Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pchelkaa wrote:Ja tez na wyplate czekam z zus, a pue dzis chyba nie dziala.
Jestem taka zla i bezradna, pretarlam okno w kuchni ( spokojnie nie mylam calego bo mam czyste tylko wypalcowane byly przez dzieci siostry) odkurzylam cale mieszkanie, umylam podlogi na kolanach pozniej wypastowalam panele tez na kolanach, w lazience posprzatalam- umylam plytki na scianie, wanne, kibel, podloge i co?? DUPA! Nawet brzuch mnie nie boli. A w miedzy czasie zrobilam ogorkowa i szarlotke. Ze mna chyba cos nie tak. Maz mowi ze predzej chyba lozysko mi sie odklei z wysilku niz urodze i caly czas krzyczy zebym sie polozyla, a mnie tak nosi! Jedyne co mi pozostalo to zjesc ta szarlotke na cieplo z lodami i bita smietana. Chociaz jak tak bede sobie dogadzala to Ircia nigdy nie wyjdzie
aneczka1983 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyJa nie chodxe I chodxic nie beda,bo tu tego nie praktykuja,chyba ze w wyjatkowych sytuacjach,znaczy w ciazy z problemami.
Moj maz na dniach a najpozniej za tydzien gdzies pojedzie po choinke I bedziemy wprowadzac swiateczny nadtroj. Wigilie juz mam prawie calkowivie gotowa,prezenty kupione wiec tylko czekac na swietaaneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy mi sie wydaje czy dzisiaj któraś miała miec CC?
Mamusie jak dajecie sobie rade? Megi, Kate, ania, MamaMai, czarna malina i reszta?
Dzisiaj bylismy krotko na spacerze, krotko bo po kilkunstu minutach Julka zrobila cos do pieluszki i placz. A ze nie bylo szans przebrac bo zimno to pedem do domu. Musiala troche wytrzymac, Tylko sie teraz boje zeby nie byla chora jak plakala i zimne powietrze wdychala.Chyba sobie narazie odpusze spacery.
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:kurna wpadaj do mnie mi tak chate wysprzątasz to na bank urodzisz! poświęce się
Justyna przy Twoim metrazu to napewnoale jutro chyba pojade do siostry co ma blizniaki bo dzwonila do mnie dzis z placzem ze nie daje juz rady psychicznie to tam podzialam;-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:
Mamusie jak dajecie sobie rade? Megi, Kate, ania, MamaMai, czarna malina i reszta?
Dziewczyny pewnie zajęteFlakonik, tylko Ty taka obrotna jesteś!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Dokładnie Flakonik rządzi, nie dość że ogarnia bliźniaczki, forum, nasza listę to jeszcze lipcowe mamuski haha
-
Flakonik wrote:Widac jak bardzo sie roznia
Kasia to cala ja. Wygladalam identycznie na zdjeciach jak bylam mala. A Julcia na tatusia
http://iv.pl/images/73470412763546186647.jpg
a ta co marszczy nosek to mamusina czy tatusina??? wspaniałe!!!:*
-
Acikk wrote:Ok czyli nie jestem jedyna myślałam że tylko u mnie tak dziwnie że nie posyłają mnie na KTG myślałam że wszystkie chodzicie oprócz mnie
Ja też nie miałam KTG. Ogólnie jest zlecane, chyba przy monitorowaniu problemów z przepływami lub skurczami albo jak idziesz na ip, żeby sprawdzić coś, co Cię niepokoi. Ogólnie KTG monitoruje skurcze i tętno dzieciątka.