję ze tym razem bedzie lepiej. Położna mi ostatnio mówiła ze przy drugim porodzie jest większa szansa na ochronienie krocza więc zobaczymy. Oby udało się bez nacinania tym razem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiegus wrote:Jeśli chodzi o makijaż to ja sie boje, że mnie złapie w pełnym makijażu i nie zdążę go zmyć albo zapomnę i wyjdę z porodowki wyglądając jak panda.
Piegus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Ala wiem co czujesz bo ja po swoim porodzie nie mogłam siedzieć przez półtorej miesica i bardzo ci współczuję. W sumie nacięcie to była jednyna rzecz której się bałam, ale mam nadzieję ze tym razem bedzie lepiej. Położna mi ostatnio mówiła ze przy drugim porodzie jest większa szansa na ochronienie krocza więc zobaczymy. Oby udało się bez nacinania tym razem.
Kurczę, nie wiedziałam ze to nacięcie ma tyle konsekwencji.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Dużo miałaś szwów?
Kurczę, nie wiedziałam ze to nacięcie ma tyle konsekwencji.. -
nick nieaktualnyJa też byłam nacinana, jak mówiła położna lekarz mnie troszkę za mocno pościskał, dlatego zrobił się krwiak. Po tygodniu jak dobrze pamiętam ból minął, podmywałam się tantum rosa. Ale pomimo tego krwiaka uważam że zrobił to idealnie, nie widzę żadnej różnicy przed i po.
-
Jeny Alicja ale ty mialas i ciezka ciaze i porod!! Zagladalas lusterkiem jak to wyglada? I jak ty siusiu robisz a o sraniu nie wspomne. Pprzemywaja Ci czyms czy jak ? Ciekawe kiedy was wypisza.
Ja w srode mam cc. I oczywiscie ide w makijażu ale brwi mam henne i na rzesy tez zrobie sobie , zeby miec na pobyt w szpitalu . A co tam. Chociaz bede sie lepiej czula sama ze soba. Podklad musi byc inaczej nie da rady.
I wogole bardzo sie boje tej cc .bylam nastawiona na sn . A tutaj niby lepiej bo wiem kiedy i o ktorej mniej wiecej bedzie Oliwcia. Jakos ta cala ciaza wydaje mi sie nierealna , spelnone marzenia jak to ?? Pierwsza ciaza donoszona po horrorze ktory przeszlam 6 razy . Naprawde bardzo sie boje. A to tylko niedziela, poniedzialek i wtorek. We wtorek moj M idzie ostatni dzien do pracy potem ma srode , czwartek wolny z tytulu urodzenia dziecka a w piatek wyjezdza na szkolenie do Poznania to juz srednio mi sie podoba. -
nick nieaktualny