Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez bym się bała, bo to jednak jest jak operacja, rozcinają i wgl brrr
jeszcze słyszeć i widzieć wszystko dookoła
z resztą ja nigdy nawet w szpitalu nie leżałam, więc dla mnie sama wizja pobytu w szpitalu jest nie fajna
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
kuźwa mam dosc !! juz 3 godzina, a ja od 3 godzin walcze ze zgagą i jeszcze jestem bez przerwy kopana z kazdej strony....oszalec mozna...Nie wiem o co mojemu dziecku chodzi...ale nawet na chwile nie przestaje, a ja juz trace nadzieje ze zasne...co za noc.Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyWitajcie
kurde nie odzywałam się już trochę i teraz nie wiem jak się usprawiedliwić psia dupa
przeeeeepraszaaaaam! Nie wyrzucajcie mnie !
A tak serio to mój najdroższy zrobił mi niespodziankę i przyjechał na weekend z Niemieci właśnie odjechał..
ale pocieszajace jest to,że za nie całe 4 tyg przyjedzie na długo może nawet miesiąc :*
Nie wiem czy nadrobie was bo tylko was tak przeleciałam po łebkach
Pewnie jeszcze drzymacie a ja tym czasem idę na płatkibuziole :* :* :*
alicja_, pati_zuzia, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Nawet nie wiem. Pierwsze dwa najgorsze sciagnela mi położna na pierwszej wizycie patronażowej. Ból był przy tym chyba gorszy niż przy porodzie. Reszta mówiła że wyjdzie sama i kilka faktycnie wyslo ale na koniec przy ostatniej wizycie musiała mi sciagnać jeszcze trzy.
U mnie chociaż tyle, Że sie same rozpuszcza i nie będę musiała isc na ściągnięcie. -
nick nieaktualnyola25 wrote:Jeny Alicja ale ty mialas i ciezka ciaze i porod!! Zagladalas lusterkiem jak to wyglada? I jak ty siusiu robisz a o sraniu nie wspomne. Pprzemywaja Ci czyms czy jak ? Ciekawe kiedy was wypisza.
Ja w srode mam cc. I oczywiscie ide w makijażu ale brwi mam henne i na rzesy tez zrobie sobie , zeby miec na pobyt w szpitalu . A co tam. Chociaz bede sie lepiej czula sama ze soba. Podklad musi byc inaczej nie da rady.
I wogole bardzo sie boje tej cc .bylam nastawiona na sn . A tutaj niby lepiej bo wiem kiedy i o ktorej mniej wiecej bedzie Oliwcia. Jakos ta cala ciaza wydaje mi sie nierealna , spelnone marzenia jak to ?? Pierwsza ciaza donoszona po horrorze ktory przeszlam 6 razy . Naprawde bardzo sie boje. A to tylko niedziela, poniedzialek i wtorek. We wtorek moj M idzie ostatni dzien do pracy potem ma srode , czwartek wolny z tytulu urodzenia dziecka a w piatek wyjezdza na szkolenie do Poznania to juz srednio mi sie podoba.
Jak sikam to bardzo szczypie... Staram sie ograniczać napoje, chociaż wiem, ze to nie jest dobre rozwiazanie.
Kupy jeszcze nie robiłam i jestem przerażona tą wizją.
Nie mam lusterka wiec zaglądałam telefonem na funkcji aparatu - dobrze ze nikt nie widział jak to robiłam haha
Nie przemywaja mi tego. Sama sie przemywam woda...
Właśnie byłam umyć włosy - cudowne uczucie
Powiedzieli, ze jak mała nie dostanie żółtaczki to dziś do domu.Madzisek, Karola1990, Chichibi, Matleena, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Ja mam być w piątek o 11 w klinice. 6 godzin przed nie jeść i 4 nie pić. O 12 mnie kroją.
Pytam o makijaż bo się zastanawiam. Jak pójdę umalowana czy będę miała jak się zmyć tego samego dnia. Bo pionizacja dopiero rano a spać w mejkapie to trochę chyba nie bardzo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny