Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asiowa wrote:Oooo bożeno... ależ mnie brzuch boli...
Powiedzcie mi, co będzie jeżeli urodzę, a jeszcze nie będę miała wyniku badania na gbs? Czy podają antybiotyk profilaktycznie w czasie porodu?
Tak podadzą antybiotyk, ale strasznie długo musisz czekać Ja miałam po 2 dniach. -
nick nieaktualnyNoi sie melduje moje dziecko sobie zarty robi dosc ze polozna powiedziala ze jest wysoko jak na koncowke ciazy nie mogla zlapac tetna i zapytala czy czasem nie jest ulozony miednicowo to jeszcze ktg idealne i musze dzwonic do mojego lekarza zapytac kiedy mam isc na nastepne ktg i polozna stwierdzila ze mam duzo wod podowych
-
nick nieaktualnyKlara87 – dzięki:)
justyna14 – Właśnie chodzi o to, że bolą bardzo, więc nie masuje ich za często bo po prostu sprawia mi to ogromny ból
Boje się właśnie ciągle, że jak będę odciągać ciągle laktatorem to ta laktacja się tylko pobudzi, a z drugiej strony jak nie odciągne to moge mieć ogromny problem z tymi guzami. -
alicja_ wrote:
Boje się właśnie ciągle, że jak będę odciągać ciągle laktatorem to ta laktacja się tylko pobudzi, a z drugiej strony jak nie odciągne to moge mieć ogromny problem z tymi guzami.
Nam położna mówiła, że jak jest nawał pokarmu i się odciąga, później zimny okład na piersi, i tak kilka razy to właśnie można spowodować że pokarm zaniknie, ogólnie podobno nasz organizm i piersi nie są takie głupie i wyczuwa że to nie dziecko, więc zmniejsza laktację.
-
Mi$ia26 wrote:Noi sie melduje moje dziecko sobie zarty robi dosc ze polozna powiedziala ze jest wysoko jak na koncowke ciazy nie mogla zlapac tetna i zapytala czy czasem nie jest ulozony miednicowo to jeszcze ktg idealne i musze dzwonic do mojego lekarza zapytac kiedy mam isc na nastepne ktg i polozna stwierdzila ze mam duzo wod podowych

Moze u Ciebie akcja rozwinie sie tak nagle jak u Moniek? Tak sie wymadrzam a ciekawe co mi lekarz powie hehe musimy uzbroic sie w cierpliwosc:)
lilianna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja siedzę i płaczę. Powód? NIEOKREŚLONY.
Mam tak dość... nie spałam w nocy, bo Antek pierwszy raz nie spał i ciagle tak napierał, że latałam co 5 min sikać... dziś też cały dzień mi tak uciska na szyjkę, że ruszać się nie umiem...
Do tego nagle nie czuję się gotowa na jego przyjście... im bliżej porodu tym bardziej mam takie uczucia... -
Madzia890722 wrote:A ja siedzę i płaczę. Powód? NIEOKREŚLONY.
Mam tak dość... nie spałam w nocy, bo Antek pierwszy raz nie spał i ciagle tak napierał, że latałam co 5 min sikać... dziś też cały dzień mi tak uciska na szyjkę, że ruszać się nie umiem...
Do tego nagle nie czuję się gotowa na jego przyjście... im bliżej porodu tym bardziej mam takie uczucia...
Madzia ja codziennie mam takie myśli
także chyba jesteś normalna
staram się sobie zawsze mówić że i tak nie mam wyboru wiec...
Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej nie nadrobie was ale zdazylam sie zorientowac ze Moniek ma juz swoje szczescie przy sobie. Takze Gratulacje :*
Czekamy na foteczke . Moniek o ktorej godz urodzilas?
Alicja slodka ta twoja Sara
.
Dostalam dzisiaj pierwsze zdjecia z sesji dzoewczynek
aannkkaa, Karola1990, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Hej nie nadrobie was ale zdazylam sie zorientowac ze Moniek ma juz swoje szczescie przy sobie. Takze Gratulacje :*
.
Flakonik pochwal się
zdjęciami 
A moniek o 18:05 urodzilA -
nick nieaktualnyO ja, pokaz księżniczki z sesjiFlakonik wrote:Hej nie nadrobie was ale zdazylam sie zorientowac ze Moniek ma juz swoje szczescie przy sobie. Takze Gratulacje :*
.
-
nick nieaktualny
-
Jednym słowem na embargo najlepsza PchełkaPchelkaa wrote:
W weekend gadalam z tesciowa ze mam ogromna ochote na jablka i zjadam 3-4 dziennie i wczoraj przywiozla mi 2 wielkie siaty jablek! Nosz kurcze co ja z tym zrobie, do jedzenia to w domu mialam juz wystatczajaca ilosc na kilka dni, chyba bede musiala jakies ciasto zrobic, czyli dodatkowa robota
ja mam w planach ciasto orzechowe. Będę robić pierwszy raz bo już mi się znudziły stare przepisy. No i czekam na wypłatę co by zabrać się za przygotowanie do świąt... Ciasteczka, pierniczki... Jej... I mój mały reniferek....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 15:57

-
nick nieaktualny

?