Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a to moje zimowe Słoneczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:27
Pchełka, aannkkaa, Acikk, akira, Dżulia, _nick00, Suerte, Mi$ia26, Chichibi, genoweffa, revvelka, Eve_84, pati_zuzia, Mama-julka, Moniusia89, Hashija, Nazja, Pola_27, MeGi2986, Kate4, alicja_, ZieloneOliwki, emilka24, m@rzenie, nikicia86, Pchelkaa, Nadulka, Matleena, Klara87 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_nick00 wrote:Serio Ci wariuja? Ja mogę pozwolić sobie na dużo więcej, ostatnio zjadłam nawet 1,5 kawałka pizzy i było okej. Zauważyłam, że zaczęły mi bardzo spadać.
-
nick nieaktualny
-
aannkkaa wrote:Justyna o ja jaki słodziak
:* a czapka wymiata super w niej wygląda:D widać gotowy na mrozy
chyba cały ten tydzień mamy na minusie, a minke taką zrobił na hasło "Oluś zdjęcie dla babci "
jak ja go kocham
pati_zuzia lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:u nas mrozy już są
chyba cały ten tydzień mamy na minusie, a minke taką zrobił na hasło "Oluś zdjęcie dla babci "
jak ja go kocham
Haha uśmiech dla babci musi być
No jak nie kochać takiej słodkosci a teraz jeszcze Polka przyjdzie na świat to już wgl lawina miodujustyna14 lubi tę wiadomość
-
aannkkaa wrote:Tak? U nas 4 stopnie na plusie są i słoneczko nawet trochę się przebija
Haha uśmiech dla babci musi być
No jak nie kochać takiej słodkosci a teraz jeszcze Polka przyjdzie na świat to już wgl lawina mioduw dzień i słonka brak, przynajmniej na niebie
oj tak, miłość matki do dzieci jest czymś czego nie da się opisać.7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:od kilku dni drętwieje mi mały palec u lewej ręki. tak jakbym go nie miała czasami. Szczególnie popołudniem i wieczorem trzyma się przez kilka godzin. Masuje i masuje tego mojego biednego paluszka i nic. Pewnie dzidzia jakiś nerwik mi ściska, mam rację? Czy powodem może być odstawienie magnezu (z tydzień temu).? Ktoś coś?
-
nick nieaktualnyMatleena ty masz Anielska cierpliwosc do swojej tesciowej dzis chce zalagodzic sytuacje bo wie ze przesadzila ale sie do tego nie przyzna a nie moze wyjsc na ta zla. Powinna jak tylko sie da odciazyc cie przez ten czas pomoc a nie taki cyrki odstawiac podziwiam cie!
-
Jestem na porodówce. Skórcze co 2-3 minuty i dzisiaj rozwarcie postępuje. Narazie 3 cm więc dzisiaj raczej już urodze. Trzymajcie kciuki
Mi$ia26, aannkkaa, pati_zuzia, Piegus, akira, aneczka1983, rewelka, justyna14, genoweffa, bella88, alicja_, Pchełka, iNso87, Dżulia, m@rzenie, Hashija, Ola_45, Pchelkaa, Nadulka, Suerte, Moniusia89, Mama-julka, lula.91, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy z Wojtusiem
Od wtorku jestesmy juz ww domku, uczymy sie siebie nawzajem i jest wspaniale.
Malutki jest grzeczniutki, spi i je, rzadko placze. Jest cudownyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:55
Mi$ia26, Nazja, Chichibi, Piegus, aannkkaa, Pola_27, akira, Marik, rewelka, justyna14, MeGi2986, genoweffa, Kate4, bella88, ZieloneOliwki, emilka24, Pchełka, Flakonik, iNso87, Dżulia, Hashija, m@rzenie, alisss871, Ola_45, Pchelkaa, Nadulka, Suerte, amos, Moniusia89, Mama-julka, lula.91, Matleena, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny