Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierwsze 2tygdonie za nami

http://iv.pl/images/74333151700848395401.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 07:49
nick nieaktualny, Chichibi, rewelka, Acikk, m@rzenie, Pola_27, Nadulka, Karola1990, Hashija, nick nieaktualny, iNso87, nick nieaktualny, Lanusia93, bella88, Ola_45, nick nieaktualny, Piegus, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Tinusia, nick nieaktualny, Moniusia89, nick nieaktualny, Dżulia, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, emilka24, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarnamaalina, gratulacje

Ja tylko na chwilkę, zobaczyć co sie dzieje i idę w kimono dalej... Kurde cały poprzedni tydzien przespałam i ten też zamirzam. Dopada mnie stres straszny, jak pomyślę, że za osiem dni o tej porze będę na stole... ufff, aż mi pikawa dryga.
Ewik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMandarynko - powodzenia, trzymamy kciuki

Czarnamaalina - gratulacje,jak fajnie że już masz synka przy sobie, zazdroszczę
Ja po porodzie jak już byłam z Małą w domu to spałam jak zabita, w każdym miejscu i o każdej porze hehehe
Szkoda że teraz tak nie mogę i szkoda że nie można wyspać się na zapas. hehehehe
-
nick nieaktualny
-
Poziomka powodzenia na wizycie ciekawe czy Twoja dzidzia się obróciła
ja już wstalammale będę dziś mieć dluuugim dzień mąż miał miec na 12 w tym tyg ale oczywiście już rano dzwonili że jednak ma przyjsc na noc bo kopalnia się zawali bez niego
na szczęście tylko dziś o jutro bo potem ma jakieś szkolenia więc będzie dostępny pod tel
tylko co mi z tego skoro Antek się nie wybiera
-
To tak jak u Nas.. Malz tydzien ponad urlopu od piatku do konca tego tygodnia i ja sie pytam po co?:p jak i tak po 30.11 pewnie wyjdzie Mala bo tez Jej sie juz nie spieszyAcikk wrote:Poziomka powodzenia na wizycie ciekawe czy Twoja dzidzia się obróciła
ja już wstalammale będę dziś mieć dluuugim dzień mąż miał miec na 12 w tym tyg ale oczywiście już rano dzwonili że jednak ma przyjsc na noc bo kopalnia się zawali bez niego
na szczęście tylko dziś o jutro bo potem ma jakieś szkolenia więc będzie dostępny pod tel
tylko co mi z tego skoro Antek się nie wybiera 
-
nick nieaktualnyHej!
Przepraszam, że tak długo się nie odzywam, ale wczoraj o 16 wypuścili nas do domu.
Myślałam, że puszczą nas wcześniej (w sensie koło południa), ale musiało upłynąć minumum 48 godzin od porodu.
Wróciliśmy do domu i spędziliśmy pierwszą noc sami z małą. Spała z nami w łóżku (wiem wiem, że nie powinna).
Martwię się trochę, bo mało je.
Dziewczyny które karmią butlą (Flakonik?) powiedzcie proszę ile dzieciaczki jadły w tych pierwszych dobach i jak często?
W ogóle! Jestem mega miło zaskoczona, że aż tyle z Was przeczytało mój opis porodu! Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia! To naprawdę mega miłe i budujące.
Dzięki za rady odnośnie tantum rosa. Będę próbować.
Mąż wczoraj oglądał szycie i na jego twarzy zobaczyłam lekkie przerażenie
Nadulka, Karola1990, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

.