Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola25 wrote:
Ja w srode mam cc. I oczywiscie ide w makijażu ale brwi mam henne i na rzesy tez zrobie sobie , zeby miec na pobyt w szpitalu . A co tam. Chociaz bede sie lepiej czula sama ze soba. Podklad musi byc inaczej nie da rady.
I wogole bardzo sie boje tej cc .bylam nastawiona na sn . A tutaj niby lepiej bo wiem kiedy i o ktorej mniej wiecej bedzie Oliwcia. Jakos ta cala ciaza wydaje mi sie nierealna , spelnone marzenia jak to ?? Pierwsza ciaza donoszona po horrorze ktory przeszlam 6 razy . Naprawde bardzo sie boje. A to tylko niedziela, poniedzialek i wtorek. We wtorek moj M idzie ostatni dzien do pracy potem ma srode , czwartek wolny z tytulu urodzenia dziecka a w piatek wyjezdza na szkolenie do Poznania to juz srednio mi sie podoba.
Ola ja mam CC w poniedziałek rano i też już się stresuję. Nie mogę jeszcze w to uwierzyć. Na razie nie dociera to do mnie że już pojutrze córcia będzie ze mną. W domu też mam Oliwcie- piękne imięMój też będzie miał 2 dni opieki, ale od razu po opiece będzie miał pewnie L4 na opiekę nad żoną, bo taka się należy a mi nie będzie miał kto pomóc w tych pierwszych dniach. Na dodatek 4 latka w domu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja po dzisiejszych porządkach całkiem rozlazła się zrobiłam, z bólu na lewą nogę ledwo staje tak mnie ciągnie od krocza. Dobrze, że już wieczór, ide spać zaraz, może do jutra troche minie.
kolorowych snów o lekkich porodach i ślicznych dzidziusiach życzę7w3d 💔 -
Wsumie tez racja z tym cc. Ja tez odrazu sama zostaje z malutka w domu do 20:30 7 dni w tygodniu. Pierwsze dwa tygodnie potem juz moj M bedzie wracal jak zawsze o 15:00 . Ja wiem , ze w srode mam cc , badania mam zrobic w poniedzialek i z nimi jechac i ostatim usg . Mowil moj doktorek ze jak dobrze pojdzie to o 9:30 bedzie cc. Zjadlam wlasnie kopiec salatki jarzynowej poprawilam plasterkiem sera i chyba bedzie zgaga stukecia. Widze , ze w przyszlym tyg tez duzo dzieciaczkow sie urodzi. My zamiast grudzien to listopadowe mamusie
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Alicja teraz i tal mam brzuch wiekszy niz ty w 9mcs ciazy
ty to pewnie plaska deska
Mam nadzieje ze szybciutko powrocisz do normy bo z tym cieciem to nie fajnie
A lekarze cos wiecej moeia o oczku? Albo o tej pepowinie ze byla tak owinieta?
Kate my kapiemy co dwa dni. A z kupkami to jak u ciebie? Ile razy robia na dzien? -
nick nieaktualnyTinusia wrote:Ja też będę miała do cc sam podkład i henne sobie zrobię. W środę przy przyjęciu machnę sobie rzęsy tuszem bo raczej w tym samym dniu mnie nie potną tylko zrobią badania i cc na następny dzień chyba... w sumie nie wiem czy cc w środę czy w czwartek... jeszcze nie wiem co w końcu z tą lewatywą... chociaż pewnie naturalnie ze stresu będę miała biegunkę
Tinusia u nas na przykład nie trzeba być dzień wcześniej w szpitalu. Ja mam się stawić w poniedziałek na 7 rano na czczo i od razu maja mnie przygotowywać do CC i zaraz na stół. -
Poz!omka. wrote:z urlopu zostały mu tylko 4 dni :o ewentualnie moze wziac opieke na dziecko, bo ma na to rok zeby wykorzystać, Ehh, co za kraj -.-
To trochę inaczej jest bo są dwa dni w roku czyli w 2015 będzie miał 2 dni i jak w 2016 nie będziesz chciała sama wykorzystać to też mu się będą należały dwa dni.