Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno mi to pasuje bardzo,oczywiscie pod warunkiem,ze wszystko jest ok. choc w moi szpitalu przy pierwszym dziecku raczej tzrymaja dluzej, nas wypuscili po jakis 20 godzinach,ale teraz z tego co sie dowiadywalam to po kilku godzinach powinnam byc w domu, mam nadzieje
-
A wogole Pchełka chyba nie miała zaplanowanego jeszcze CC? Ciekawe co tak nagle. Ale wiecie co mnie przeraża - taka Pchełka miała termin na za miesiąc a tu dzidzia 3,5 kilo. Matko to ją chyba będę rodzic 6 jak urodze po terminie
-
nick nieaktualnyFakt faktem wszystkich wsiorbalo,ale to ewnie przez weekend,jutro znowu sie zacznie masowa produkcja postow.
Acikk nie boj zaby, bedzie dobrze, Tobie do terminu juz malutko zostaloja mialam znajoma,ktora urodzila dziecko cos ok 5 kg i to pierwsze, naturalnie i nie pekla przy tym, ani ja nie nacieli
a tak w ogole antos ile wazyl ostatnio?
-
Acikk wrote:Pytam o te wody dlatego że jak wiecie mój mezyk jak jest w pracy to jesteśmy bez kontaktu i chodzi mi o to że jakby mi tak wody odeszły w nocy to on jest w stanie być w domu od mojego tel to za jakieś 1,5 godz więc czy dam rade na niego poczekać
bo strasznie bym nie chciała musiec dzwonić po teściów albo kogoś
-
nick nieaktualnyChoc jak na niedziele dzis z aktywnoscia nie jest zle
A w ogole Zielone Olwiki gdzies zaginela w akcji, jeszcze jutro wyskoczy czesc dziewczyny o godzinie... urodzilamjutro ostatni listopad i w koncu grudzien, ciekawe.ktora bedzie pierwsza faktyczna grudniowa mamusia
-
aneczka1983 wrote:Acikk łoj... A nie dałoby się jakoś przez innych ludzi?
ale co przez innych ludzi ?? do szpitala jechac ?? no daloby sie ale dla mnie to bylby dodatkowy stresior bo nie wiem co sie bedzie dziac i jak sie bede zachowywac a co mezus to mezusno nic co ma byc to bedzie
pati zuzia antek 1,5 tyg temu mial niby ok 3100 wiec moze nie bedzie jakims mega klocem -
pati_zuzia wrote:Choc jak na niedziele dzis z aktywnoscia nie jest zle
A w ogole Zielone Olwiki gdzies zaginela w akcji, jeszcze jutro wyskoczy czesc dziewczyny o godzinie... urodzilamjutro ostatni listopad i w koncu grudzien, ciekawe.ktora bedzie pierwsza faktyczna grudniowa mamusia
chociaz tutaj madzia sie szykowala tez na 1goPola_27 lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:ale co przez innych ludzi ?? do szpitala jechac ?
Mi położona mówiła, że mam 2 h od odejścia wód. Inni są restrykcyjni i karzą leżeć a karetka w tej pozycji ma zabrać. Ją raczej na spokojnie podejdę. Poczekam na męża czy taksówkę. I pojadę. Byłe bez haosu i paniki. Taki mam plan... A co będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 22:42
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:a wogole dziewczyny nas tutaj olewaja z fotkami jedyna Flakonik porzadna ciagle nas raczy zdjeciami swoich slodkosci
Accik co do wod ja po pol godzinie jak ogarnelam mopem lazienke ,wzielismy torby i pojechalismy. Do szpitala mamy tak z 20min .Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtos chyba pytal tez o wombie. Nie korzystalismy jeszcze z tego bo na razie nie ma wiekszych proboemow z zasypianiem.
Dzisiaj nosilam moje male cudenka pierwszy raz w chuscie i spodobalo sie nam wszystkim.fajnie je miec tak do siebie wtulone. Ale na razie nie umiem ich dwoch zawiazac. Tylko jedna. Wiec jedna jest u mnie a druga u taty
aneczka1983, pati_zuzia, Acikk, Matleena, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo mezusia mozna i pobic w razie koniecznosci haha... a moj z emocji chyba,albo z tego ze sie nie wyspal, jak dojechalismy do szpitala i wysiedlismy z samochodu ruszyl i mnie zostawil z tylu i mowie ej a ja
i stwierdzil,ze sprawdzal teren czy bezpiecznie
Flakonik jest niezastapiona
A wiecie co, ja chyba dopiero teraz odczuje co to nie wysypiac sie, bo jak byl tylko Gabrys to robilam sobie drzemki z nim i rano bralam go na karmienie do lozka i tak spalismy do 8-9 a teraz jak chlopaki nie zgraja sie z drzemka, plus rano prowadzac go do przedszkola na obiad odbierac i obiad trzeba ugotowac, bo dopoki byl na mleku to moglam czasem nie ugotowac, bo mezusiowi cos sie na szybko zrobilo,ale teraz trzeba dziecku dac jakis obiadekno ale coz trzeba zacisnac posladki i jakos dac rade
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Jutro tez beda na skonczone 3tygodnie
Accik co do wod ja po pol godzinie jak ogarnelam mopem lazienke ,wzielismy torby i pojechalismy. Do szpitala mamy tak z 20min .ha ha Tys jest udana
-
aneczka co do powiadamiania meza to mam tylko jedna droge - dzwonic do dyspozytora dyspozytor meza poinformuje ze dzwonilam, maz z miejsca pracy musi dotrzec pod szyb przewaznie ok 2 km potem poczekac na winde wyjechac wykapac sie i dopiero wychodzi
aneczka1983 lubi tę wiadomość